Şimdi Ara

Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ (Türkçe Seslendirme) + Videolu anlatım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
18
Favori
17.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    samsung EVO Plus microSD 256 gb aldım aslında iyi olduğu söyleniyor bilemedim başka öneriniz varsa deneyebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 ay içerisinde pili bitti arkadaşlar bunun. Kendinden şarjlı değil mi bunlar? Yenisini nereden bulabilirim, kime yaptırabilirim

• ADAS özelliğini tekrar kalibre etmek istiyorum fakat olmuyor yardımcı olabilecek var mı sd kartı formatladım cihazı fabrika ayarlarına döndürmedim.

• Giray GÜN G kullanıcısına yanıt
    Kısa süreli bir yolculuğa çıkın ortalama hız 70 altı olmasın bir süre sonra oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lajsuney -- 8 Mayıs 2024; 18:42:23 >
  • Benim bu kamera ile ilgili farkli bir sorum var. Uygulama uzerinden arka kamerayi izleme sansim varmi canli olarak. Benim icin geri gorus kamerasi gibi olacak eger varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wipe98 kullanıcısına yanıt

hocam şarja takmadınız mı? Kablosu devamlı takılı olması lazım. Güç aldıgınız yer amperi düşükse tam şarj olmayabilir cihaz buda pili öldürür

• kapasitör yok 70mai'lerde nasıl aldınız? 1-2 yıl içinde bataryanız güneş altında patlayacak?

• Herkese merhaba,

Aracıma 70MAI A500 S Pro Plus ve arka kamera ve park modülü montajı yaptırdım. İki gündür kullanıyorum.

Kafama takılan bir durum var tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum. Malum Time Laps mode açıkken park halinde hızlandırılmış olarak hep kayıt alıyor ama üç dört gün araç çalışmayacaksa ne olur ne olmaz aküyü bitirir diye fişten çekin diyorlar.

Tamamen kapatmak yerine bu gibi durumlarda Time Laps modunu kapatıp sadece Park Surveillance modunu aktif etsek daha mantıklı değil mi? Böylece hep açık olmaz ama darbe gibi bir durumda kayıt almaya başlar.

Doğru mu düşünüyorum yoksa bu modların özelliklerini ya lol mı anlamışım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 16 Haziran 2024; 22:28:17 >
  • Gece plakalar okunmuyor, ancak araba duracak kadar yavaşsa okunuyor. Almadan önce bilmiyordum.

Bu durumun bir çözümü vs var mı? Cpl filtre falan taksak çözülür mü ?

• KADIN SESİ LİNK KIRIK ÖLMÜŞ YENİDEN YÜKLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM 🙏

• Arkadaşlar merhaba;

5 yıl kadar 70mai'nin silindirik versiyonunu kullandım arabamda. Isınma ile ilgili bir bir sorun yaşamadım.

Bir kaç aydan bu yana 7/24 çalışan (wifi kapalı) a500s modelini kullanıyorum. Bu model çok ısınıyor.

Üretim sırasında bunun ısınabileceğini düşünüp ona göre üretmişlerdir diye düşünmek istiyorum.

Başımıza bir iş gelmez değil mi?

Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ (Türkçe Seslendirme) + Videolu anlatım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi february -- 18 Ağustos 2024; 0:3:45 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihcans -- 9 Ağustos 2024; 19:45:5 >

• dOmi D kullanıcısına yanıt

neden 1-2 yıl içinde ? patlayacak olsa 1 ayda da patlar.

• salihcans S kullanıcısına yanıt

tıklayınca bu çıkıyor, link mi arızalı?

• farukfar hocam merhaba, türkçe ses dosyalarını program içinden aynı sizin videoda anlattığınız gibi sildiğim klasöre koyalayamaya çalıştım fakat ne yazıkki 55 dosyanın hepsini seçip kopyalama yapmama izin vermedi. Dolayısıyla artık "english" ses kayıtlarımdan da olmuş oldum :(

Bana yardımcı olabilir misin?

• Faruk hocam merhaba, ben birebir sizin videoda gösterdiğiniz gibi yaptım. Fakat Türkçe ses dosyalarını "english" klasörünün içine kopyalamama izin vermedi. Malum İngilizce ses dosyaları da silmiştim işlem sırasına göre.

Yardımcı olabilir misiniz?

• Herkese selam. Ben de a500s pro kullanıyorum. Son güncelleme den sonra adas hassasiyeti çok kötü oldu. İlk aldığımda adas uyarıları çok iyi çalışırken şu an sadece ışıklarda beklerken öndeki aracın hareketini uyarıyor. Bendeki yazılım 1.6.39ww sizde durum nasıl acaba kalibrasyonu mu yapamadık

• Anlatım ve yönlendirmeler için teşekkürler.. Yaptım ben de.. Ancak her arabayı durduğumda duyduğum "Enter parking surveillance mode after 5 minutes" uyarısı "5 dakika geride kaldı, park gözetleme moduna geçiliyor" olarak -yanlış- çevirilmiş.. :)

Edit: dayanamayıp düzelttim :) Park video kaydı (bu anonsu biraz değiştirdim), park gözetleme modu ve hızlandırılmış çekim modu geçiş anonslarını yeniden düzenledim.

Kadın Sesi TR Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 22 Eylül 2024; 13:50:44 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.