Şimdi Ara

Xiaomi: Çok hızlı büyüdük dengeyi bulmamız gerekiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marsli61

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

quote:

quote:

Ve final herkese laf yetiştirdim helal bana

Trabzon li olduğunu belli etme la

Niye belli ettirmemeyimki ettiriyorum işte

Hamsi ye beynin acilsin harcanıyorsun burda

Benimki açık devamlı hamsi yiyorum asıl soru senin küçük beyninin dermanı ne olacak?? hamside yok!!

Fazla açılma boğulursun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimki açık devamlı hamsi yiyorum asıl soru senin küçük beyninin dermanı ne olacak?? hamside yok!!

Fazla açılma boğulursun

Hamsi açılır dalar çıkar bisey olmaz sen kendine iyi davran

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fazla açılma boğulursun

Hamsi açılır dalar çıkar bisey olmaz sen kendine iyi davran

Ok bye KiB

• xiaomi benim gözumde cok buyuk bir firma cunku temelleri çoktan atılmış firmalarla yarışmaya basladılar ve bu xiaomi için zararlı cunku kar marjları düşük diyeceksinizki çok satar yok öyle bişi açılamaz nedeni açılıp çok satarsa patent davaları gelecek ve bazı patent borçlarını kar marjları ödeyemeyecek bu kadar hızlı buyumemeli diğer ülkeler kaçak göçek alacak baska cıkarı yok bizde dahil distrubitorudur suyudur buyudur takılcaz uzun sure taki hali hazırda buyuk sirketlerin arasındaki davaya balık gbi oda atlamış olacak diyecekki dava edilen e kardeşim bak bana acıon oda yaptı onada aç ama bu davaların sonucu sonuclandıgında bazı patentler düşecek tasarım patenti olsun falan filan davası düşen patentlerin birdaha davasını açamazsın bu arayı yakaladığında kendisine engel olacak patentler düştüğünde ozaman xiaomi global açılmaya yönlenmeli yada ilkleri yapmalı ki diğer firmalar 3 liralık dava açacagım diye yeni çıkan bir patent için 5 lirasından olmak istemeyecek dava açmayacak hızlı buyumenin sıkıntılarını sezmiş ve buda gercekten deneyim sahibi oldugunu gösteriyor xiaominin uzun vadede buyuk bir firma olacagını düşünüyorum

• Telefon olarak çelik kasa Mi4 sonrası telefonlarına ısınamadım. Taş gibi telefondu. Aynı telefon ve aynı tasarımı güncellenmiş donanımla Mi5 ya da çıkacak Mi6'ya tercih ederim. 5" telefonlar içinde benim gibi ufak avuçlular için Mi4 bulunmaz nimetti.

• Redmi note 2 den sonra note 3 Pro kullandım. Bundan sonraki telefonumda kesinlikle xiaomi olacak. Adamlar mükemmele yakın telefon yapıyorlar.

• Adamlar rehavete kapılmadan sağlam adımlarla ilerlemeye çalışıyorlar. Helâl olsun valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

Orijinalden alıntı: General.

Adamlar bizim gibi atıp tutmuyor, ekonomi (bana göre balon)iyi diye yıllarca seçim malzemesi yapıldı.Geldiğimiz nokta ortada, adamlar akıllı herşeyden ders çıkarıyor.

herşeyi siyasete vurmasanız olmaz . bi bitmediniz .....

Şuan susturmaya çalışarak ta siyaset yapan sensin ama o nasıl olacak?!
  • Gerçekten tebrik edilesi türden cihazları var Helal olsun Mi 5 kullanıyorum...

• Benim anlamadıgım niye patent korkusundan açilamiyor ? Peki denilenler gibiyse nereye kadar böyle gidecek bu büyüme elbet duracak belki şimdi değil ama bundan 5 yil sonra bilemedin 10 yıl sonra duracak o zaman ne olacak hep çin sınırları içerisinde mi kalacak
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    zaten fiyatın bu seviyede olması o yüzden değil mi ?
  • marsli61 kullanıcısına yanıt
    Sincap sana dert olmuş belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Benim anlamadıgım niye patent korkusundan açilamiyor ? Peki denilenler gibiyse nereye kadar böyle gidecek bu büyüme elbet duracak belki şimdi değil ama bundan 5 yil sonra bilemedin 10 yıl sonra duracak o zaman ne olacak hep çin sınırları içerisinde mi kalacak

Bildigim kadarı ile xiaomi diğer telefon üreticilerin patentlerini izinsiz kullanıyor fakat çin hükümeti xiaomi yi koruduğu için örneğin samsung Apple gibi şirketler xiaomi ye dava açamıyor ama xiaomi Avrupa ve Türkiye gibi yerlere resmi olarak gelirse çin ve asya dışına çıktığı için dava açılabilir duruma düşecek bu yüzden önce patent konusunu halletmeleri gerekiyor. Büyümenin durması tüm şirketler için geçerli örneğin HTC Sony gibi şirketlerde mobil sektörde şuan düşüşteler

