Şimdi Ara

Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
22
Favori
57.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar Hello Haylou kullanıyorum. Bütün bildirimler titreşim ile birlikte geliyor. Bu titreşimi kapatmanın yolu yok mu? Sadece ekran açılıp gelsin istiyorum sessiz olarak. Ayarlar da bulamadım. Ay moduna geçince bu defa hiç bildirim gelmiyor. Ben tireşim olmadan ekrana açılsın istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gelen aramada isim gösteriyor mu?

Reddedilebiliyor mu?

• Arkadaşlar whatsapp bildirimleri tam okunmuyor yarıda kalıyor çözümü var mı?

• Arkadaşlar menüsü Türkçe olmayan Haylou solar LS05 e sahibim. Bunun tüm menülerini Türkçe nasıl yapabilirim? Güncelleme kısmında En Yeni Sürüm RH192IBV003006_38301 diyor. Güncel sürüm bu mudur?

• duman50 D kullanıcısına yanıt
    Bende aldım bu bileklikten türkçe menü yok. YouTubedeki inceleme videolarında çoğu komple Türkçe. Nasıl türkçe yapacağız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar saaatin nabız sensörü açınca ortalama nenkadar beklemek gerek ölçümü bitirmiyor sürekli çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranızda Haylou Fit uygulamasını kullanıp da son iki güncellemeyi yapmamış olan var mı?

Son iki güncellemede saat arayüzü yükleme kısmı çalışmıyor, daha doğrusu yükleme işlemi bitmiyor.

Bu güncellemeleri yapmamış biri eski sürümü bir yerlere yükleyebilirse çok sevinirim.

Uygulamayı apk olarak çıkarmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama;

Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme
    Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme play.google.com
    Apk Extractor - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ext.ui

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 20 Kasım 2021; 16:28:0 >
  • Merhaba
    İğrenç haylou fit uygulamasını sevmedim bir türlüü.
    Mi fit veya başka bir uygulaya bağlama şansımız var mı?

• extinct kullanıcısına yanıt
    Hello haylou uygulamasını öneririm. Ücretsiz de kullanılabilirken ücretli halde de kullanabilirsiniz. Gayet stabil ve kullanışlı bir uygulama.

• Arkadaşlar merhaba, Haylou fit uygulamasına kayıt olmaya uğraşıyorum ama doğrulama kodu hatası alıyorum. Bunun bir çözümü var mı?

• kokesta K kullanıcısına yanıt
    Son sürüm sıkıntılı kod gelmiyor .Haylou fit 1.0.8 APK sürümünü telefonunuza indirin ve üyeliğinizi tamamlayın .Daha sonra zaten son sürüme guncellersiniz.

• ogz45 O kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

• CaimaN kullanıcısına yanıt

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Uygun fiyatlı akıllı bileklik niyetine saat almak istiyorum ama hangi modelini almalıyım, farkları neler?

• Arkadaşlar LS05-1 Modelini sipariş ettim Türkçe menü yazıyor. Sonundaki -1 ne anlama geliyor acaba? Bir de xiaomi wear gibi stabil çalışıyordur umarım. Bildirim sıkıntısı var yazmış bir kaç arkadaş

• Merhaba hb den solar ls05-1 modelini aldım sabah teslim edildi ama ekranı yamuk çıktı değişim başlattım inşallah sorun çıkarmaz hb.
    Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme

• Güncelleme yükleyemedim. Saat türkçe versiyon olarak geldi. Httpcanary yöntemini denedim ama android son sürümde CA sertifika kısmını aşamadım.

• Arkadaşlar saate bakınca açık kalma süresini değiştirme imkanı var mı?

• Halou fit uygulamasında cihaz kısmında evrensel ayarlar var. Oradan değiştirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.