Rahatsız etme modunun belli bir saat aralığı var. Uygulamadan onu ayarlamak lazım . O saat aralığına gelince çalşıyor. |
Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme (16. sayfa)
-
-
A101online sitesinden 209 TL bir ücretle alınabiliyor. Türkçe versiyon olabilir.
https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-haylou-solar-ls05-a101online-kuponla-209-tl--148007911
-
-
-
Bu adam, rus forum ve telegramından rusların yaptığı kadranları alarak youtube kanalında yayınlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum. Bir kaç youtube yorumları okumuştum. Benim ilgimi çeken toplu halde olmasıydı. Başka yerlerde kadran bulamadım.
Bir de şöyle bir sıkıntı var, hello haylou uygulamasında saat Türkçe versiyonlu olduğu için saat arayüz değiştirme kısmı versiyon uyumsuz diyor. Bu yüzden custom watchface yüklemek biraz uğraştırıcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieselQuattro -- 20 Şubat 2021; 21:49:31 > -
Helle Haylou uygulaması iOS için yok sanırım değil mi?
-
Yok galiba bulamadım bende.
-
Kadranların paylaşıldığı bir tane rus forumu buldum hocam. Her gün paylaşım var. Kadranları direk indireyim dedim sayfa hata verdi. İlla üyelik istedi. Ben de zar zor üye oldum. Şimdi rahatlıkla indirebiliyorum.
Asker saati gibi olan hoşuma gitti.
-
Haylou Solar LS05 Türkiye | Kullanıcı Platformu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Türkçe olması güzelmiş.Linki var mı -
Yukarıdaki telegram grubuna gelin. Herkes orda çalışmalarımı atıyor. -
Tamamdır. Bakıyorum şimdi -
-
.bin dosyalarını nereye atacağız arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok teşekkürler hocam
-
-
Merhabalar. Hello haylou ile arayüz değiştiremiyorum. Saat yazılımının güncel olmadığını söylüyor. Resmi uygulama ile de bakınca güncel görünüyor. Ekran görüntülerini paylaşıyorum. Yazılım güncel mi bilgisi olan arkadaş var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X