Şimdi Ara

Xiaomi 67W Hızlı Şarj Cihazı +USB Type-C Şarj Kablosu 250 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
11.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim anlamadığım gece uyurken şarja takmıyor musunuz? gün içinde ergen gibi oyun mu kasıyor herkes ki bu kadar hızlı şarja ihtiyaç duyuluyor?

en hızlı şarja bile sahip olsam telefondan onu kapatıyor, 5v 2amper ile uyurken yanıma koyuyorum, bataryanızı eskitmeyin bir şey demeyeceğim ama 30 dakikada şarj ile 2 saatte şarj arasında yıpranma payı hiç yok da diyemezsiniz.

• dOmi D kullanıcısına yanıt

ben seni de geçtim: 2a lık adaptör çekmecede yatarken, yıllar önce aldığım 1a lık adaptörü saat farketmeksizin kullanıyorum

• https://tr.aliexpress.com/item/4001284450536.html

notebookta bu cihazı kullanıyorum tavsiye ederim..

$6 lık eski hesaplara gelen kupon ile 462 tl felan geliyor şuan, kargo gümrük dahil..

• mirsathp M kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler beyefendi,

Ürün one plus modelleri için veya one plus modellerinden hangileri için kullanılabilir acaba?

Buna benzer sarj veya telefon satışlarınız var mı ?

Varsa nereden takip edebiliriz ?

• Galaxy A73 8/256GB telefonu %1' den %63' e tam 1 saatte çıkarabildi.

İade ediyorum...

• Tam 1 saat 50 dakikada şarj edebildi.
    İade talebi oluşturduktan sadece 1 saat sonra Yurtiçi Kargo' nun gönderiyi alması şaşırttı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Apple Samsung ve Huvayi cihazlar kendi şarj cihazları dışındaki şarj cihazlarıyla hızlı şarj olmuyor. Bizim ürünümüzü alın diye yaptıkları bir şey.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Orjinal kablo yerine adaptörle gelen kabloyu kullandığım için olabilir mi?

Başka bir forumda iki ucu aynı olan kablo kullanılması tavsiye edilmişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 28 Temmuz 2022; 22:59:29 >
  • Sadece şarj aleti hızlı olmayacak, Telefon uyumlu degilse hızlı şarj bir halta yaramaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 80 Liraya aldığım adaptör:

amazon
    Syrox 25W PD QC Hızlı Tip-C Şarj Cihazı, iPhone ve Samsung Uyumlu, USB-C Tipi C 25W, Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09N4YSZSY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00?ie=UTF8&psc=1

ve 89 Liraya aldığım bu kablo:

amazon
    Spigen DuraSync USB-C to USB-C 60W Hızlı Şarj ve 480mb/s Data Hızı Kablo (1.5 Metre) C11C1 White - 000CA25703
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07PMRB7TL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&th=1

ile Galaxy A73 8/256GB telefonu süper hızlı şarj edebiliyorum...

• Hypergear USB-C USB-C Kablo, Siyah

SAMSUNG EP-TA800XBEGWW TypeC 25W...
    amazon
    Samsung EP-TA800XBEGWW Şarj Aleti, USB Type A (25W), Hızlı Şarj Teknolojisi, Siyah - Type C Kablo Dahil
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07TRP1GMV?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Ben bu kablo ile S20 FE ile süper hızlı şarj edebildim. Şarj cihazı bu Prime ile 109 a gelmişti.
    Pahalı kabloya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Foco f3 1 saat 40 dakikada şarj oldu. Hani turbo şarji nerede bunun?

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgi. Huawei 65w adaptor ile Samsung galaxy s20 ultra yı super hızlı şarj edebiliyorum.

Uzun lafın kısası ürünleriniz cin orjinali diye Türkiyede uydurulan isimle satılan ürünler. 1. Kalite yan sanayi denebilir.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

Elimde kutudan çıkma orijinal 18watt Xiaomi şarj cihazı var. Aldığım S20feyi 10 watt ile şarj ediyor. S20fe 25 watta kadar destekliyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.