Benimi burada ama gatewaylerimiz farklı, sizinki farklı bir yerde olabilir. |
Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü) (43. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
21 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Gateway farkından değil sanırım sizin telefon android uygulamalar farklı benimki ios bende böyle bir menü yok maalesef.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benimki de iOS.
-
Hocam sizin Hub versiyonu nedir?
Arkadaşlar bazı komutları senaryoları yapamıyorum bunlardan birisi gece 00 dan sonra hareket sensörü hareket alhiladiginda akıllı priz devreye girsin ve 5 dk yanıp kapansın led lambaya bağlı. Yardımcı olursanız sevinirim
Hocam bu senaryolar da açınca kendi kapatmasını nasıl yapıyorsunuz? Mesela kapı açıldı lamba yandı tamam güzel gece de kapansın. Teşekkürler...
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 26 Kasım 2020; 13:16:38 > -
Hocam yine hareket sensörüne bağlı olarak 1dk içerisinde koridor sensöründe hareket olmaması durumunda lamba kapanıyor. Hareket sensörü ile kapı sensörüm aynı lambayı kontrol ediyor.
-
Hocam benim iosdaki uygulamaya güncelleme gelince sorun çözüldü. Teşekkürler. -
Arkadaşlar, elinde Cin icin uretilmis renkli akilli ampul olan varsa satmak isterse alabilirim. -
Arkadaşlar mi smart bulb essential modelini yeelight uygulamasına nasıl bağlayabilirim? ios ve android iki cihaz da var. yorumlarda bazıları yeelighta bağlanıyor demiş ama youtubedan araştırdım, böyle video göremedim. yeelight uygulamasındaki kitap okuma modu, film modu gibi modları denemek istiyorum
-
Oncelikle yeelight uygulamasini kurun, sonra ampulu takip 5 defa kapat ac yapin ki kurulum moduna girsin, kurulum modunu alternatif renkler arasinda gecis yaptiginda anlayacaksiniz.sonra yeelight uygulamasindan cihaz ekleyip ampulu bulun, ampulun wireless agina baglanin, sonra kurulum bitiyor. Kurulumdan sonra da listeden secip istediginiz modu ayarlayin. -
Arkadaşlar, Philips hue akıllı lambaları xiaomi ekosisteme entegre edebilen var mı -
Arkadaşlar ilgilenen olursa elimde 2 adet xiaomi alarm sistemi için hareket sensörü var. Cam/kapı sensörü ile takas olur veya satabilirim. -
Arkadaşlar merhaba.bende global gteway 3 var.lamba olarak yeelight 1S color bulb var ama gatewaye baglayamadım.global gatewaye baglanan xiaomi yada yeelight lamba modelleri hangileridir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu essential modeli ni mi home tr serverında kurabilirsn.çin serverında eklenmiyor.çok sıkıntılı bir ampül almayanlr için uzak durun derim.çok yavaş, renk az sürekli kopar vs.ben çin server kullanıyorum bir çok başka cihazımda var.bunun için tr servera geçip cihazı ekledim.sonra google home ile entegre edip google home a ekledm.sorunsuz çalıştı.mi home uygulamasından tekrar çin servera geçtim.led ampülü google home ile kullanıyorum.diğer cihazları mi home üzerinden kullanıyorum.Allahtan google home uyumlu da kullanabildik. -
bende merak ediyorum.
-
Merhabalar, ozel mesajiniza cevap veremedim, Bulb in uzerindeki model numarasi olarak ne yaziyor, paylasabilir misiniz?
Yldp gibi birseylerin yaziyor olmasi lazim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morning Glory -- 7 Aralık 2020; 13:23:34 > -
Ürünü sttım ama o şekilde yazıyordu..mi smart bulp lite 2.nesil alacağım.globalde çalısıyormuş.
Global gateway 3 için alabileceğim priz hangisidir.aliexpreste çok farklı ürünler var kafam karıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramozz -- 8 Aralık 2020; 14:51:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X