Şimdi Ara

Xiaomi Band 4 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
12
Favori
71.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de alacağım ama sitede bu rakam yok. Hangi indirim kodu ya da kampanyayla o rakama düşüyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babamda mi 2 vardi ben 3 u alali 2 ay vs olmustu bunun ekrani buyuk oldugundan beğenmişti, bende simdi kendime 4 u aldim 3 u de babama veririm bakalim nasilmis

• Gelen aramalarda kişi adı yazmıyor, "incoming call" yazıyor, bu sorunu nasıl çözerim?

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/ Uygulamalar/ Mifit / İzinler / Mikrofon ve kamera hariç hepsine izin verin...

• ergoben E kullanıcısına yanıt
    Bence mesajını güncellemelisin.

www.sikayetvar.com
    SaatMax.com Mi Band 4 Bileklik Yerine Markasız Bir Saat Gönderdi
    https://www.sikayetvar.com/saatmaxcom/saatmaxcom-mi-band-4-bileklik-yerine-markasiz-bir-saat-gonderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 4 Temmuz 2019; 11:39:37 >

• Gurul kullanıcısına yanıt
    Ok 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ergoben E kullanıcısına yanıt
    Saatmax ile ilgili bir sorun yaşadınız mı ? Güvenilir bir yer midir? Fiyatlar pek güvenilir gelmiyor.
  • Çok bekletiniz varsa almayın.Bende Mi band 2 kullandım sadece 1 ay daha sonra Gear(Yeni adı Galaxy Watch)'a geçtim 3 yıldan beri Galaxy Watch serisi kullanıyorum.Ben kendim band kesinlikle tavsiye etmiyorum band'ın yaptıklarını telefonda yapıyor hiç bir artısı yok bana kalırsa alacaksanız ios tizen yada android smartwatch alın apple watch,Galaxy Watch,fossil,micheal kors,diesel,emporia armani vs.Türkiyede apple ve samsung harici bulmak zor fakat fossil emporia armaninin çok güzel saatleri var Samsung Apple'lada aynı fiyat yurtdışında fakat çok büyük dezavantajları Android olmaları saatte şuanda stabil 2 işletim sistemi var ilk önce Tizen(Batarya süresi,Stabilite) daha sonrada Watch İos(App çeşitliliği,Stabilite).Android ise batarya süresi çok kötü stabilitede diğer 2 sisteme karşı geride kalıyor.
    Bu benim düşüncem band ve türevlerini tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Çok bekletiniz varsa almayın.Bende Mi band 2 kullandım sadece 1 ay daha sonra Gear(Yeni adı Galaxy Watch)'a geçtim 3 yıldan beri Galaxy Watch serisi kullanıyorum.Ben kendim band kesinlikle tavsiye etmiyorum band'ın yaptıklarını telefonda yapıyor hiç bir artısı yok bana kalırsa alacaksanız ios tizen yada android smartwatch alın apple watch,Galaxy Watch,fossil,micheal kors,diesel,emporia armani vs.Türkiyede apple ve samsung harici bulmak zor fakat fossil emporia armaninin çok güzel saatleri var Samsung Apple'lada aynı fiyat yurtdışında fakat çok büyük dezavantajları Android olmaları saatte şuanda stabil 2 işletim sistemi var ilk önce Tizen(Batarya süresi,Stabilite) daha sonrada Watch İos(App çeşitliliği,Stabilite).Android ise batarya süresi çok kötü stabilitede diğer 2 sisteme karşı geride kalıyor.
    Bu benim düşüncem band ve türevlerini tavsiye etmiyorum.
    Gördüğüm en saçma mesajlardan biri...
    Ne gerek var ki galaxy watch a falan, bence al bir rolex ya da omega, şarj etme derdi yok, bir ömür kullan, hem de çok havalı, pek az insan alabiliyor...
    Aynı kafa...
    Otomobil bölümünde clio ya ne 100k veriyorsunuz, 200k daha ver bmw al diyen enteresan beyinli tipler var, çok benzeri de sende...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Gördüğüm en saçma mesajlardan biri...
    Ne gerek var ki galaxy watch a falan, bence al bir rolex ya da omega, şarj etme derdi yok, bir ömür kullan, hem de çok havalı, pek az insan alabiliyor...
    Aynı kafa...
    Otomobil bölümünde clio ya ne 100k veriyorsunuz, 200k daha ver bmw al diyen enteresan beyinli tipler var, çok benzeri de sende...

Alıntıları Göster
    Bandla smartwatch ayni degil biliyorum evet mantiksiz butune bakinca fakat band almaya gerek yok demek istiyorum dedigim gibi bu benim gorusum.Illa band alincaksa ben almam kisacasi.

• dün forumistanbuldaki mi store'da denedim beğendim ama bu sefer amazfit bit kafamı karıştırdı 100tl daha ekleyip almaya değer mi acaba
  • 200 liraya alınacak bir band değil bu. Ben N11 11.11'i bekleyip öyle alacağım. Mi Band 3'ü öyle 60 liraya almıştım.
  • Majorümsü Minör kullanıcısına yanıt
    Amazfit Bip satıp, Mi Band 4 alma arefesinde olan biri olarak bunu ben açıklayayım en iyisi. Hocam Amazfit Bip şeklinden dolayı akıllı saatmiş gibi algılanıyor ama maalesef değil. Yine Mi Band gibi bir cihaz alacaksınız. Tek artısı ekranı kare ve biraz daha büyük. Ancak çözünürlüğü falan baya düşük yine. O yüzden pek yararını göremezsiniz. Eğer dahili GPS bana çok lazım diyorsanız o 100-150 TL fazla parayı vermeye değer. Ama yok benim işim olmaz GPS ile derseniz (Amazfit Bip kullanırken bir kere denedim bir daha da açmadım) kesinlikle değmez. Hatta şunu söyleyeyim, müzik değiştirme gibi özellikler Amazfit Bip'de yok.
    Ek olarak bir de bileklik yapısı kolda pek fark edilmiyor ama saat şekli geceleri rahatsız edebiliyor. En çok kullanmayı sevdiğim özellik titreşimle alarm özelliği. Gece takarken rahatsız olunca Amazfit Bip'i haliyle bek yararını göremedim. Kısacası benim kullanım şeklime kesinlikle uymadı.

• n11'de şu anda 240TL;

• F@ruk F kullanıcısına yanıt
    (İthalatçı Firma Garantili)
  • VBaranX kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Türkiye garantili idi, değiştirmişler.
  • Kolay kolay bozulmaz, ithalatci garanti olayina takilmayin, bir yildir 3 kullaniyorum bana misin demedi, zubizudan %3 n11 kuponu tanimlayin 232 tl daha da ucuza bulunamaz, gule gule kullanin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

n11'de şu anda 240TL;
    https://urun.n11.com/akilli-saat/xiaomi-mi-band4-siyah-akilli-bileklik-xiaomi-turkiye-garantili-P361760983
    Az önce ben de sordum distribütör garantili dediler
    Xiaomi Band 4

Xiaomi Band 4

%3 zubizu ile 230 civarına alabiliriz

• Ilan başlığında ithalatçi garantili yazıyor 🤔

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.