Şimdi Ara

Xiaomi artık güncelleme almayacak cihazların listesini yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
8.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi artık güncelleme almayacak cihazların listesini yayınladı

Destek Sonu (EOS) döngüsüne ulaşan Xiaomi ve Redmi akıllı telefon ve tablet modelleri listesinin güncellenmiş bir versiyonu şirketin web sitesinde yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Amiral gemisi Oppo Find X5 Pro+ modelinin özellikleri ortaya çıktı

Bu liste, cihazların Android, güvenlik ve arayüz güncellemelerini bir daha resmi olarak almayacakları anlamına geliyor. Listede yer alan en son modellerden ikisi Mi 9 SE ve Mi Play.

Güncelleme almayacak Xiaomi telefon ve tabletler

• Mi 1

• Mi 2

• Mi 2A

• Mi 3

• Mi 4

• Mi 4S

• Mi 4c

• Mi 5

• Mi 5s

• Mi 5s Plus

• Mi 5c

• Mi 5X

• Mi 6

• Mi 6X

• Mi 8 SE

• Mi Note

• Mi Note 2

• Mi Note 3

• Mi Note Pro

• Mi Mix

• Mi Mix 2

• Mi Max

• Mi Max 2

• Mi A1

• Mi A2

• Mi A2 Lite

• Mi Pad

• Mi Pad 2

• Mi Pad 3

• Mi Pad 4

• Mi Pad 4 Plus

• Mi Max 3

• Mi 8 Lite

• Mi Mix 2S

• Mi 8 Explorer Edition

• Mi Mix 3

• Mi 8 UD

• Mi 9 SE

• Mi Play

Güncelleme almayacak Redmi telefonlar

• Redmi 1

• Redmi 1S

• Redmi 2

• Redmi 2A

• Redmi 3

• Redmi 3S

• Redmi 3X

• Redmi 4

• Redmi 4X

• Redmi 4A

• Redmi 5

• Redmi 5 Plus

• Redmi 5A

• Redmi Note 1

• Redmi Note 1S

• Redmi Note 2

• Redmi Note 2 Pro

• Redmi Note 3

• Redmi Note 4

• Redmi Note 4X

• Redmi Note 5

• Redmi Note 5A

• Redmi Pro

• Redmi 6

• Redmi 6 Pro

• Redmi 6A

• Redmi S2

• Redmi Y2

• Redmi Note 6 Pro

Xiaomi, destek döngüsünün sonuna ulaşan bu cihazlar için artık güvenlik açığı raporlarına da yanıt veremeyeceğini belirtti.

Kaynak:https://xiaomiui.net/xiaomi-eos-list-15845/
    Kaynak:https://trust.mi.com/misrc/updates/phone

• Hem Xiaomi Mi 8 Lite hem de Iphone 11 kullanıcısıyım.
    Xiaomi Mi 8 lite cihazımın son güvenlik yaması tarihi:

En son güvelik güncellemenin tarihi 2020-08-01. Şimdi söver misin sever misin? Adamlar çok güncelleme vermişler gibi birde destek kesiyorlar. Cihazı 2018 de aldım. 2020 de pamuğu malum yerine yedi.

Sırf bu güvenlik güncellemeleri yüzünden bir ayağımı özellikle bankacılık uygulamaları yüzünden iphoneda tutuyorum.

Fanboy vs diyerek girişmeyin arkadaşlar. 2016 yılında alıp sonradan valideye verdiğim iphone 6s cihaz hala güncelleme alıyor.

Bu dingiller her telefon lansmanında apple a sataşıyorlar. Age of Empires ta asker basar gibi telefon modeli basıp salıyorlar fakat güncelleme vermeye gelince tık yok.

Ben şimdi yine bir telefon alacak olsam gider iphone alırım. Param yetmezse kredi çeker yine iphone alırım.

İstediğiniz kadar fanboy diye yüklenin atış serbest arkadaşlar.
    sebebini de belirtseydi paşam bari. Çoğu model halen birçok uygulamayı rahatlıkla çalıştırabiliyor. Oh ne ala memleket uğraşmak istemiyorum ne haliniz varsa görün. Hadi bir nebzeye kadar Android versiyon güncellemelerini anlarım ama güvenlik güncellemelerinin kanunla güvence altına alınması lazım en az 5yıl bu güncellemeleri vermesi zorunlu olmalı.
    Mi 8 Explorer Edition denen cihaz harika bir cihaz. SD 845 var içinde. 8 GB ram ile desteklenmiş üstelik.

Mantık kuramıyorum. Bu cihaz neden güncelleme alamasın?

