Şimdi Ara

Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
22
Favori
57.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Kalp sensörü hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Stabil ölçmediğini düşünüyorum. Yoksa bu fiyata bu kadar mı diyorsunuz?

Bana da öyle geldi hocam. Bir de bu bildirimlerdeki yazı fontları değişmiyor mu arkadaşlar ,saati yeni aldım .Xiaomi amazfit GTS satıp bu saate geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Bana da öyle geldi hocam. Bir de bu bildirimlerdeki yazı fontları değişmiyor mu arkadaşlar ,saati yeni aldım .Xiaomi amazfit GTS satıp bu saate geçtim.

Alıntıları Göster
    Telegramdan soran sizsiniz galiba hocam. Maalesef değişmiyor diye biliyorum. Ne kadar ekmek o kadar kofte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen hocam :) Gts de değişmiyordu böyle iyi,sonrasın da bluettoth bağlamam hatta telefona.Son bir soru haylou fit i illa silmem lazım mı?

hello haylou satın aldım 2 app telefonun şarjına olumsuz etkiler mi diye sordum.iyi akşamlar

• merhaba eşim bana bundan almış 1 gündür kullanıyorum. gitti gidiyordan almış. hediye olduğu için uzun zaman kullanmak istiyorum. yalnız saat ingilizce. Türkçeye nasıl çevirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermes_unuy -- 8 Nisan 2021; 14:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermes_unuy

merhaba eşim bana bundan almış 1 gündür kullanıyorum. gitti gidiyordan almış. hediye olduğu için uzun zaman kullanmak istiyorum. yalnız saat ingilizce. Türkçeye nasıl çevirebilirim?

Saati türkçe yapamazsınız ama Türkçe tema yükleyerek saat kadranını türkçe kullanabilirsiniz. Biraz eski mesajlarda tema sitesi paylaşıldı oradan bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • case 4 u c1 300tl ile haylou ls05 200tl arasında kaldım hangi saati almalıyım daha guzel stabil sizce? haylou da tansiyon oksijen olcme yok bu saatte var ama dogru olcüyor mu kafamda soru işareti?

• Bildirim sorunu devam ediyor mu arkadaşlar sipariş verdim ama iptal edebilirim eğer halen devam ediyorsa çözüm yoksa

• merhaba, haylou fit yerine hello haylou parogramıyla kullanırsanız bildirimlerde hiç bir sorun olmuyor.

program ücretsiz versiyonuyla bile çok iyi.17.99 tl ye premium alırsanız saat ayarlarında çok seçenekleriniz oluyor.

ben haylou fit ile eşleştirdi telefonla ama bütün bildirimleri kapattım.

sonra hello haylou ile de telefonu eşleyip bildirimleri hello haylou dan açtım.Sorunsuz geliyor bildirimler.Sadece 1 sn lik bir gecikme oluyor saate bildirimlerin düşmesi o da sorun değil.

• Teşekkür ederim, açıkçası henüz vrvap grlmemişkrn elime ulaştı ve fit ile rşleştirdim şimdilik hiç sorun çıkmadı,eğer çıkarsa hello haylou ile yapacam,gerçi güncelleme geldimi gelmedimi pek anlamadım ekrandan ama

• Haylou Fit ile kullanıyorum. Fakat şöyle bir sıkıntım var. Telefon aramada alarmda vb kilit şifresini açmıyor. Bir arama geldiyse direk cevaplayamıyorum. Önce ekran kilit şifresini girmem gerekiyor. Programı durdur dediğimde ise normale dönüyor. Böyle bir sorun yaşayan varmı? Böyle bir sorun biraz sinir bozucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: STND

Haylou Fit ile kullanıyorum. Fakat şöyle bir sıkıntım var. Telefon aramada alarmda vb kilit şifresini açmıyor. Bir arama geldiyse direk cevaplayamıyorum. Önce ekran kilit şifresini girmem gerekiyor. Programı durdur dediğimde ise normale dönüyor. Böyle bir sorun yaşayan varmı? Böyle bir sorun biraz sinir bozucu.

Bende de aynı problem vardı. Hello haylou yükleyince ve fiti silince düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sevenpounds

hangi siteden indirip , nasıl yükleyebiliriz ,

Anlatan kişi çok sevap kazanır ....

Alıntıları Göster

Siteden istediğiniz kadranı indirin daha sonra orijinal haylou fit uygulamasindan bir kadran seçip esitleyin sonra seçtiğiniz kadranin ismini gözle hafızanızda tutun bendekiler çince 😃 sonra dosya yöneticisi android ,data,com.yc.hayloufit içerisinde hafızanızda tuttuğunuz kadranin ismini kopyalayıp yeni indirdiğiniz kadranin ismini aynı yapın bu klasöre indirdiğiniz kadranı kopyalayın sonra haylou fit uygulamasindan kadranı eşiyle deyin yeni kadraniniz esitlenecek eski görüntü gorune bilir 😎 ücretsiz kadran değiştirme bu şekilde yada para verip premium alacaksınız uygulamayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, saat fiyatını fazlasıyla hakediyor diye düşünüyorum. Ekranda sola gittiğimde Take a break kısmını anlamadım. Ne işe yarıyor 1 min 2 min seçenekleri var altında. Birde farklı sitelerden indirdiğiniz arayüzleri iPhone içinde yapabiliyor muyuz ? Farklı kordon ve ekran filmi kullanıyor musunuz? Memnun olduklarınızın linkini paylaşabilir misiniz ? Fazla soru oldu ama Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler

• haydiin kullanıcısına yanıt

Take a break bildiğim kadarıyla nefes egzersizi oluyor hocam, rahatlamak/sakinleşmek için.

• Dostlar saati bugün aldım fakat bir türlü hava durumu gelmiyor konum açık çözümü bilen var mı acaba

• Beyler saati almayı düşünüyorum. A101 versiyonunu mu alayım yoksa global versiyon mu? Sorun yaşar mıyım yaşarsam ne gibi sorun yaşarım cevaplarsanız sevirinirim.

• arkadaşlar bu saatin temalarını başka saatlere yükleyebiliyor muyuz O konuya da yazdım ama Case 4U C1 saate uygulamakiler dışında saat arayüzü yüklemeye çalışıyorum Bildiğim kadarıyla ekran çözünürlükleri aynı Menülerde benzerlikler var Hatta uygulamaları içinde ortak temalar da var

Haylou nun .bin bin dosyalarını doğrudan kullandım olmadı Acaba çevirmemizin bir yolu olabilir mi Deneme şansı olan var mı Bildiğim kadarıyla Haylou ve IMILAB KW66 temaları ortak kullanılabiliyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.