|
Bildirim
Kiloyla telefon üretince böyle oluyor tabi, bir anda 35 tane modele destek kesiliyor :D
|
sebebini de belirtseydi paşam bari. Çoğu model halen birçok uygulamayı rahatlıkla çalıştırabiliyor. Oh ne ala memleket uğraşmak istemiyorum ne haliniz varsa görün. Hadi bir nebzeye kadar Android versiyon güncellemelerini anlarım ama güvenlik güncellemelerinin kanunla güvence altına alınması lazım en az 5yıl bu güncellemeleri vermesi zorunlu olmalı.
|
9 se, 8 lite, a2 gibi telefonlar hala taş gibi telefonlar onlara niye desteği bıraktın xiaomi :s
|
![]() bu güzeldi... |
Mi9 SE çok eski bir cihaz değil ki o nasıl eos listesine girdi 😂
|
MIX 3 sahibi olsam feci söverdim...
|
Xiaomi tarafında haklısınız ama 6s nedir ya. 6s e güncelleme verse ne olacak. Kasım kasım kasıyor. Millet sürüm yükseltmiyor. İki sistemi kullanmasam haklısın. Android kullanacaksan güncellemeye önem veren bir firmayı seçeceksin. Xiaomi yok bu listede
|
Mi 8 Explorer Edition denen cihaz harika bir cihaz. SD 845 var içinde. 8 GB ram ile desteklenmiş üstelik.
Mantık kuramıyorum. Bu cihaz neden güncelleme alamasın? Tek cevap uğraşmak istememeleri sanırım. Ne gerek var? Boşuna demiyoruz, amiral gemi alacaksanız Iphone dışında almayacaksınız. Ha 3 5 bin liram var diyorsan gidip 5 yıllık Iphone 7 8 alma elbette. O zaman Android alınır. Ama bir telefona güncel Iphone ücreti verecekseniz Iphone alacaksınız. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xangıla_ -- 5 Nisan 2022; 18:55:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|