Şimdi Ara

Xiaomi amiral gemisi akıllı telefonlarını üretmek için kendi fabrikasını kurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi amiral gemisi akıllı telefonlarını üretmek için kendi fabrikasını kurdu

Kasım ayı sonlarında Xiaomi'nin, amiral gemisi akıllı telefonlarının üretimi için bir fabrika kuracağını öğrenmiştik. Pekin'in Ekonomik ve Teknolojik Gelişim Bölgesi’nde inşa edilen fabrika, bugün Xiaomi'nin Kurucu Ortağı ve Başkan Yardımcısı Lin Bin tarafından resmen açıldı.

Ayrıca Bkz.Huawei yeni ekran tedarikçisini Çin'de buldu

Gelen bilgilere göre fabrika sadece seri modeller üretmeyecek, aynı zamanda Ar-Ge departmanına da hizmet verecek. Lin Bin, akıllı telefon test montajına bile katıldı. Daha doğrusu cihazın arka panelini taktı. Deneyimli yöneticinin bu işlemi yapması, montaj hattındaki robotun hızına kıyasla altı kat daha fazla zaman aldı.

Dakikada 60 telefon üretebilecek

Xiaomi'nin yeni fabrikası kendisi dışında başka hiçbir markaya hizmet vermeyecek. Fabrikanın büyük olasılıkla Ocak ayında amiral gemisi telefon seri üretimine başlayacağı belirtiliyor. Çinli şirket, son teknolojilerle donatılan ultra modern üretim tesisinde, dakikada 60 akıllı telefon üretebilecek.

Kaynak:
    www.ithome.com
    林斌手工装了一台小米手机:比机器慢6倍,还没对齐 - 小米 - IT之家
    https://www.ithome.com/0/466/068.htm

• yerli ve milli böyle olur böyle yapılır. biraz örnek alması lazım bizimkilerin.

• IceRulez kullanıcısına yanıt
    Bizim de yerli ve milli araba fabrikasının arazisinin yeri belli hep köstek oluyorsunuz ondan gelişmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bellece45 -- 31 Aralık 2019; 18:1:1 >
  • Telefon işinde geldikleri nokta bu, elektrikli araba işinde de belki 10 seneye kadar çok yüksek bir üretim hacmine ulaşıp tüm dünyaya satacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 31 Aralık 2019; 18:13:50 >
  • Bizim de bu yarışa girme vaktimiz çoktan geldi de geçiyor. Ne güzel araba işine el atmışken bu tür alanlara da girsek kendi markamız kendi ürünümüz kendi fabrikamız olsa.

• yerli ve milli telefon markamızı sölüyorum:
    tctgg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çin'de Cihaz Ürettirmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trump yakında Xiaomi'ye de kafayı takar.

Ürettikleri telefonların kaç tane parçası yerli ve milli onu da yazabilirsin ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başta yazılımı yerli ve milli. bataryası. tüm ara kabloları kasası. 7000 serisi aluminyum kasasından bahsediyorum

onun haricinde kamera sensörü sony.
    işlemci ve gpu abd üretimi.

yakında kendi işlemcileri de çıkar merak etme hocam
  • bizdede vestel venus var, aynısı yaaww aynısıı(Ahmet Nazif Zorlu)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 31 Aralık 2019; 21:6:57 >
    Yazılım android safkan Amerika balığa geliyormusun?

• yav allahım yarabbim. android one ayrı. miui ayrı. miui xiaominin kendi yaptığı yazılım. tabikide android altyapısını kullanacak. bizde kullanalım. TRUİ çıkartalım ? yapalım abi %100 yapamıyorsak %20 yapalım %50 yapalım. işlemciyi ordan burdan tedarik edelim yapalım. VESTEL VENÜS bilmem ne gibi saçma sapan telefona sırf montajı türkler tarafından yapılıyor diye yerli demeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceRulez

yav allahım yarabbim. android one ayrı. miui ayrı. miui xiaominin kendi yaptığı yazılım. tabikide android altyapısını kullanacak. bizde kullanalım. TRUİ çıkartalım ? yapalım abi %100 yapamıyorsak %20 yapalım %50 yapalım. işlemciyi ordan burdan tedarik edelim yapalım. VESTEL VENÜS bilmem ne gibi saçma sapan telefona sırf montajı türkler tarafından yapılıyor diye yerli demeyelim.
    Adamın temellerinin üstüne kaçak kat atıp benim diye hava atmaya benzedi .geç bu işleri Trump un atacağı 1 twitle çöküp gidebilecek markaya yerli ve milli demek çok akıllıca değil .Çinlilerin en yerli markası Huawei dir oda Trump un bir emriyle ne hale geldi .kaldiki zaomi tamamen hava Trump üflese uçup gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torabi -- 31 Aralık 2019; 21:33:15 >

• Bizim araba fabrikası kurulunca da burada ki bazı soysuzlar da kalkar yok şu nerden bu lastik kimin, contası şurdan vidası burdan demeye başlarlar ben o günü bekliyorum açıkcası. Rengi belli oluyor milletin yavaştan.

Xiaomi telefonlar'da daha uygun fiyatlar görebiliriz belki de kendi kurduğu fabrikada olacak üretimden dolayı...

• kraix kullanıcısına yanıt
    Umarım yazdığın saçmalıklar bana karşı bir mesaj içermiyordur

• çin malı almayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.