< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Legolasx
Merhaba arkadaşlar. Ürünü yeni aldım ancak kolumda takılıyken saate bakmak istediğimde ürün geç uyanıyor gibi. Saatin geneli mi böyle bende mi sıkıntı var bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.Ürünü Hepsiburada'dan sipariş ettim. 7'sinde elime ulaştı. 2 gündür ben de kesinlikle fark ediyorum 1-2 sn geç uyanıyor, bazen hiç uyanmıyor özel olarak kolumu indirip kaldırmam gerekiyor. Bazen düğmesine basarak uyandırmak zorunda kalıyorum.
Adımları da doğru saydığını düşünmüyorum. Sabah 8'de uyanıp evden hiç çıkmadığım günde saat 16.00'da 4000 adım attığımı gösteriyordu. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: LannTheCleverÜrünü Hepsiburada'dan sipariş ettim. 7'sinde elime ulaştı. 2 gündür ben de kesinlikle fark ediyorum 1-2 sn geç uyanıyor, bazen hiç uyanmıyor özel olarak kolumu indirip kaldırmam gerekiyor. Bazen düğmesine basarak uyandırmak zorunda kalıyorum.
Adımları da doğru saydığını düşünmüyorum. Sabah 8'de uyanıp evden hiç çıkmadığım günde saat 16.00'da 4000 adım attığımı gösteriyordu. :)
Alıntıları GösterBen iade ettim hocam. Siz de pişman olmayın iyi karar verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de iade edeceğim gibi gözüküyor. Bakalım 2 3 gün daha kullanayım karar vericem. Rahatsız olduğum birkaç noktası daha var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar güncellemelerle bildirim sorunu çözüldü mü? ve mi band 4 ile bunun arasında çok kaldım 2 isteğim var bildirimleri düzgün gösterebilmesi ve müzik kontrolü bunlar ikisinde de var ama haylounun saat tipi çok hoşuma gidiyor ancak haylounun bu kadar buglu olması düşündürüyor ve arada 100 lira var şu an mi band 4e daha sıcak bakıyorum sizce ne yapayım?
-
bu saat yazılım olarak eksik açık ve net. Bir umut güncelleme bekleyecez. Şuan beni en çok üzen özelliği ekran açıkken bildirim gelmesi özelliği. Mi bandda bu kapatılıyordu bunda yapamıyoruz galiba bulamadım. Destek gibi bir şey varsa toplanıp yazarsak belki güncelleme yayınlarlar. Kullananı çok çünkü.
-
hepsiburadadan aldım, telefonumla eşleşmedi (samsung S 9 Plus) kızımın telefonuyla denedim (Huawei P20 lite), diğer telefon Iphone 11 ile denedim yok. Uygulama zaten sıkıntı indirmesi. Yarın kargo ile göndereceğim iadeye.. Aman diyeyim, pişmanlık, kullanan arkadaşlar nasıl memnun bilemiyorum, ama uzak durun derim. dayanamadım çıardım tekrar tekrar denedim, uygulamaya bütün izinleri verdim, indirdim kaldırdım uygulamayı tekrar indirdim.. tık yok... elektronik biraz şans işi derler doğru demek. almayı düşünenlere tavisye etmiyorum. Bu ara da geçen hafta amzfirt verge almıştım, onu da telefona tanıtana kadar sıkıntı çektim, bağlanır bağlanmaz...
Hülasa : bilinen markalardan şaşmayın, samsung, huawei gibi, derim..
-
Bi akrabalığımız da yalan söyleyecek halimiz de yok. :) ÇOK MEMNUNUM. Hem ios hem android kullanıyorum, ikisinde de bağlanırken sıkıntı yaşamadım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu tür problemleri daha önceden forumlarda okuduğum için, internetten değil de avm içinde bir büyük marketler zinciri içinde elektronik departmanından aldım. Sağolsunlar 5 dk da hallettiler hepsini.
Geçmişte apple watch ve başka pahalı bir akıllı saat kullanma deneyimimde gördüğüm, sadece benim ihtiyaçlarıma cevap veren, telefonda konuşma gibi birkaç kez heves edip kullandığım sonrasında ise işime yaramayan özelliklere boş yere ücret ödemek yerine, bu saati tercih ettim.
Özellikle Apple watch’da her gün sarj etme zorunluluğu; hele ki sabah evden çıktığımda önceden sarj etmediysem akşama kadar sarjı bitmiş bir saat ile gezme deneyimi yerine böyle uzun sarjı giden bir band saat arası cihaz bana çok iyi geldi.
Benim cihazdan beklentim özellikle koşuda hedefimin neresinde olduğumu görmek.
başka saatler gibi çok fazla bir arayüzü yok, ancak olsa da halihazırdakinden başkasını kullanmazdım.
Dediğim gibi ihtiyaçlarınızı belirleyip ona göre hareket etmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Süper bir ürün tavsiye ederim :)
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. HB'dan almıştım 210TL'ye.
Beklentinize bağlı benim beklentilerimi tümünü karşılıyor; bildirim, şarj süresi, ekran kalitesi, genel anlamda saat gibi görünmesi (bileklik değidle)
Daha ne olsun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 3 Aralık 2020; 13:44:44 > -
Iphone 7plus ile kullanıcam alınır mı ne dersiniz? -
-
200 lira civarına alınabilecek akıllı bileklik özelliklerine sahip saat görünümlü cihaz. Tek eksiği tema desteği bence onun dışında gayet yeterli
-
Teşekkürler,Pp bakınca hemşeriymişiz 😉
Şahsen beklentim öyle çok değil adımı vs saysın birde canlı büyük ekran olsundu ve bugün mağazada görünce almaya karar verdim.
Mi bandlar oyuncak gibi kalıyordu. -
aynen öyle hocam ben de mi band yerine tercih ettim. Ekran parlaklığı ve okunaklığı güzel, adım sayarı düzgün çalışıyor, bildirimlerde de sorun yaşamadım daha ne olsun
-
Siz iPhone'da mı kullanıyorsunuz ve ne kadar suredir kullanıyorsunuz?
Birde saat geldikten sonra ekrana jelatin almayı düşünüyorum ne dersiniz? -
ben de yeni aldım sayılır, birkaç gündür xiaomi de kullanıyorum hocam. Ekran bana pek güven vermedi almanızı tavsiye ederim
-
Anladım çarşıda telefonculara bakıcam bi var mı diye yoksa internetten alırım artık koruyucuyu. -
Hocam ekranı sürekli açık bırakabilirmiyim? Baktım ayarlara bulamadım -
maalesef hocam öyle bir özellik yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X