Şimdi Ara

Xiaomi Band 4 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
12
Favori
71.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MEMATİ

gprs olsa ne gibi faydaları olurdu bileklikte
    GPRS mi kaldı, bir faydası olmaz. Onun yerine 4G modem kullanılabilir o ayrı.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Mesajları denemedim ama önceden simge olarak gözüküyodu okuma yoktu. Arama geldiği zaman ismi yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi band 4 beklediğimden iyi çıktı. Ekran çok parlak ve eskiye göre yürümek için daha motive edici. Hedefinizi falanda görebiliyorsunuz. Müzik değiştirme özelliği zaten efsane bisiklet kullanırken falan çok iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Son güncellemeyi de yaptım hala ingilizce hocam. tekrar deneme yaptığımda bir arkadaşıma kendimi arattım cevapsız çağrı yazdı ama uygulama ingilizce anlamadım :D

Edit ; miband 3 için aldığım kordonu biraz esnetince oldu 4e
    Şuan orijinal kordonu eskitmek istemiyorum sportif aktivitem fazla olduğu için şu dönemde terden dolayı eskiyebilir kordon. Varsın çakma eskisin

Alıntıları Göster
    MIUI Türkiye Forumu
    Ana Başlık - Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-band-4-teknik-ozellikler-genel-bilgiler.49100/page-4

Telefonu ingilizce yapın Buradaki mi fit uygulamasını apk dan yükleyin sonra gerekli izinleri verin telefonu sonra türkçe yapsanızda gelen çagrıdaki isimler görünüyor ben şuan mi band 4 ümle likden indirdigim **mifit4.0.5msgfitglobal.apk** ile kullanıyorum çagrı uygulama bildirimler vs herşey okunabiliyor güncelleme ile bileklikten türkçe desteği gelene kdr böyle kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: onr1818

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-band-4-teknik-ozellikler-genel-bilgiler.49100/page-4

Telefonu ingilizce yapın Buradaki mi fit uygulamasını apk dan yükleyin sonra gerekli izinleri verin telefonu sonra türkçe yapsanızda gelen çagrıdaki isimler görünüyor ben şuan mi band 4 ümle likden indirdigim **mifit4.0.5msgfitglobal.apk** ile kullanıyorum çagrı uygulama bildirimler vs herşey okunabiliyor güncelleme ile bileklikten türkçe desteği gelene kdr böyle kullanabilirsiniz

Alıntıları Göster
    İos hocam 😔

Miband 2de bir şekilde yapmıştım ben iosta tr karakterleri ama bunda bulamadım

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Ozaman türkçe desteginin gelmesini beklemekden başka çareniz yok hocam

• Xiaomi garantili en uygun nerden alınabilir şimdi?

• merhaba.mate 20 lite telefonum var.bluetooth 4.2 var telefonda mi band 4 te ise bluetooth 5 var.acaba bu telefonla mi band 4 kullanabilirmiyim?
  • Mi band 2 kullanıyordum, uygun fiyata band 3 aldım hiçte bir kaç kişinin dediği gibi değil. Sadece şarja takacağım zaman kolumdan çıkarıyorum. 4 değilde 5. versiyon çıkınca onu alacağım.

• Mi band 2 ve mi band 3 sahibi olarak sonbahar da ucuzlar ise almayı düşünüyorum ben gayet aktif kullanıyorum teknoloji sever olarak. Bisiklet sürerken özellikle mi band 3 bir nimet. İhtiyacınız yoksa almayın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaceylan

merhaba.mate 20 lite telefonum var.bluetooth 4.2 var telefonda mi band 4 te ise bluetooth 5 var.acaba bu telefonla mi band 4 kullanabilirmiyim?
    Kullanabilirsiniz
  • Cihaz telefon olmadan gps ile aktivite kaydı yapamıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8E31AFE1A

Cihaz telefon olmadan gps ile aktivite kaydı yapamıyor mu ?
    Hayır yapamıyor. İçinde anten yok.
    Zaten olsa 3 günden fazla şarjı gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 3 Temmuz 2019; 21:21:20 >
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt
    GPRS, internet teknolojisidir. 2009’dan önce ve şu an kırsalda telefonlar bu teknolojiyle internete bağlanır.

GPS, konumlandırma sistemidir. Dünya yörüngesindeki uydular yardımıyla konumuzu bulur.

İkisi apayrı teknojiler :)

Bu arada ben de 211 liraya n11’den aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 3 Temmuz 2019; 21:47:5 >
  • yardımcı olabilir misiniz, en uygun nereden alabilirim? Ayrıca aldıktan sonra türkçe desteği gelir mi
  • Amazfit Bip'de GPS var ve bence öne çıkaran oldukça önemli bir özellik. Gerek yürüyüşte gerek bisiklette
    oldukça işe yarıyor,ayrıca yabancısı olduğunuz bir bölgedeyseniz gezdiğiniz yürüdüğünüz yerleri görmek bence önemli. Bip'i satıp almayı düşünmüştüm ancak gerek şarj meselesi gerekse GPS meselesi aleti ne spor bilekliği ne de akıllı saat yapmış. Arada kalmış bir cihaz olmuş, bu çoğu kişiyi vazgeçtirsede çoğu kişiyi de ürünü almaya itebilir.
  • Merhabalar mi 4 banda metal kılıf almak icin arastirma yaptim beclovers.com diye sitede istediğim modeli buldum fiyatta uygun geldi var mi onceden sipariş veren ve siteyi bilen. Siparis verecegim gibi

• kaç bildirimi hafızasında tutabiliyor? özellikle whatsapp yada sms lerde.
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    O fiyata hangi Satıcıdan aldım hocam

• Arkadaşlar mi band 4 aldım. Hanim aldı benden :(
    Mi band 3 satan var ise almak isterim ben de onu kullanayim bari. Eski ve referanslı uyeyim profilimden bakabilirsiniz.

Mi band 4 gerçekten güzel bir şeymiş. Daha doğrusu mi band olayı çok güzel bir şey. Kolunda duruyor zarif ince , şarki çok gidiyor. Gelen aramayı gösteriyor. Whatsapp dan gelen yazıları gösteriyor. Gelen arama olayı çok iyi, telefonu çıkarıp bakmadan kim olduğunu öğreniyorsunuz. Arabada telefon aramak yok. Cebinden çıkarmaya gerek yok. Evde kalkıp koltuktan bakmak yok. Bu kadar güzel olduğunu kullanışlı olduğunu bilmiyordum.

Biliyorum belki yeri burasi değil ama varsa teklifiniz bekliyorum özel mesajdan , kıyıda köşede duracağına satın ben kullanayim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.