• Donanımhaber muhalif trol yuvasına dönmüş durumda, siteyi kuranların veya yönetenlerinde bu durumdan şikayetçi olduğu belli(kendileride söylüyorlar)

Sanırım ifade özgürlüğü olarak görülüp bunlara ses çıkarılmıyor, ancak bu şekildede sağlıklı bir ortam oluşmuyor, her konu siyasete çekiliyor(yasak olmasına rağmen). Her konudaki yorumlar birbirinin tıpa tıp aynısı, bunları beğenen ve yazan kişilerde aynı. Kısa vadede bir sorun görünmesede uzun vadede bu sitenin geleceğine zarar verecektir bu trol akımı, donanımhaber güvenirliğini yitirebilir, insanları alternatif arayışına itebilir.

Bu pis koku şu an mide bulandırıyor ve tiksindiriyor, ama bir müddet sonra insanlar bu ortamdan uzaklaşabilirler, herkesin bir sınırı var, birinin ifade özgürlüğü diye yaptığı trollüğe bir başkası sonsuza kadar katlanmak zorunda değil!

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Sincap sana dert olmuş belli

Yok temel im engin bilgi denizinden biraz faydalanmak istiyoruz okadar
  • quote:

Balon dediğin firma, dünyada ilk üçü zorluyor.

Hahahahaha güzel espriydi
  • Parayı görünce bozulan her firma gibi onlar da bozacaktır. HTC'nin Android'in ilk zamanlarındaki yükselişini hatırlarsanız üst üste rekorlar kırmışlardı. Şimdi ise yokları oynuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Balon dediğin firma, dünyada ilk üçü zorluyor.

Hahahahaha güzel espriydi

La topun küçükken xiaomi nin inşaatına mı kaçtı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Benim anlamadıgım niye patent korkusundan açilamiyor ? Peki denilenler gibiyse nereye kadar böyle gidecek bu büyüme elbet duracak belki şimdi değil ama bundan 5 yil sonra bilemedin 10 yıl sonra duracak o zaman ne olacak hep çin sınırları içerisinde mi kalacak

Bildigim kadarı ile xiaomi diğer telefon üreticilerin patentlerini izinsiz kullanıyor fakat çin hükümeti xiaomi yi koruduğu için örneğin samsung Apple gibi şirketler xiaomi ye dava açamıyor ama xiaomi Avrupa ve Türkiye gibi yerlere resmi olarak gelirse çin ve asya dışına çıktığı için dava açılabilir duruma düşecek bu yüzden önce patent konusunu halletmeleri gerekiyor. Büyümenin durması tüm şirketler için geçerli örneğin HTC Sony gibi şirketlerde mobil sektörde şuan düşüşteler

zaten o patentleri ödese cihazları bu rakkamlara satamayacak ve fiyat performans oranındaki fiyat kısmı hayli yükseleceği için ürün cazibesini yitirmiş olacak. Yoksa özellikle mobil cihazlar konusunda hızlı büyüdük söylemi globalleşebilse mantıklı gelmiyor bana. Yoksa insanlar salak mı s8 note8 z bilmem kaç performansındaki cihaza çok daha düşük maliyetle sahip olmak istemesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: moy

Türkiye de sözde milliyetçi iş insanlarımız var.Bir elini taşın altına sokan yok ya ithalatçılar yada montajcı, sözede geldi mi Atatürkten laiklikten bahsederler özellikle de Tüsiad ama elini ülke için taşın altına sok de hepsi kaçıyor, kursanıza bir elektrikli otomobil firması, batarya üretim tesisi, xiaomi gibi bir elektronik firması ama yapmıyorlar niye çünkü riski var, çatır çatır rekabet etmen gerekiyor.Öbürü daha kolay faize koy parayı hazır uğraşmadan gelsin, ithal et gelsin sat, satmıyorsa bırak yakasını zarar yok, üretmeden hazırdan beleş paraya alışmışlar emek verip kazanınca zorlarına gidiyor sözde iş insanlarının.
    Faizlerin düşmesi konusunda saygıdeğer iş insanlarımızdan hiçbir destek açıklaması yok ama söz Laiklik ve Atatürkçülüğe geldi mi ağızlarını kapamıyorlar.Sanki faizlerin düşmesi Atatürkçülüğe aykırı birşey işte bunların nasıl Atatürkçü nasıl laik olduğu burdan belli yoksa umurlarında değil Atatürk ve laiklik, kullanırsalar iyi, bizde hep böyle yabancı firmaların başarı haberlerini okuyup imreneceğiz, başarıya aç kalacağız.

Yazının sonuna "allaha şükür "MÜSİAD" var" yazmayı unutmuşsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.