< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Mi band 3 aldim kullanmiyorum. Bi kosede duruyor. İnsan bi hevesle aliyor. Almayin:)
|
Herkes yazmış yok aldım kullanmıyorum, bir köşede duruyor diye, bir de üstüne tavsiye vermişler "almayın" demişler emir kipiyle. Bak bak.
1s vardı, şimdi 2 var ikisini de aktif kullandım. Kendi müsrifliğinizin önüne kendiniz geçebilirsiniz ancak. Konuyu açıp haber veren arkadaşa teşekkürler. |
Valla ben 2 sene önce band2 aldım, aldığım günden beri kolumdan hiç çıkarmadım duşlar ve şarj hariç. Siz eşyalarınıza değer vermiyor olabilirsiniz ben veriyorum, aldığım güzel şeyleri kullanırım.
Şu an band2 sağlam, bir sorunu yok. Saati göstermesi bile yetiyor bana, bir de aramalarda titremesi ve alarmı. Bu özellikleri bozulursa belki üst modele geçerim ama şu an bana yetiyor. :) Güzel kordonla kullanmak çok fark ettiriyor bilginiz olsun. |
Hiç takmamak daha iyi. :D
|
sen kendini niye gömüyorsun 34 üm diye :D toprak at bari üstüne abartma bu kadar.
|
2 kullanıyorum sürekli kayış kopması dışında memnunum
|
Fiyatını da yazsaydınız :)
|
Ben hala.mi band 2 kullanıyorum, daha doğrusu kullanmıyorum kenarda duruyor. 5 çıkınca 4 u alırım artık :)
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 27 Haziran 2019; 3:42:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 27 Haziran 2019; 5:28:21 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 27 Haziran 2019; 9:30:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtenplus -- 27 Haziran 2019; 9:47:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |