Şimdi Ara

Xiaomi Earbuds 119 TL (Bim 6 Mart) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
6
Favori
28.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kulaklığın ucuzundan çok orjinalini bulmak dert oldu. 20 30 fazla verelim de orjinal olsun ona da razıyım ama anlaşılan hiç kimseye güven yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Şu kulaklığın ucuzundan çok orjinalini bulmak dert oldu. 20 30 fazla verelim de orjinal olsun ona da razıyım ama anlaşılan hiç kimseye güven yok.
    Orjinali de sıkıntılı ki. Bir arkadaşım internetten satın aldı, youtube'da orjinal olup olmadığını anlamak üzere çekilmiş tüm videoları izledik. kulaklığı söküp üzerindeki bataryadaki yazıları okumaya kadar herşeyiyle kontrol ettik, ürün orjinal. Gel gelelim parmağını kulaklığın üzerine bastırdığında bağlantı neredeyse kopuyor, şarkı kesiliyor.
  • İleriki bir tarihte gelecek mi? Dün pek güven vermeyen bim kasiyeri öyle dedi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim'e çakma iteleyeceklermiş Bim durumu farketmiş

• DRK Sigorta kullanıcısına yanıt
    kanitli bilgi sunan gercek dhli
    uretim degil tedarik deselermis daha iyi olurmus. sanki bim icin yeni firindan cikiyor

yalniz katalog yayinlandiginda zaten corona tum dunyada ciddiydi son 1 haftada bir sey degismedi ki. yuksek ihtimal diger arkadaslarin da dedigi gibi replika cikti tedarikler, erken onlem alindi.

• Orjinali var bende müzik için iyi, konusma için ev veya sessiz ortamda iyi, dışarıda konusulmaz özeti bu

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 6 Mart 2020; 17:39:36 >
  • Bimde gelmeyeceğini öğreninde hb den sipariş verdim bugün geldi kontrol ettim orijinal 20 lira pahalı ama en azından var 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bim den bildiriyorum tedarikçi probleminden dolayı gelmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortalmahluk -- 7 Mart 2020; 9:50:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

BİM korsan apple ürünleri satıyor. Konya'da bimden alınmış earpods ile tecrübe edilmiştir. BİM korsan satmaz diyenlerin garantiye işi düşmemiş demek ki. Konya Gürgençler Apple Yetkili servisi BİM'den satın alınan Apple earpods için ürünün garantisi olmadığını, sahte olduğunu, dolayısıyla onarımı garanti kapsamında yapmayacaklarını söyledi.
    Orijinal urun degilse nasil onarim yapabiliyorlar. Oyle birsey olsa mudahale edeceklerini sanmam

• Lj.23 kullanıcısına yanıt
    İlla bir yere gidip vermenize gerek yok hocam. Yurtiçi kargoyla karşı ödemeli olarak İstanbul Etiler Genpa servisine gönderebilirsiniz.
  • Bunu beğenmiyosanız Airpods pro alsanıza daha uygun :))
  • mtaha42 M kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl kontrol ediyoruz. bafir mi :D onda sanırım avrupa versiyonu var ama.. bizim sitelerde çin versiyonu var.
  • Avese kullanıcısına yanıt
    Evet hb da avrupa versiyonu var yani kutuda earbuds yazıyor. İnternetten buldum orjinal karşılaştırma videolarını ona göre test ettim

Hocam airdots olmasın o? bütün hbdeki xioami kablosuz kulaklıkar airdots olarak belirtiliyor. Ben de alacağım global varsa onu alayım diye irdeledim
  • topalsolucan01 kullanıcısına yanıt
    6-7 aydır kullanıyorum. hiç böyle bir sorun yaşamadım. telefon cepte olduğunda ve cepte çok ıvır zıvır varsa anlık seste gidip gelme oluyor onun dışında sorunla karşılaşmadım. bu arada şarjı çok iyi dayanıyor.
    Avrupada satılanlarda earbuds yazıyor bildiğim kadarıyla sadece kutu farkı var Xiaomi Earbuds 119 TL (Bim 6 Mart)

dostum siparişinin linkini atar mısın ben de sipariş geçeyim
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000K41EM?magaza=Hepsiburada
    cep uygulaması üzerinden sipariş edersen ilk sefere 100 tl üzeri 25 tl indirim yazıyor belki bunda da yarayabilir

• www.hepsiburada.com
    Haylou GT1 TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/haylou-gt1-tws-kablosuz-bluetooth-kulaklik-siyah-p-HBV00000POHQ6?magaza=Hepsiburada

Haylou gt1 aldım 115 TL ye geliyor yeni üyelikle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.