Şimdi Ara

Xiaomi Band 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
326
Cevap
12
Favori
71.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miband 3 şu an için yeterli özellikleri aynı zaten, ne zaman gps desteği gelir o zaman model yükseltirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirim kuponlarıyla birleştirme yapılabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Ya bende almaya niyetliyim. Sizin yazdığınız mesajları görünce 2.el alayım diyorum.
    Ama bunlarda versiyon veya model farkı varmı ? Yani 2. el tavsiye eder misiniz? Birde satıyormusunuz, kaça satıyorsunuz? :)

Alıntıları Göster
    Versiyon farki yok. Zaten yazilimla cin versiyonu bile turkce oluyor. 2. El miband3 ,yeni bi kayisla beraber uyguna geliyorsa olabilir. Ama sarj omrune bakmak lazim. Sensorleri en kisa zamana ayarlarsaniz sarji uzun gitmiyor. Ama araliklari uzun tutarsaniz 7-10 gun kullanabilirsiniz. Ben kardesime verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Versiyon farki yok. Zaten yazilimla cin versiyonu bile turkce oluyor. 2. El miband3 ,yeni bi kayisla beraber uyguna geliyorsa olabilir. Ama sarj omrune bakmak lazim. Sensorleri en kisa zamana ayarlarsaniz sarji uzun gitmiyor. Ama araliklari uzun tutarsaniz 7-10 gun kullanabilirsiniz. Ben kardesime verdim

Alıntıları Göster
    Ne kadara almak lazım peki sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Ne kadara almak lazım peki sizce ?

Alıntıları Göster
    Ben Aliexpress ten 16.5 dolara aldim. Kuponla beraber uyguna geldi. 100 liraya aldığım seyin 2. Eline 100 lira demek icimden gelmiyor pek:)

• Bana kalırsa Xiaomi yerine bu ürün tercih edilebilir.

Honor Band 4 249TL
  • mstfmrv M kullanıcısına yanıt
    bunun 3ten en önemli farklarından biri zaten yüzme olayı. ama çok iyi ölcmeyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada ilk izlenimini yazmışlar. Müzik kontrolü beni cezbeden özelliklerinden.
  • Mi band 3ü satıp N11den xiaomi Türkiye Garantili 251 liraya aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

Şurada ilk izlenimini yazmışlar.https://teknoseyir.com/durum/1108077#comment-3976732 Müzik kontrolü beni cezbeden özelliklerinden.
    Aynı şekilde ben de bu yüzden almak istiyorum açıkcası.

• Biliyorsunuz xiaomi nin birçok telefonunda NFC yok. Bu bilekliği alınca NFC ödeme sistemlerini falan kullanabilir miyiz?

• qtenplus kullanıcısına yanıt
    100 tl vereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

İndirim kuponlarıyla birleştirme yapılabilir mi
    Xiaomi Band 4

chetos tan 75 lira indirim koduyla kullandım tabi herkes benim kadar şanslı olmayabilir :)

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Türkiye’de NFC İle ödeme yapma sistemi var mı ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Almayın gereksiz
    benim içinde gereksiz ama oğlum sürekli kullanıyor ,yani gerekli gereksiz konusu kişiye özel bir durum :)
  • yaptığımız egzersizlerin ne olduğunu otomatik olarak algılayabiliyor mu?
  • J3ASKAN kullanıcısına yanıt
    Kodlar cipslerden mi çıkmakta?
  • Valla benim gibi cebinde titreyen telefonu duymayan kimin aradığını anlamak için sıkışık otobüste cebe uzanan en verdiği savaşı yaşamak istemeyenler için iyi. Daha ucuzlar bence bu ben almayı planlıyorum

• -BUR@K- kullanıcısına yanıt
    Cikartmali cheetos paketinden alırsanız , çıkartmanın poşetinin içinde bı kod var, sitede giriş yapınca şansınız varsa ekrana kod geliyor 5 cheetos ta tutturdum cheetos 1 lira :)

• quote:

Orijinalden alıntı: VaporWave

Türkiye’de NFC İle ödeme yapma sistemi var mı ki?
    Temassız ödeme olan here yerde NFC ile ödeme yapabilirsiniz. Marketlerde çoğu zaman NFC açıp cep telefonum ile temassız kart değdirdikleri yere değdirip ödeme yapıyorum. Hatta bazı market çalışanları ısrarla olmadığını söylüyor ben bir dokundurayım olmazsa yine olmasın diyorum, dumura uğruyorlar:) A101, BİM lerde bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 27 Haziran 2019; 18:8:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.