< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt8111 -- 24 Ocak 2018; 17:43:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt8111 -- 24 Ocak 2018; 17:43:20 > |
Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 107 dolardan aldım alırken belirtmeme rağmen satıcı adaptör ve 10 dolar yazarak yollamış. Şarjı sürekli bluetooth bağlantı, günlük yaklaşık 7000 adım, parlak ekran ayarlarında 5-6 gün gidiyor %10 un altına düşünce bağlantıyı kesiyor ve günü çıkarıyor. Telefon dili İngilizceyken bağlantı kuruyor sonra dili Türkçe ye çevirince bağlantı kopmuyor ama bağlantı koparsa tekrar dili çevirmeniz gerekiyor. Bu sorunu maille huami ye yazdım gelecek guncellemeyle çözeceklerini yazdılar daha sorun çözülmedi. Xda da forumu var farklı modifikasyon imkanları sunuluyor ben farklı saat arayüzleri yükledim. İşimle alakalı olarak arazi çalışmalarında saatin gps iyle tüm gezdiğim güzergahı kaydedip google haritalarda takip edebiliyorum. Bildirimlerin ayarını uygulamadan yapıp istemediğiniz uyarıları engelleyebiliyorsunuz. Aramalarda sessize alma ve kapatma tuşu çıkıyor. Genel olarak memnunum tek sorun ingilizce sync problemi birde dahili hoparlör olsa iyi olurmuş.
|
Ne amaçla kullanacağınız (yüzme, koşu, yuruyus, bildirim alma, genel maksat vb.) ve sizin icin en onemli unsurun (Sarj, cozunurluk, disardan gorunus, kiyafete uyum, su gecirmezlik vb) ne oldugu onemli secim yaparken. Bunlara karar verdikten sonra butceniz de sizle ayni fikirde olursa secim cok basit hale geliyor.
Mesela ben bileklik seklinde olanlari gunluk kullanima uygun bulmuyorum sekil itibariyle, bu sebeple yuvarlak kasalilara yoneldim. Stratos su gecirmezlik ozelligi ile one cikiyor, buna da ihtiyacim yok. Haliyle Bip ve pace kaldi geriye... Sarj olarak 7-8 gun benim icin ideal bir rakam, pace ucak modunda 11 gunu zorluyor. Spor olarak da yuruyus, hali saha ve kondisyon bisikleti modunu kullaniyorum. Agirlik calisirken ve bisikletle de muzik dinlemeye musaade ediyor. Bip de gayet iyi aslinda ama butceyi biraz daha zorlayip pace almaya karar verdim en son cozunurluk, yuvarlak kasa ve isletim sistemi sebebiyle. Kararimdan gayet memnunum, beni uzen bir yaniyla karsilasmadim henuz. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt8111 -- 5 Eylül 2017; 17:26:12 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|