Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ (Türkçe Seslendirme) + Videolu anlatım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
18
Favori
19.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende aracımde 70 mai A500s kullanıyorum. Isınma sorunu bende de bir kaç kere oldu gunes altında bırakmıstım arabayı geldıgımde kamera acılmadı uzun bır sure sonra kendı kendıne acıldı

asıl sorunum kamera sureklı saati ayarlayın uyarısı veriyor. bıktırdı beni satıcı ile gorustum cıhazı iade edin diyor. araba station kasa. arka kamerayı baglamak cok zor oldu tekrar sök tak yapmak gözümde buyuyur.orjinal tesisatın ıcınden gerırıp bagaj kapagına ulastım vs

sureklı saat uyarısının sebebi nedir tecrubesı olan var mı. orjinal adaptoru ile arac cakmaklık cıkısından enerji aldım.

unutmadan arka kamerayı baglamadan 1-2 ay kullanmıstım o zamanlar bu uyarıyı vermıyordu. sımdıde arka kamerayı cıkartırsam vermıyor saat uyarısını

• Talimatlara uygun olarak Türkçe seslendirmeyi ekledim, emeğiniz için çok teşekkürler  

• HKILIC H kullanıcısına yanıt

Aracın şarjına takılıydı. Yani araç çalışınca o da şarǰ oluyordu. Öyle sanıyorum.

Pil ölünce yenisini alıp degistirmeye çalıştım ama çok zor oldu ve yapamadım tabi.

70mai pil değiştirme servisi var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayals kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim

• Bunun pilini değiştiren servis var mı acaba

• wipe98 kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Hangi model pil kullanıyormuş cihaz?

• *AXI* kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var maalesef çözüm bulan varsa yazarsa sevinirim

• türkçe ses dosyalarına ulaşamıyrum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.