Tek cevap uğraşmak istememeleri sanırım. Ne gerek var?

Boşuna demiyoruz, amiral gemi alacaksanız Iphone dışında almayacaksınız. Ha 3 5 bin liram var diyorsan gidip 5 yıllık Iphone 7 8 alma elbette. O zaman Android alınır. Ama bir telefona güncel Iphone ücreti verecekseniz Iphone alacaksınız.
  • Mi9 SE çok eski bir cihaz değil ki o nasıl eos listesine girdi 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sebebini de belirtseydi paşam bari. Çoğu model halen birçok uygulamayı rahatlıkla çalıştırabiliyor. Oh ne ala memleket uğraşmak istemiyorum ne haliniz varsa görün. Hadi bir nebzeye kadar Android versiyon güncellemelerini anlarım ama güvenlik güncellemelerinin kanunla güvence altına alınması lazım en az 5yıl bu güncellemeleri vermesi zorunlu olmalı.
  • 9 se, 8 lite, a2 gibi telefonlar hala taş gibi telefonlar onlara niye desteği bıraktın xiaomi :s

• Demek ki seneye A3'e bye bye diyeceğiz

• Onlar da haklı hangi birine güncelleme versinler 😄 Her gün yeni bir telefon çıkarıyolar 500 tane telefon modeli vardır rahat

• Planlı eskitme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xangıla_ -- 5 Nisan 2022; 18:55:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kiloyla telefon üretince böyle oluyor tabi, bir anda 35 tane modele destek kesiliyor :D

• Ömrümde ilk defa bir telefonu üç sene kullandım, mi Mix 2s. Hala çatır çatır çalışıyor. Üzdü. Gerçi bir senedir zaten güncelleme gelmiyordu ama

• Hem Xiaomi Mi 8 Lite hem de Iphone 11 kullanıcısıyım.

Xiaomi artık güncelleme almayacak cihazların listesini yayınladı

En son güvelik güncellemenin tarihi 2020-08-01. Şimdi söver misin sever misin? Adamlar çok güncelleme vermişler gibi birde destek kesiyorlar. Cihazı 2018 de aldım. 2020 de pamuğu malum yerine yedi.

Sırf bu güvenlik güncellemeleri yüzünden bir ayağımı özellikle bankacılık uygulamaları yüzünden iphoneda tutuyorum.

Fanboy vs diyerek girişmeyin arkadaşlar. 2016 yılında alıp sonradan valideye verdiğim iphone 6s cihaz hala güncelleme alıyor.

Bu dingiller her telefon lansmanında apple a sataşıyorlar. Age of Empires ta asker basar gibi telefon modeli basıp salıyorlar fakat güncelleme vermeye gelince tık yok.

Ben şimdi yine bir telefon alacak olsam gider iphone alırım. Param yetmezse kredi çeker yine iphone alırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• redmi note 7 listede yok ama zaten güncelleme almıyor uzun süredir

• quote:

Orijinalden alıntı: UranosOrc

Hem Xiaomi Mi 8 Lite hem de Iphone 11 kullanıcısıyım.

Xiaomi tarafında haklısınız ama 6s nedir ya. 6s e güncelleme verse ne olacak. Kasım kasım kasıyor. Millet sürüm yükseltmiyor. İki sistemi kullanmasam haklısın. Android kullanacaksan güncellemeye önem veren bir firmayı seçeceksin. Xiaomi yok bu listede

• Yorumlardan da anlaşılacağı gibi Xiaomi zaten doğru düzgün güncelleme vermiyor.

• MIX 3 sahibi olsam feci söverdim...

• Xiaomi iyice bozmaya başladı nerde o eski Xiaomi iyice Samsung'a döndü

• mi 5 telefonumda lineage os 18.1 yüklü android 11 en ufak yavaşlık olmadan akıcı çalısıyor. eski telefonlar için lineage os gibi stabil romları deneyin orjinal romlardan daha iyiler genelde

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Sövüyorum :p

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde, o kadar Samsung LG Huawei falan filan kullanmış biri olarak Mix 3 ilk defa 3 seneyi tamamladı elimde

• MGES38 kullanıcısına yanıt
    Ben de Mi 9T Pro (Redmi K20 Pro) sayibiyim, haber sitelerinin yarısı Android 12 tabanlı MIUI 13 gelecek diyor, diğer yarısı gelmeyecek diyor... Beklemedeyiz bakalım

• MGES38 kullanıcısına yanıt
    Mi Mix 2s alacakken gözüme ilişti Mix 3 ama ağırlığından dolayı elemek zorunda kalmıştım . Çok klas bir telefon bana göre Mix 3 de

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.