Şimdi Ara

Xiaomi: Çok hızlı büyüdük dengeyi bulmamız gerekiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saçmalamakta üstüne yok Ekrem.
  • Bizim ülke de hızlı büyüdü sonra olanlari gördük :))

Xiaomi dogrusunu yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 13 Ocak 2017; 15:44:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

patent muhabbetinden dolayı avrupaya açılamıyor yoksa apple samsung xiaomi olur piyasa

Sıralama tam tersi olur. Xiaomi, Samsung, Apple a döner ibre.
  • Siyaset falan bu ülkenin gerçeği bu. Savunduğun siyaset halka maddi manevi zarar veriyorsa, her konuda gömeceğim onları. Ben biat eden değil, sorgulayan hesap soran biriyim, sen böyle devam et belki ekonomimiz düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Bizim ülke için dehızlı büyüdü sonra olanlari gördük :))

Xiaomi dogrusunu yapıyor

Xiaomi nin içinde "şirket batsada genel müdür değişse" diyen eleman yoksa, bu eleman teröriste destek verip fabrikayı yakmaya çalışmıyorsa o şirketin başarılı olması çok kolay. Ama Türkiye de ülke batsa da tayyip gitse diyenlerle dolu ortalık. Bir de bizde bir şirket ile bir devleti ekonomik olarak kıyaslayacak kadar uzman görüş var.

Siyaset yapmaya çalışıp durma. Ayıp artık. Konu dışı kısmında ne yazıyorsan yaz işte.
  • marsli61 kullanıcısına yanıt
    Balon dediğin firma, dünyada ilk üçü zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Siyaset falan bu ülkenin gerçeği bu. Savunduğun siyaset halka maddi manevi zarar veriyorsa, her konuda gömeceğim onları. Ben biat eden değil, sorgulayan hesap soran biriyim, sen böyle devam et belki ekonomimiz düzelir.

ben sizin gibi takım tutar gibi parti tutmam. yeri gelir bende eleştiririm de bıktım artık sizin gibileri görmekten.

kendi yandaşın gelse ekonomi kötüye gitse sesini çıkarmazsın. gelmiş bıdı bıdı yapıyorsun burda.
  • Bu firmaya hastayım helal olsun başarıları daim olsun

• Ben herhangi bir parti fanatiği değilim, ülke menfaati için hangi parti uygunsa oyumu ona veririm. Mesajımı görmezden gelip Tarafını belli etmeyebilir yada saygı duyabilirdin, zorunamı gitti eleştiri yapılınca.Mesajımı siyasi bulup hemen siyaset yapmaya başladın.
  • şöyle sağlam bir uygun fiyatlı bir oyuncu bilgisayarı yapmayı başarırlarsa ismini tarihe geçirir.
  • quote:

Ben herhangi bir parti fanatiği değilim, ülke menfaati için hangi parti uygunsa oyumu ona veririm. Mesajımı görmezden gelip Tarafını belli etmeyebilir yada saygı duyabilirdin, zorunamı gitti eleştiri yapılınca.Mesajımı siyasi bulup hemen siyaset yapmaya başladın.

Bende ülke menfaatini düşünerek akp ye oy veriyorum amerikanin menfaatini düşünsem chp ye verirdim tarih not alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkD

quote:

Orijinalden alıntı: marsli61

quote:

Adamlar bizim gibi atıp tutmuyor, ekonomi (bana göre balon)iyi diye yıllarca seçim malzemesi yapıldı.Geldiğimiz nokta ortada, adamlar akıllı herşeyden ders çıkarıyor.

Zaomi balon un kralı diğer ülkelere açılmaya başlasın anlarsınız

Türkiye pazarına girsin , ilk işim evi Xiaomi ürünleriyle donatmak olacak.

Özellikle televizyonları...

Senin aklın yatiyormu her parçayı başkasıntan satın alacaksın ama parçayı üretenlerden ucuza satacaksın bu bir taktik pazarlama stratejisi reklam ve sonu gelecek nezaman patent işlerini hallederler resmi olarak pazara açılırlar global şirket olurlar ozaman sen gör fiyatları yaşarsak görürüz tarih not alsın

• Bonus
  • La temel hiçbirzaman bişey demiyerek mesaj atma rekorunu kırdın helal valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkD

quote:

quote:

Adamlar bizim gibi atıp tutmuyor, ekonomi (bana göre balon)iyi diye yıllarca seçim malzemesi yapıldı.Geldiğimiz nokta ortada, adamlar akıllı herşeyden ders çıkarıyor.

Zaomi balon un kralı diğer ülkelere açılmaya başlasın anlarsınız

Türkiye pazarına girsin , ilk işim evi Xiaomi ürünleriyle donatmak olacak.

Özellikle televizyonları...

Türkiye pazarına resmi olarak girdiğinde kendi kendine diyeceksinki bukadar paraya samsung tv mi alsam yoksa bu çin hurdasınamı parayı yatırsam günlerce düşüneceksin

• Ve final herkese laf yetiştirdim helal bana

• quote:

Ve final herkese laf yetiştirdim helal bana

Trabzon li olduğunu belli etme la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Niye belli ettirmemeyimki ettiriyorum işte
  • quote:

quote:

quote:

Hamsi ye beynin acilsin harcanıyorsun burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 13 Ocak 2017; 21:13:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hamsi ye beynin acilsin harcanıyorsun burda

Benimki açık devamlı hamsi yiyorum asıl soru senin küçük beyninin dermanı ne olacak?? hamside yok!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.