link sağlam,tarayıcı değiştirip deneyin..yandexden yükleyen silmediği sürece link kırılmaz.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 18 Ekim 2023; 6:43:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ (Türkçe Seslendirme) + Videolu anlatım (4. sayfa)
-
-
Sizin paylaştığınız link sağlam , önceki link kırık. benden başkada link kırık yazan var. Burada dosyayı indirdim ,teşekkürler...
-
bnde üstteki linke tıklayarak açtım.linki orfan paylaştım..Neyse işiniz görüldüyse problem yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link kırık değildi kontrol etmiştim defalarca ama yine de güncelledim. Kontrol edin, sorun olur ise bildirirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üstteki arkadaşın paylaştığı linkten halletmiştim ama sizin yenilediğiniz linkide denedim bu sefer açıldı , sorun düzelmiş , teşekkürler...
-
ADAS için konuşma sesi değilde mesela şerit den çıktığında bip bip sesi, öndeki araca yaklaşınca dat dat sesi, öndeki araç hareket edince zot zort sesi gibi olsa daha güzel olmazmı? Bu sesleri bulabileceğimiz bir site varmı?
-
up02 park kiti hakkında bir sorum olacaktı.
kontağı kapattıktan hemen sonra time laps modu devreye girip 7/24 kayıt yapıyormu yoksa 1-2 saatlik kayıt yapıp duruyormu?
3 kablolu ve 2 kablolu diye bir olay duymuştum birde, bu verdiğim linkteki kablo doğrumu ve diğer linkteki ile bir farkmı varmı daha önceden alan varsa yardımcı olabilirmi.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-70mai-up02-park-modu-kiti-pm-HBC000014VCCB
Birde birkaç sürümde çalışmadığını duydum, bu konuda herhangibir sorununuz oldumu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiits -- 2 Kasım 2023; 14:40:49 >
-
Orjinal ürün alın , çakmaları park modlarında sorun yaratabilir...
www.n11.com70Mai Up02 Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/70mai-up02-7605555?magaza=tecnocar -
Peki bu ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anladınız, bir başka değişle diğerlerinin orjinal olmadığı nasıl anlaşılıyor?
-
Kullanıyorum , poşeti , kullanma kitapçıkları vs hepsi 70mai logolu. 3 kablolu olması lazım yoksa park modu özellikleri çalışmaz onlarda sarı kontak algılama kablosu yok, 2 Kablolulara bakmayın hiç...
-
A800S kullanıyorum, bende kontrol edeceğim aynı dizin varsa sesleri değiştireceğim.
-
Arkadaşlar merhaba, cihaz timelapse modunda çekim yaparken arka kamera çekmiyor mu? Uygulamadan videolara girdiğimde timelapse videolarında sadece ön kamera kayıtlarını görebiliyorum.
-
Ben kamerayı aldım alalı, hiç şarj olmuyor, hep düşük şarj diyor. Neden olabilir?
-
Nerden ve ne zaman aldınız ?..
-
Hepsiburadadan , 1 yıl oldu.
-
Aldığınız yerle görüşün , garantiye sokarlar büyük olasılıkla ...
-
Var, ben oluşturdum. Linki güncelledim yukarıda var, indirmede sorun olursa bildirirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler uğraştım yarısını yaptım yarısi kaldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X