Şimdi Ara

Xiaomi Band 4 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
12
Favori
71.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke gps olsa tadından yenmeyecek bir bileklik. Bazı rakiplerinin bu segmentlerinde gps de var. Telin şarjını bitirmek yerine saati kullanmak isterdim doğrusu. Gerçi bunun amacı yüksek pil dayanımı olduğu için gps koymuyorlar. Ya da çift model yapıp birinde gps olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Band 2 den ekran dışında ne farkı var ki?

Alıntıları Göster
    adı üstünde ekran hersey ekrandan yönetiliyor. bende band 2 vardi apple watch alinca babama verdim 2 yi bir sure sonra band 3 aldim suan babam 3 un ekranini gorunce babamda istedi 2 resmen gorunmuyor aydinlikta 3 bile zar gor gorulurken 2 nin ekranini goremedim pili bitmis kapanmıştı her halde dedim. Bu cihazlarda ekran parlakligi ve pixel yogunlugu islevinden daha bile önemli, gunduz güneşte adam saati sordu saati soylemek için karanlik yapip dibine kadar girmek tam bir rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 1 Temmuz 2019; 22:34:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O.R.A.C.L.E O kullanıcısına yanıt
    gprs olsa ne gibi faydaları olurdu bileklikte
  • Şuan xiaomi Tr garantili satış yok sanırım global versiyon ithalatçı garantili gördüm hep Tr garantili satan varsa link paylaşırsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShibLeg

2-3 aya 200 tl civari olabilir. burada soru mi band 5 çıkınca ne gibi özellikler olur da biz 4 ün yüzüne bakmayız. yoksa 5 bekleme imkanım var çok iyi özellik gelirse, ama bir saatin yapaacağı belli bence 5 fazla bir şey olmaz.

200 altı düşünce alabilirim.
    Hocam normalde Mi Band'ler 2 yılda bir çıkan cihazlar. İlk defa bir yıl sonra çıktı. Mi Band 3'de büyük değişim yoktu öyle. Pek ses getirmedi. Çoğu kişi Mi Band 2'de kaldı. Ancak şu an renkli, güneş atlında görülen ekran almak için yeterli sebep oluşturuyor. Çok kişi de satın almaya niyetli cihazı. Yani iyi satacak gibi. O yüzden Mi Band 5, 2 sene sonra çıkabilir tahmini.
  • Bu arada N11, gittigidiyor, hepsiburada'da 10-20 tl indirim kodu bulsam direkt alacağım. 230 tl civarına getirmeye çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Hocam normalde Mi Band'ler 2 yılda bir çıkan cihazlar. İlk defa bir yıl sonra çıktı. Mi Band 3'de büyük değişim yoktu öyle. Pek ses getirmedi. Çoğu kişi Mi Band 2'de kaldı. Ancak şu an renkli, güneş atlında görülen ekran almak için yeterli sebep oluşturuyor. Çok kişi de satın almaya niyetli cihazı. Yani iyi satacak gibi. O yüzden Mi Band 5, 2 sene sonra çıkabilir tahmini.

Alıntıları Göster
    iyi o zaman, mi band 2 den geçiş yapacam 1-2 aya ucuzlasın, aliexpress filan ucuzlayabilir gümrük vergisi ile de daha karlı olabilir. gearbest filan indirimleri de etkili baya.

• Arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bir soru var, mi band 3 ve 4 arasındaki 100 lira farka değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

Arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bir soru var, mi band 3 ve 4 arasındaki 100 lira farka değer mi?
    Kesinlikle değer.
    Sırf daha parlak ve renkli ekranı için bile değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Merhaba,
    Cihazınız Türkçe mi ? Ve garanti belgesini satıcıdan temin edebildiniz mi acaba ? Bende burdan almak istiyorum ama kafama takıldı.

Alıntıları Göster
    Ürün elime bugün ulaştı ekstra bi garanti belgesi çıkmadı kutudan. Tr garantili demiş nasa iletişim sadece fatura mevcut.

Bu arada miband 3 kordonuna bir türlü geçiremedim cihazı plastik kordon denediğim kordon kendi kordonuna cuk diye oturuyor

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı eşleştirince türkçemi oluyor ingilizcemi ?

• Satıcı hepsiburada olarak alan var mı ? Garanti kimden oluyor o haliyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Hocam cihazı eşleştirince türkçemi oluyor ingilizcemi ?
    Son güncellemeyi de yaptım hala ingilizce hocam. tekrar deneme yaptığımda bir arkadaşıma kendimi arattım cevapsız çağrı yazdı ama uygulama ingilizce anlamadım :D

Edit ; miband 3 için aldığım kordonu biraz esnetince oldu 4e
    Şuan orijinal kordonu eskitmek istemiyorum sportif aktivitem fazla olduğu için şu dönemde terden dolayı eskiyebilir kordon. Varsın çakma eskisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 2 Temmuz 2019; 22:3:5 >
  • Fizy ile uyumlu müzik değiştirme uygulaması, spotify ile de uyumlu mu acaba merak ettim :)

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Tüm medya ile uyumlu chrome YouTube vs. Öyle dediler tanıtımda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Medya kontrol özelliği mi band3 e gelir mi ki güncelleme ile

İleri geri olsa süper olacak

Yıllar önce moto 360 ım vardı, pili hemen bittiğinden pek kullanamamıştım evde yatıyordu genelde, satmıştım sonra

Peeble alayım demiştim, tam fırsat arıyordum, pebble satıldı, destek bitti almadım

Mi band3 aldım ama pek işlevi yok, sadece saat olarak kullanıyorum

Müzik ileri geri olsa süper olacak

Apple watch, android watchların pilleri sıkıntı biraz

Eink li güzel ürünler çıksa iyi olacak
    amazon el atsa iyi bir şeyler yapabilir, kindle san deneyimi vardır, arkada testler falan da yapıyordur herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt
    gprs değil GPS. AKtivite kaydını telefonun GPS'ini kullanmadan yapar ve telefonun bataryasını bitirmez. 30kmlik bir yürüyüşte kayıt tutmak isterseniz telefondan mi uygulamasını açınca harita kaydı için sürekli telefonun gps'i kullanılır saattenden gelen nabız bilgisi falan yazılır sadece.

Ama bileklikte gps olsa, bileklik gps çipini kullanır, telefon ilede de ara sıra bağlantı kurup verileri aktarır. Ya da geçici kendi hafızasına kaydeder aktivite bittiğinde telefona yollar.

amazfit serisi bunu yapıyor ama miband 4üncü nesilde de bence olmalıydı artık.
  • Zamanında Mi band 2 kullanmıştım ama unuttum nasıl birşey su an galaxy watch var inanılmaz memnunum , soruma gelecek olursak anneme mi band 4 almayı planlıyorum ne kadar yürümüş vs görmek için , telefona gelen mesajlarda okuma simgesi var mı yoksa sadece bildirim olarak mı geliyor , gelen aramalarda kişi ismi vs yazıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.