Şimdi Ara

Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
22
Favori
57.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende yapamadim, programlari silip tekrar yukleyince oldu. Onda da uğraştım yine.

Programlarin istedigi izinleri tam verin.

Haylou fitle eslestridikten sonra Hello hayloudan pin girip bagimsizi seçin baglanti kuruyor.

Baglanti kurduktan sonra haylou fit programini silebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SamsungAbi S kullanıcısına yanıt
    Tam olarak dediğinizi yapıyorum ama pinden sonra loopa giriyor. Saat sürekli kendini yeniden başlatıyor.
  • BorazanPower kullanıcısına yanıt

Okla işaretlediğim seçeneği seçtiniz değilmi. Altta haylou fit i kaldırabilirsiniz yazıyor. Ben sadece Hello H. kullanıyorum ve sorun yok.

Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme
  • Bugün a101 den saati aldım. Türkçe olması güzel.
    Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieselQuattro -- 11 Şubat 2021; 15:50:57 >

• DieselQuattro kullanıcısına yanıt
    Dilini nerden değiştiriyoruz acaba telefon ıphone uygulamada Türkçe saat üng
  • radko kullanıcısına yanıt

Türkçe olması A101' e özel galiba hocam. Geçen hafta hatta resmini atmıştım. Zaten saatin ilk açtığımda da direk türkçe olarak barkodu okutun falan dedi. Android bu arada benim telefon. Ayrıca Haylou Fit uygulamasında kadran seçenekleri de var. Alet güncel yani.

Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieselQuattro -- 11 Şubat 2021; 16:40:41 >

Hayırlı olsun. Cihazın versiyonu kaç görünüyor? 1947 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdirectix -- 11 Şubat 2021; 17:2:42 >
  • xdirectix kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dediklerinizi yapmıştım. Tekrar deniyorum olana kadar deneyeceğim.
    A101e özel Türkçe verildiyse 1 aya direk Türkçe güncelleme de gelir bence cihaza. Sırf A101 için çeviri yapmamışlardır herhalde.

Teşekkür ederim. Version kısmında V002066 yazıyor

İnşallah gelir.

Bende v001947. Demek ki güncelleme gelecek.
    Benimde aynı
    Hocam ısrarla yaptım ve sonunda oldu. Sildim kendi uygulamasını. Hello nun özellik çeşitliliği için de premium satın aldım. Çok, daha keyifli olacak artık saat.

En büyük problemim kendi kendine saatin kopması ve telefonu yeninden başlatmadan bağlanmamasıydı. Umarım o sorun olmaz hello haylou ile.
  • Bence saatten çok daha keyif alacaksın. 👍👍👍

• Hello Haylou uygulamasında bir türlü bağlantı yapamıyorum. Mac adresi de deniyorum ama tespit edilemedi diyor. Var mıdır bir yolu?

Hocam Fit'e göre hangi özellikleri işlevsel acaba, dün yükledim durduruldu hatası verince geri sildim de inceleyemedim

Yüklediğimden beri artık kopma hatası almıyorum. Kendi uygulamasında saate ne zaman baksam device connected yazardı.

Artı olarak hava durumunu ben programa girmeden güncelleniyor otomatik. Kendi uygulamasında girip yenilemek gerekiyordu.

Uygulamalara simge atayaviliyorum bu da çok iyi bir özellik.

Cihazı bul tuşunu flash yaptım, basınca telefonun flashı açılıyor.

Spotify'ı programa tanıttım, kapalı olsa bile saatin müziğinden playe basıp Spotifyı direk açıp müzik açtırabiliyorum en son ne açtıysam onu açıyor.

Daha bir çok artısı var. Hayatımda harcadığım en sağlam 15 tl bence.
    Bu uygulama ios'da yok sanırım
  • Bende bugün A101den saati aldım tamamen türkçe yazılım ama şöyle bir sıkıntı var hello haylou uygulamasında yüzler bu versiyonu desteklemiyor yani katranlar yok halyou fit katranlar var ama uygulama sıkıtılı kaldırdım hello haylou uygulamasına e posta gönderdim yeni versiyonu destekleyecek bir güncelleme yapılmasını istedim benim versiyonum tamamen türkçe😁

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.