Hocam öncelikle inceleme için tebrikler emeğine sağlık Saati yeni aldım bu aramayı reddetme özelliği zaman zaman çalışmıyor saatte reddetmiş gibi gözükse de telefonda arama devam ediyor Burda bir farklılık mi var uzun mu basmaliyim vb yoksa saatle mi alakalı hata diğer kullananlarda var mı böyle sıkıntı telefonum Xiaomi redmi Note 9 Pro Teşekkürler yanıtlarınıZ icin |
Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme (4. sayfa)
-
-
Merhab nabız ölçeri saat üzerinden kapatmayı beceredim nasıl kapatıyoruz? gereksiz pil harcamısı yapıyor
-
Merhaba. Cihazı iade ettiğim için şu an hatırlamıyorum nasıl kapatıldığını. -
-
1 haftadır kullanıyorum ıphone 7plus ile beklentilerimi karşılayan tam f/p bir saat 199₺ amazon sitesinden almıştım.
Adım sayar gayet başaralı,spor modlarıda aynı şekilde başaralı,telefonun gps kullanarak spor yaparken konumlandırma yapabilmeside gayet iyi,pil harika.
Uyku takibine gelirsek detaylı grafik olayı yok sadece derin,hafif uyku ve toplam kaç saat uyduğun gösteriliyor daha iyi olabilirmiş uyku takibi. -
Mi Band 2-3 ve 4 kullandım (şu an hâlâ 4)
Bu cihazda Mi Band'ler kadar bildirim okunamadığı, büyük ekrana rağmen bildirim metinlerinin Mi Band'lerden daha az geldiği yazıyordu, bu değişti mi? (değişmesi için güncelleme gerekli, bu cihaza arada da olsa güncelleme geliyor mu, yoksa üretip kaderine mi terk edilmiş cihaz?)
Müzik kontrolünde ses kontrolü var mı? Mi Band'de küçük ekranda durdur/başlat yanında ses kontrolü de yapmak mümkün ve bunu önemli bir özellik/kolaylık. Sadece durdur/başlat değil ses seviyesi kontrolü var mı?
-
-
Çin versiyonuna güncelleme gelmiş ama globale hala güncelleme yok. Üzücüü
-
hata düzeltme falan mı acaba
-
Yüzlerce yeni tema geldi hocam. Şuan en büyük eksiği o saatin zaten.
-
sırf saat yerine kullanmak için alınır mı ? birde bileğim ince nasıl durur ince bilekli olup alan var mı -
gerçekten mi hocam ? biraz araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım. Yeni tema ve bildirimlerin tam okunmama sorununun çözülmesi gerek
-
Facebook'da bir arkadaş fotoğrafları ile atmıştı. Bende aradım ama internette kaynak bulamadım.
-
3 gün önce güncelleme geldi ios için uygulama Türkçe oldu -
bildirimler ile ilgili bir düzelme var mı hocam acaba
-
Öyle bi güncelleme yok araştırdım. -
Kandırdılar desene hocam beni :( Gelse nolur ki...
-
Ben bu haliyle memnunun ne kadar ekmek o kadar köfte misali.
Tek eksi uyku takipin verileri düzgün olsa fazla saymasa yatağa kafanı koyar koymaz saymaya başlıyor -
Merhaba, ayarlarda bulunan ay işareti ne ise yarıyor?
Saat bazen takılıyor, açılmıyor. Telefon uygulamasında verileri temizleyince düzeliyor. -
merhabalar, ay işareti saati sessize alıyor denebilir. Mesaj geldiğinde saate bildirim gelmez ve kolunuzu hareket ettirdiğinizde saat ekranı açılmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X