|
Bildirim
|
Arkadaşlar monitör ile ilgili özel mesaj atanlar oluyor herkese ayrı ayrı özel mesajla cevap veriyorum verdiğim cevapları da kimse görmüyor, forum ruhuna aykırı hareket etmeyelim lütfen 🤗
Genel olarak görüntü kalitesinden çok memnunum, yaklaşık 110 PPI olduğu için oldukça keskin bir görüntü sunuyor. Görüntü ayarlarında 10 bit seçilebiliyor ama özelliklerinde 10 bit panel ibaresi geçmiyor bunu anlayamadım açıkçası. Daha önce LG 32GK850G kullanıyordum, ona göre yukarda da belirttiğim gibi renk gösterimi çok daha iyi. Işık sızması her kavisli ekranda olduğu gibi bunda da var ama asla göze batmıyor, çok sayıda Ips monitör geçti elimden ve asla onlar kadar değil. Gerçek G-sync modülü yok içerisinde, uyumluluğu da sertifikalı değil ama ben bir sorunla karşılaşmadım. Ama sanki LG daha akıcıydı gibi. Ghosting var maalesef. Zaten Samsung Odyssey serisi dışında Va panel olup ghosting olmayan yok. Bu panelin getirdiği bir durum. Lg'ye göre daha çok gibi ama birebir yan yana koyup karşılaştırma şansım olmadığı için birşey diyemiyorum. Malzeme kalitesi üst düzey değil ama fiyatına göre çok iyi son derece şık ve sade bir monitör. Osd navigasyon tuşları çok kullanışsız; kesinlikle joystick olmalıydı. Monitör kapandığında güç ledi sürekli yanıp sönüyor; düşük güç durumu modunda sarı ya da turuncu yanmaya devam etse çok daha iyi olurdu; önemsiz bi ayrıntı ama benim dikkatimi çekti. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 16 Eylül 2020; 22:50:19 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curimo -- 21 Eylül 2020; 10:43:28 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 22 Eylül 2020; 22:40:46 > |
|
|