hocam laptop icin sunu aldim hp laptopta calisiyor.. lenovoda da calisiyor yazmis yorumlarda... trendyol.com Xiaomi 65w Hızlı Type-c Seyahat Şarjı Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/xiaomi/65w-hizli-type-c-seyahat-sarji-beyaz-p-57422617?boutiqueId=61&merchantId=110994 |
Xiaomi 67W Hızlı Şarj Cihazı +USB Type-C Şarj Kablosu 250 TL (3. sayfa)
-
-
Ben de aynısını yeni aldım dell 15.6 inh laptop için orjinal şarj cihazı ile aynı süreyi veriyor ve gerçekten çok çok ufak. GAN teknolojisine sahip olduğu için de ufak ollmasına rağmen ısınma vs. problemi yok (Normal sıcaklıklarda çalışıyor) Yanında da 1 mt kablosu var.
-
tipi o kadar ufak olmasina sasirdim, normal sarj aletinden dahi kucuk.. tek eksisi 1mt olmasi.. kablo bakiyorum 2mt 200 tl civari.. kablo firsati yakalarsam 100 tl alti kablo alacagim.. kendi normal sarj aletini de kullanmayi birakacagim bu sekilde ( hp pavilion, normal klasik kaba sarj aleti var yaninda fakat type c cikis var. oradan sarj da edilebiliyor)
-
Amazonda ugreen kablolar var indirime giriyor arada ve oldukça kaliteli oradan da takip edebilirsiniz hocam.
Aşağıdakine de bir göz atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lajvard -- 5 Temmuz 2022; 22:35:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu ürün orjinal mi alan var mı?
-
Fiyatı yeniden 250 TL yapın da alabilelim...
-
Xiaomi mi 10 için alıcam 30w destekliyor mu acaba deneyen varmı ileriye dönük almak istiyorum alanlar üstündeki değerleri yazabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biri çakma diyor biri orjinal diyor karar verin hangisi
-
Ürünün açıklamasında
Çıkış özellikleri: 5V/3A, 9V/5A, 20V/6.1A Max, 20V/3.25A Max. Hocam 20v/6.1A=122 watt yapar
Yani tam bir çin işi çakma ürün
Satıcı bilgileri onayladı ürün üzerinde ki değerler böyleymiş ha 67 değilde 122 watt ise cihaz o kadarını bilemem
Alan arkadaşlar bizi aydınlatsa üstündeki bilgileri atsa buraya çok güzel olucak
Bide mesela yorumda yazmışlar 40 dakikada full şarj oldu diye benim mi 10 30 watt ile 40 dakikada full oluyor
Bilemedim...
Şimdi satıcı madem konuya geldi, konuyu açana bir adet hediye edecek, bunu niye shova dönüştürüyor? Yazarsın adama özel mesaj , hediyesini verirsin.
Sanırım bu konuda bile ali cengiz oyunu döndüğünü düşünen tek benim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız değilsin
-
40dk da full olmaz be hocam %20den 80 filan olur çünkü 80 den sonra bilerek doldurma hızı baya düşüyor
-
Güvenlik önlemi mi?
Hocam yalan borcum yok telefonu %23 te falan takıyorum 40 dakikada %100 oluyor
0dan 100e 58 dakikada şarj oluyor benim ki
Araştırabilirsin
Vaybe zamanında telefon kutularının içinden çıkan şarj aletlerine yeni telefon aldığımızda elimizde fazladan yoksa artık ekstradan para verip alır olduk, teknolojinin geldiği son noktaya bakın !
bir kullanıcı yorumuna çin'de üretilen ürünün birebir orijinali yazmış. bu beni şaşırttı.
-
25 wattlık telefonun şarj kablosu yerine bu adaptörle gelen kablo ile şarj etsem bile mi?
Fark etmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X