Şimdi Ara

Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
22
Favori
57.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük ihtimalle fit uygulamasindan bahsediyor
  • xdirectix kullanıcısına yanıt

tema yapma var mı bunda hocam?

• Arkadaşlar saati eşime verdim. Samsung marka android 6.0 kullanıyor. Herşey çok güzel tüm bildirimler geliyor içeriğini görüyorum ama Whatsapp’tan gelen mesajların içeriğini göremiyorum. X kişisinden mesaj geldi yazıyor sadece. Tüm izinleri verdim halbuki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli bluetooth kopuyor telefon cebimde olmasına rağmen sizde durum nedir

Eve gelince tam sarj yaptim yükleyebildi bu sefer. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6489426

Hocam şu an en güncel sürümü V001947 olanı değil mi

Yabancı forumlarda v 2147 falan da var

• bradenburg B kullanıcısına yanıt

Haylou fit uygulamasını telefon uyku moduna alıyorsa ondan olabilir. Uygulama güç tasarrufu modunu kapatırsanız muhtemelen düzelir.

• Arkadaşlar bu saatin çalışması için her zaman telefona bağlı olması mı lazım?
  • Ben saatimi satıyorum 1 haftalik hepsi burada üzerinden aldim. İlgilenn olursa pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieselQuattro

Arkadaşlar bu saatin çalışması için her zaman telefona bağlı olması mı lazım?

Sadece saat alarm ve takvim olarak kullanacaksan telefon gerekmiyor

Eski digital saatler gibi yani

• Hello Haylou uygulamasında 3 yeni saat yüzü daha eklendi. Böylece Hello Haylou saat yüzleri sayısı 58 oldu.

Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdirectix -- 9 Şubat 2021; 12:1:11 >
  • lebu kullanıcısına yanıt

Sağol hocam yanıtın için. Ben bir şeyi daha merak ettim , örneğin telefonu evde bıraksak dışarda koşu antrenmanı vs. yapsak adımları sayabilir mi? Yani cihaz verileri kaydedebilir mi?

Bir de seçim konusunda Galaxy Fit 2 ile bunun arasında kaldım. Kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieselQuattro -- 9 Şubat 2021; 12:44:58 >
  • DieselQuattro kullanıcısına yanıt

Telefon yanınızda olmasa da, saat adım bilginizi kaydeder. Saatten görebilirsiniz. Eve gelip telefonla bağlandığı anda da bilgileri telefona aktarır.

İkinci soruya gelinde: Bence bileğiniz ince ve saatiniz küçük/hafif olsun istiyorsanız fit2 alın yok kolumda saat gibi dursun diyorsanız ls05 alın. Biri bileklik öbürü saat kategorisinde zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdirectix -- 9 Şubat 2021; 13:2:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdirectix

Hello Haylou uygulamasında 3 yeni saat yüzü daha eklendi. Böylece Hello Haylou saat yüzleri sayısı 58 oldu.

Hello Haylou uygulamasını bağımsız kullanmak istiyorum ama 4 haneli doğrulama kodu istiyor. Bu kod nedir bilen var mıdır?

• N11 kuponum ile bu saati almayı düşünüyorum ama uzun kullankmda nasıl tuşu bozuluyor eski versiyonu var gibi yorumlar okudum

• imilab kw66 ve halou solar ls 05 arasında kaldımda bildirim olayı düzeldi mi hala menüden mi giriyoruz

• iog İ kullanıcısına yanıt

kendin herhangi bir şifre seçiyorsun. Bu şifre farklı cihazların uygulamaya bağlanmaması için sana özel. 0000 yada 1234 gibi basit birşey yapma

Hello Haylou daha mı işlevsel hocam

• 6489426 6 kullanıcısına yanıt

Evet, Hello Haylou gerçekten çok daha fazla özelliğe sahip ve devamlı güncelleme alıyor. Ben hem programı beğendiğim ve hem de böyle programcılara destek olmak adına programı satın aldım.

Ben kullanamadım bir türlü. Orijinal uygulamayı kullanmak istemiyorum sadece hello heylou yapmak istiyorum ama yapamıyorum. 2 uygulama birden de şarjı su gibi içiyor telefonun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.