Şimdi Ara

Xiaomi Band 4 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
12
Favori
71.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

hocam siz hangi kondomu önerirsiniz?
    Hiç takmamak daha iyi. :D
  • -BUR@K- kullanıcısına yanıt
    Mi bandage kur ordan da müzik kontrol edersin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VaporWave kullanıcısına yanıt
    Yoo kargo bedava geliyor. Yanında yazıyor ücretsiz sevkıyat diye. güncel fiyatı bırak, önceki fiyatından bile ucuza geliyor. Buradaki firmalar da hala kargo parası hesaplasınlar dursunlar. .

Şekil link deki gibi

Mi Band 4

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Sağol, iOS için var mı? Ben bulamadım.
  • Konu Başığı "Xiaomi Band 4" görüp girdim. Son mesajlara bakayım dedim, sayfanın en üstünde ilk gördüğüm post: "hocam siz hangi kondomu önerirsiniz? "
    Allah iyiliğinizi versin emi DH.
  • taytaylan kullanıcısına yanıt
    Kordon yazarken, klavye kondom yazmış. Ne var bunda

ikiside takılıyor sonuçta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 29 Haziran 2019; 22:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

35 Euro Avrupa satis fiyatina gore gayet iyi fiyat gibi geldi.
    Cihaz AE'de en ucuz (siyah bant, NFC'siz) 200 TL'den satiliyor. Gumruk vergisi eklenince 240 TL.
    Guzel paylasim, ilk fiyat oldugunu unutmamak lazim
    Burası Türkiye, düz mantık %20 sini aldın bitmez o iş. Daha bunun ötvsi var gümrüğe sunum ücreti var o su var busu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 29 Haziran 2019; 23:50:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ötv V sayılı listede bu ürün. Gümrük açıp bakıcak ve bi %20 de ötv ödeyeceksin vel hasıl beklediğinle ve gümrükçe fiyatı düşük kalırsa bi dünya evrak kürek ( kredi kartı slibi kimlik vs) göndermek zorunda kalacaksın. Güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 29 Haziran 2019; 23:49:31 >
  • YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın da alırken ben bunu neden alıyorum işime yarayacak mı diye sorun her şey güzel gözükür. İşinize yararsa kullanırsınız. Ben mesela 5 aydır kullanıyorum. Şu an bluetooth bağlantısı yapamıyorum çünkü telefonum kırıldı eski telefonumu aldım. Şu an bile adımımı görmek yemek yaparken ocağın altını kapatmak için geri sayım açmak saate bakmak bana yetiyor. Tarihi direk yazması da ayrıca avantaj

Anketten biriken paramla premium aldım, böyle bir uygulamadan haberim yoktu çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, program biraz karışık gibi ama ayarlamaları güzel yaparsan bileklik başka bi hal alıyor :)
  • Arkadaşlar saatmax ta 200 tl yazıyor güvenilirmi bilmiyorum

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    dün arkadaşlar saatmax dolandırıcı diye uyardılar. sakın alışveriş yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 30 Haziran 2019; 8:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

dün arkadaşlar saatmax dolandırıcı diye uyardılar. sakın alışveriş yapmayın.
    Tamam hocam teşekkür ederim

• bende honor band 4 var sporda kullanıyorum ama nabız uyku filan ölçüyor da nasil işime yariycani bilmiyorum öyle bakıyorum

Hocam merhaba bende mi band 4 almayı düşünüyorum da. Mi band 2 var bunda mi band tools programını satın almıştım ve kendi mi fit programı ile kullanıyordum. Bunda mi band tools olmuyor mu mi bandage mi almak gerekiyor? Mi fit mi band 4 içinde kullanıyor değilmi?
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    band tools kullanmadım hiç. benim dedğim mi bandage de ayrı bi yazılım, mi fit ile işin olmuyor, gelen bildirimleri sms leri watsap mesajlarını vs okuyabiliyorsun ekrandan. ek olarak düğmeye mors alfabesi gibi tanımlamalarla telefonda işlemler yapabiliyorsun. mesela 2 kere 2 şer saniye basılı tutunca müziği değiştir gibi.

mi bilekliklerin orjinal yazılımı mi fit. hepsiyle uyar. diğer bahsi geçenler 3. parti tabir edilen başkalarının çıkardığı programlar. band tools ta olur. benim bandage yazma sebebim band2 ya da band3 ü olanlar da isterse müzik değiştirebilir diye bilgi vermek içindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

Bu mesaj silindi.
    Az üstte dolandırıcı olduğunu yazmışlar zahmet edip okursan forum kirliliği yaratmazsın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.