Şimdi Ara

Xiaomi den kurtuldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redmi note 13 pro 5g kullanıyordum.cekmeme,bildirim,arka planda uygulama çalışma,zorunlu reklamlar(ADB ile silinmiyor sadece siz görmüyorsunuz)
    Nothing phone 1 aldım.mis gibi tertemiz içi bomboş rahat çalışan bir telefon.İnsanlar para verip bu rezilliği çekmek zorunda mıyız?
    Bundan sonraki telefonum yine nothing phone yada Google pixel olur Android'de.hic olmassa iPhone alırım.
    Kimseye zorla dayatılan uygulamar olan Xiaomi redmi poco gibi telefonlar önermiyorum.

• Güle güle kullanın saf android iyidir.

• Şayomi bozdu

• 14t kullanıyorum, üzerinde gelen bütün Xiaomi uygulamaları yerine Google versiyonlarını kurdum, not alma, takvim, fotoğraflar vb şeklinde ve bir tane bile reklam görmüyorum. Sonuçta kimse size bu uygulamaları zorla kullandırmıyor, pire için yorgan yakmışsınız maalesef.

• Xiaomi alacaksan custom rom şart, yapıştır bir lineage os ve keyfine bak.

• Yıllardır şu reklam tantanasını anlamıyorum bizde niye yok, bir insan zaten Xiaomi'nin varsayılan uygulamalarını niye kullanır ki? Xiaomi'nin kumanda hariç hangi uygulaması kullanışlı? Zaten Android olduğu için birçok şeyin Google versiyonu geliyor veya rahatça kurulabiliyor.

Bir de zorla dayatma konusunda Xiaomi'yi eleştirip de "hiç olmazsa iPhone alırım" denmesi çok komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 19 Aralık 2024; 18:29:17 >
  • Ooo firma elemanlari da gelmiş.
    Reklam yokmuş,istersen kullanmayabilirmissin!!
    Beyler Android kullanacaksaniz ne yaparsanız yapın ama bu Xiaomi redmi poco türevlerin den uzak durun ..
  • mantıklı

8 yıldır mi mix kullandığım için açma tuşu artık çalışmadığından ve çok memnun olduğundan yine o kanaldan gideyim dedim

flip istiyordum samsung hiç istemem rağmen 6yı bekledim ama 5in aynısı ve çok pahalı olduğundan mix flip baktım ama oda ilk ürün sorunu çoktur deyip geçici poco x6 pro aldım

ama böyle lanet cihaz olmaz

her işlem için uygulama dayatıyor reklam dayatıyor

smslerimi bile okumak için google mesaj diye bir uygulama dayatıyor ve hesap açmadan smsimi okutmuyor yaw

güncellemeyi kaldırdımda rahatladım

ses açacan uygulam kısacan uygulama ve google ayrı uygulama xiaomi ayrı uygulama

telefon uygulama dolu ama resim açamıyorum

rezillik

bu gidişle bende tövbe edip hiç sevmediğim apple dünyasına geçebilirim

andoidi kullanış serbestliğinden seviyorum oda apple yoluna girmiş illa kendi uygulaması

ama apple en azından yıllarca kullanabiliyorsun

yada dediğin giib saf android birşey

• Şayomiden bunaldıysanız Samsung ilaç gibi gelir.Tavsiye ederim.Samsung a24 vs.

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

root olmamasına rağmen LOS'da safetynet çalışmadığı için bazı banka uygulamaları çalışmıyor diyorlardı trdeki banka uygulamalarında durumlar nasıl hocam biliyor musun?

• unununium U kullanıcısına yanıt

Ben android 14 Los kullanıyorum, rootsuz, Yapıkredi çalışıyor. Babamın telefonunda da Los değil ama gsi kurulu, o da custom rom sayılır yani, android 12 kurulu, iş Bankası, ziraat de çalışıyor. Annemin telefonunda da Los android 12 kurulu onda da ziraat vs çalışıyor. (Evet tüm aileyi custom romladım )

Romu kurarken safetynet pass vs diye açıklama yapılmışsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum hocam. Hem xda daki hem de telegramdaki romları denedim hiç sıkıntı olmadı bugüne kadar.

İsterseniz bir deneyin, olmadı geri dönersiniz. Hatta şiddetle denemenizi tavsiye ederim çünkü yenilerini bilmem ama eski MIUI saf Android'e göre çok hantal ve bloatware kalıyor...

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

şuan note 4 kullanıyorum hocam araştırdım ya e/os yada los kuracağım yada yeni bir telefon alacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.