hocam, uygulamayı güncellemiyorsun. uygulamanın içinden saatin versiyonunu güncelliyorsun. ondan sonra uygulamada saat arayüzleri görünecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme (6. sayfa)
-
-
Birkaç gündür deniyorum saatin yazılımını güncellemeyi ancak gelmiyor güncelleme. -
Bana da gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bu gece bir döküman hazırlayıp paylaşacağım hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: krmakmn
Bu gece bir döküman hazırlayıp paylaşacağım hocam.Teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba
Saatin son durumu nedir yazılımdan dolayı almamıştım alınır mı şuan -
GÜNCELLEME ALAMAYAN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ VİDEODAKİ İŞLEMİ YAPARAK GÜNCELLEME ALABİLİRLER.
Saatim güncelleme almıyordu "bulundu" yazısı geliyor ama güncellemiyordu. Videodaki işlemleri aynen yaptım ve sonuç başarılı. Saat güncellendi ve yeni saat yüzleri geldi.
Telefonum Mi A2 Lite MIUI 11 rootlu. İşlem 5 dakika sürdü. Telefona httpcanary uygulaması yüklenerek yapılıyor. İşlemden sonra httpcanary uygulamasını kaldırabilirsiniz.
Telefonun rootlu olması gerekiyor mu emin değilim. Ayrıca httpcanary programı full olursa iyi olur. Ben full versiyonuyla yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdirectix -- 25 Ocak 2021; 11:18:2 >
-
Httpcanary uygulamasının premium versyonu ücretli. Başka bir yolu var midir ya da bu uygulamayı ücretsiz premium versyonunu nereden bulabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: UmtumtumtHttpcanary uygulamasının premium versyonu ücretli. Başka bir yolu var midir ya da bu uygulamayı ücretsiz premium versyonunu nereden bulabiliriz
google da küçük bir aramayla bulabilirsiniz
-
Bugün teslim alıp aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Hepsiburada'dan indirimde ve 200 tl üzeri 15 tl indirim yakalayıp ekran koruyucusuyla birlikte 210 TL'ye aldım.
Güncellemesi geldi direk, kadran değişiyor. Önerdiğiniz başka ekstra bir uygulama, ayar vs . var mı?
-
Saat kadranlarini deneyip fotoğraf atabilir misiniz arkadaşlar?
BEN DE BİR BAĞLANTI SORUNU YASIYORUM ,
akşam uyurken saat telefona bağlı oluyor , 1 mt mesafede duruyor , sabah uyandığımda bağlantı kopmuş oluyor. telefona restart yapmadan tekrar bağlanmıyor , her sabah telefona restart yapmak gerekiyor saatin bağlanması için.
Bu sorunu yaşayan oldu mu ?
-
Yenui kadranlar mi geldi ?
3. Taraf uygulama ile kadran mi yukleyebiliyoruz bilgi verir misiniz -
Haylou Fit uygulamasında aygıt ayarlarında yeni bir sekme açılıyor ordan seçip yükleyebiliyorsunuz. -
Evet ama normal yolla yuklenmiyor duzeltirler mi ki. Http midir nedir onla ugrasasim gelmedi -
Bende bugun sipariş gectim. Güncellemeden sonra gayet hos olmus. Arkadaşın da dedigi gibi kolda cok kötü duran bileklik almak yerine bunu almak mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 26 Ocak 2021; 12:6:48 > -
Kesinlikle katılıyorum. İyi bir tercih -
üstte yazdığım gibi bağlantı problemleri var. Ama bazı alan insanlar bu sorunu yaşamamış , sanş sanırım , paketi açarken bişey yırtmamak lazım , ilk 2-3 günde belli olur zaten.
Bağlantı sorunu yaşamasaydım , bence on numara saat , arayüz güncellemesi de değer kattı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X