Bildirim
Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2 sene önce telefonu aldığımda uyarılarını ekranda gösterdiği uygulama daha çoktu,
güncelledikçe kısıtlandı.
ilk sürüme nasıl döndürebilirim bilen var mı?
-
Bildirimlerde titreşim gitti bunu nasıl düzeltebiliriz bilginiz var mı acaba ? videoda göremedim
-
Bende de durum aynı. Samsung kullanıyorum. Haylou Fun yükledim. Benim için en önemlisi olan gelen arama ama saatte uyarı olmuyor. İzinler tamam fakat ince bir ayar mi var acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni uygulama saati bulamıyor, eşleşmedi
-
Hello haylou üzerindeki bildirim erişimi sorununu çözebilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Solar Ls05 açık ekran özelliği varmı. Yani ekran sürekli açık kalıyor mı. Kolu çevirmeye gerek kalmadan. Yoksa bu fiyat bandında hangi saatte var. Bilgisi olan varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iOS üzerinden tema yüklenebiliyor mu?
-
Merhaba.
- HttpCanary Android 14 sürümünde çalışmıyor. Biraz araştırınca Reqable uygulamasını buldum. Onda da nasıl kullanılır tam bilmiyorum.
- Daha önemlisi Haylou Fit uygulaması artık desteklenmiyor açılmıyor. Onun yerine Haylou Fun uygulamasına geçiş yapılmış. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Şöyle bi özet niteliğinde 2024 yılından anlatım video veya fotoğraf gelse tadından yenmez. Şuan güncelleme yapamıyorum bu iki sebepten. Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkür ediyorum...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X