Şimdi Ara

Xiaomi Genel Yedekleme Yapmak İstiyorum. [ACİL!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler dilerim umarım konumu görüp yorumlayan olur. Telefonumun güç tuşu takılı kalıp 8-9 kez basıp tel'i sürekli aç kapa yaptığı için garantiye göndermeye karar verdim. Hepsiburada'dan "Xiaomi Türkiye Garantili" olarak almıştım. Belgede yazan Evofone Teknik Servisine göndereceğim , bugün aradım fakat sesli asistan çıktı sadece açıkçası çok yardımcı olmadı . Garantiye gönderecekseniz telefonu yedeklemeyi unutmayın diyordu. Eğer normal bir çalışan yardımcı olmuş olsaydı bir kaç sorum olacaktı maalesef olmadı o yüzden buraya sormaya karar verdim. (not: Servise elden veremeyeceğim çünkü Amasya'da ikamet ediyorum)

1. si Telefonun sadece güç tuşuyla alakalı bir sorunum var yani donanımsal olduğunu düşünüyorum telefonu resetleme gibi bir işe girerler mi ? Gerek olmadığını söyleyemediğim için aklıma takıldı
    2. si Garantiye gönderirken tüm aksesuarlarla birlikte gönderiniz diyordu , Şarj aletini de koyacak mıyım yani ?
    3. sü Telefonu eğer ki resetlerlerse Geldiği gibi göndermediğim halinde kullanmaya başlamam için nasıl bir yedekleme yapabilirim tüm detayları ve hesaplardan çıkış yapılmamış halde böyle bir şey mümkün mü ? Spotify gibi birkaç önemli hesabın şifresini bilmiyorum da.
    4. olarak da Eklediğim fotoğraftaki telefonu pcye taktığımda gözüken yeri tamamen Kopyalasam telefon geldiği gibi yedeklediklerimi telefonun geldiği halinde olanlarla değiştirirsem 3. durumda bahsettiğim olayı gerçekleştirebilir miyim ? (ki hepsi de kopyalanmıyor ne yapacağımı bilmiyorum :( )

Umarım görüp cevaplarsınız gerçekten çok ihtiyacım var :/ Soruları 1-2-3-4 olarak cevaplarsanız daha yararlı olur şimdiden teşekkürler

Xiaomi Genel Yedekleme Yapmak İstiyorum. [ACİL!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazzatello -- 16 Kasım 2020; 13:52:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.