Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.hello ve fit uygulamaları var.hellondan indirdiğim teme sonrası şarj 98 iken sabah baktığımda 58 e düşmüştü.gece kullanılmadığı halde.bu ani şarj düşüşü neden olabilir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme (19. sayfa)
-
-
Hocam bu temayı yollar mısınız? Aradım bulamadım da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir şey sormak istiyorum, eposta ile kayıt ekranında doğrulama kodu istiyor ama ne girdiğim epostaya bir mail geliyor ne de herhangi bir kodu kabul ediyor.
Aranızda böyle bir hatayla karşılaşan oldu mu?
Deli olmamak elde değil, kaydola bastığım anda "doğrulama kodu alınamadı" diyor.
Cep telefonuyla kayıt et diyorum, yine aynı şey.
Haylou fit yerine Haylou sport uygulamasıyla hesap oluşturdum ama Haylou fit uygulaması o hesabı kabul etmiyor.
Resmen saçmalık, hesap oluşturmadan geçemiyorum, saati kullanamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 22 Mayıs 2021; 2:15:15 > -
Sildim sonra tekrar yükledim hesabımla giriş yapamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar saatde alwas on display gibi bir özellik galiba yok ama en azından uykuya geçiş süresini 5 10 dakika gibi bir süre yapma şansımız var mı ?
-
Selamın aleyküm. Haylou Ls05 ile ilgili bir problem yaşamaktayım. Önceki telefonum xiaomi note 6 pro idi ve saat ile telefonun bluetooth bağlantısı koptuğundan (telefondan uzaklaştığımda) otomatik olarak saat ile telefon yakın mesafeye gelince bağlanıyor idi. Şimdi oppo reno2z modeline geçtim. Örneğin saatten uzaklaşıyorum. Bağlantı kopuyor ve sonra saate yaklaşıyorum otomatik bağlanmıyor. Haylou Fit uygulamasını açınca bağlantı kuruyor. Xiaomi de böyle bir durum yoktu. Sizce bu problemi nasıl çözebilirim. Teşekkür ederim.
-
bi türlü güncelleyemedim rewrite ye basınca premium hesab al gibi şeyler çıkıyor
Türkçe dil desteği nasıl yükleniyor bu saate acaba?
-
Aramayı reddediyorum fakat telefonda çalmaya devam ediyor arama. Saatim titremesi duruyo sadece. Nasıl bir çözüm bulacağız? Hello haylou uygulaması ile çalışmıyor sanırım. Haylou fit ile bağlı. Telefon xiaomi mi 5
Son mesajlarda yanıt verilmemiş ama bende bir şeyler karalamak istiyorum. Xiaomi Redmi Note 6 Pro telefona sahibim. A101 üzerinden LS05 modelini aldım. Fakat telefonu çok yavaşlattı. Önceden çok hızlı olan telefonum donmaya başladı. Bunun bir çözümü var mı ? Ayrıca Haylou Fit uygulamasını kullanıyorum ama QR kod okuttuğumda Haylou Fun uygulamasını da göstermişti. Acaba ne farkı var?
-
iphone’da sitelerdeki kadranları yüklemenin bir yolu yok. Eğer android kullanıyorsanız
https://www.youtube.com/watch?v=fOqtt_Iuzdk&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu saatte firmware güncelleme nasıl yapılıyor acaba ?
Benim saatte "Donanım yazılım yükseltme" bölümüne giriyorum. "Bulunuyor" diyor. Sonra "bulundu" deyip en yeni sürüm diye bişey gösteriyor. Fakat herhangi bir "yükleme/güncelleme" butonu yok. Bulunan RH ile başlayan dosya ismine de basıyorum hiçbişey olmuyor. Bazı sıkıntıları var saatin. FW update ile çözülür belki diye uğraşıyorum ama bir türlü güncelleyemedim.
pil şarj olurken ve %100 iken deneyeyim dedim, o da olmadı.
-
O tercüme hatasindan dolayı, aslında güncelleme yok demek istiyor. 😁
Öyle mi? teşekkürler hocam, aman öyle olsun.
Arkadaşlar bu cihazın ekran kalitesi nasıl sizce ? Almak gibi bi düşüncem var o yüzden soruyorum
-
Kolda güzel duruyor,
Sağlam,
Ekran güzel,
Parlaklık ayarı var,
Saat arayüz yükleme imkanı var,
Pil iyi gidiyor,
Titreşimi güçlü,
Sadece saat kullanım ile 30 gün kullanım,
Ben 180 TL 1 aylık full kutulu almıştım dh den
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eg2077
Kolda güzel duruyor,
Sağlam,
Ekran güzel,
Parlaklık ayarı var,
Saat arayüz yükleme imkanı var,
Pil iyi gidiyor,
Titreşimi güçlü,
Sadece saat kullanım ile 30 gün kullanım,
Ben 180 TL 1 aylık full kutulu almıştım dh denteşekkürler hocam. Aldık bakalım yarın gelir. Bi ara haylou ls02 almıştım direk iade etmiştim. Uygulama konularında çok büyük eksikliği var bu firmanın. Ls05 modelinde bi nebze gelişmişler sanırım.
-
merhabalar, oturma uyarısını nereden kapatıyorduk. biraz kurcaladım ama bulamadım
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X