Şimdi Ara

Xiaomi heyecanla beklenen Redmi Note 14 serisinin resmi duyurusunu yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi heyecanla beklenen Redmi Note 14 serisinin resmi duyurusunu yaptı

Redmi, merakla beklenen Redmi Note 14 serisinin lansmanını önümüzdeki hafta gerçekleştireceğini resmen açıkladı. Weibo üzerinden yapılan duyuruda, iki farklı cihazın yer aldığı bir poster de paylaşıldı. Her iki telefon da kavisli bir tasarıma sahipken, biri kamera lenslerini cam bir panel altında saklarken, diğerinde ise belirgin kamera halkaları öne çıkıyor.

Yeni seri, dayanıklılık ve kullanıcı güvenliği üzerine odaklanmış durumda. Redmi, yeni telefonların "düşmelere karşı dayanıklılık, su geçirmezlik ve servis garantisi" gibi özelliklere sahip olduğunu vurguluyor. Cihazlar için ön rezervasyonlar da markanın resmi web sitesi üzerinden başlatıldı.

Ayrıca Bkz.One UI 6.1.1 güncellemesi Galaxy S23 serisine yaramadı

Redmi Note 14 serisinin üç modelden oluşması bekleniyor: Redmi Note 14, Redmi Note 14 Pro ve Redmi Note 14 Pro+. Serinin en uygun fiyatlı modeli olan Redmi Note 14’te 1.5K AMOLED bir ekran bulunacağı ve selefinden daha iyi bir görüntü kalitesi sunacağı belirtiliyor. Cihazın arka tarafında 50 MP çözünürlüklü üçlü kamera kurulumu bulunacak. İşlemci tarafında ise MediaTek Dimensity 6100+ yonga seti kullanılacağı tahmin ediliyor.

Xiaomi heyecanla beklenen Redmi Note 14 serisinin resmi duyurusunu yaptı

Pro ve Pro+ modellerinde ise 120Hz yenileme hızına sahip kavisli 1.5K OLED ekran bulunacağı söyleniyor. Her iki modelin de arka tarafında 50 megapiksellik üçlü kamera sistemi yer alacak. Pro modelinin Snapdragon 7s Gen 3 işlemciyle, Pro+ modelinin ise Dimensity 7350 yonga setiyle donatılması bekleniyor. Ayrıca, Pro modellerinden birinin 90W hızlı şarj desteği sunacağı söylentiler arasında.

Redmi Note 14 serisinin resmi tanıtım tarihi yaklaştıkça, cihazların tam teknik özellikleri ve fiyatları da netleşecek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/09/19/xiaomi-officially-announces-redmi-note-14-series/

• şu red mi ler gi3iş seviyeye hitap ediyordu, neden bu donanınları koymuşlar ?

şimdi millet orta segment aradığında seçenek çok tu. bir fazlasına gerek var mıydı ?

sqnırım daha az satarlar ki fiyayı pahakı olacak

• Redmi note 14 serisini yine harcamışlar her zaman olduğu gibi Dimensity 6100 (Antutu370k). Bu devirde 400 bin’in altında kalan telefon iş görmeyecektir. (Donar bile- bakmayın 120hz olduğuna) Note 14 Pro serisine ise güç anlamında bir şey diyemeyeceğim işlemcisi yerinde ve güzel olmuş. Tasarımsa tartışmalı. (Ortada konumlanmış kamera, kameralardan birinin yerinde flaş olması kötü bir tasarım ama tercih meselesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 19 Eylül 2024; 10:32:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redmi ağzıyla kuş tutsa beğenmeyecek haterlar yorum yapmasın

• Pro model düz ekran 90w veya 120w gelirse snapdragon gelirse alınır yoksa alınmaz.

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Önceki seriden daha kötü olmuş işlemcisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    Hyperosda kasmalar duzeltilmis gibi duruyor stabil olurmu bilmem

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    İş telefonum Redmi note 13 pro hyperos yükledim ciddi şekilde akıcı olmaya başladığını söyleyebilirim ki önceden biraz hantaldı. Normal telefon olarak 14 pro max kullanıyorum ona rağmen iş telefonunum da artık canımı sıkmıyor ve ciddi ölçüde toparlandı. Ancak 6100 (Note 14) , helio g99’dan(Note 13 pro) daha zayıf bir işlemci dolayısıyla ne olacak bilemeyiz ama umarım o da kasmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 19 Eylül 2024; 12:48:49 >
    Evet arkadaşın birisi orta segment işlemci anlamış yukarda ama bana hyperos poco X4 proya geldiğinde android 13 le geldiği icinmi hala hantal donmalar kasmalar mevcut anlamiyorum

Evet eski Miui sürümler acayip hantal, yavaş ve kasıyor gibi hissiyat vardı. Telefon işlemicisi iyi bile olsa telefonu mahvetmeyi başaran bir işletim sistemiydi değiştiği iyi oldu.

• 32.000 tl'ye 13 t pro varken resmi note 14 pro+'ı nasıl satıcaklar merak ediyorum

Ya kardeşim orta segment redmi note 11 serisi redmi 10 2022 Xiaomi 13 lite gibi yavru amiral gemisi bile bir sene oncekinin android sürümünü kullandı sacmalik redmi note 13 ailesinede bu saçmalık yapıldı Xiaomi hangi zaman telefon duyuracagini bilmiyor pocoya redmiye üvey evlat muamelesi yaptırarak kastiriyor saçma sapan yere ben tepkimi veriyorum şikayetçiyim Xiaomi kullanıcılarını öpüyor

Maalesef öyle, bu yüzden Android sevenlere genelde Samsung’u öneririm. Eğer daha sade ve akıcı bir sistem isteyenlere de önerim Apple. Genelde bu iki marka tavsiyemdir. Sorunsuz uzun yıllar kullanırsınız. En az 4-5 yıl da güncelleme alıyor. Xiaomi’nin en büyük kaybı burada güncelleme garantisi olmamasıdır.

Parası bol olan Xiaomi şart diye hızlı şarj koşuyorsa mi serisi alsın onların yazılımı sorunsuz miui 13 bile mi serisini çöp etmemisti oneplus aslında güzel telefon markası yazılımı falan ama maalesef satılmıyor globalde pek opponun globalde bazen çıkardığı modelleri oneplus ama realmenin fiyatı kötü

• 4 k 60 yok 7s gen 3 de şaka gibi güçlü ama destek yok

• bu seride fena saçmalayacaklar belli oldu. üstte bir arkadaş da bahsetmiş düz note 14 ün işlemcisi çok kötü 6000 liralık redmi 13c de falan kullanılan 370k puanlı alt seviye bir işlemci. fiyatı çok düşük tutarlarsa yeni dede telefonu olarak belki iş görür.

ikinci sorun da pro ve pro+ işlemcileri. pro işlemcisi olan 7s gen 3 ün 800k antutu puanı varken üst model olan pro+ ın dimensty 7350 nin ise 770k gibi bir işlemci skoru var antutu v10da. tamamıyla saçmalık. snapdragonlu model pro + en üst seviyedeki model olmalıydı. ponun işlemcisi dimensty olmalıydı. her türlü pro + daha pahalı olacağından bu seride alınabilecek tek telefon redmi note 14 pro gibi duruyor 7sgen3 işlemcisiyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.