Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
78.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinaki

Güncelleme gelmiş yada önceden geleni ben farketmemişim :)

Güncellemeden sonra yürüme koşma neyse oradan girince ekipman seçeneklerinden nabız ölçer gögüs bandını tanıtabildim.

Bu süper oldu

Alıntıları Göster
    Deneyimleri alalım. Ayrıca saatte rakım ölçümlerinde duraklamalar, yanlış ölçümler vs gibi hatalar alıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Selam

Amazfit pace almak istiyorum fiyat 550tl bandında

Kullanıcılar hala öneriyormusunuz

Mesajların çoğunu okudum son güncelleme ile sorun yaşayanlar var. Durum halen öylemi ?

Net önerirmisiniz sorunsuz GPS spor faaliyetleri ve saat fonksiyonları çalışsın yeter.

Memnun olmayanlar ne önerirler.

Zeblaze Thor 4 diye bir model var deli bişey gibi ama çiden alışveriş sonuçta pek güvenemedim

Amazfit en azından 2 yıl garantili TR de

Cevaplarınızı ve önerilerinizi esirgemeyiniz
    Saat aslında gelen güncelleme ile güzel fonksiyonlar kazandı. Ama bu seferde nabız, rakım, uyku, yakılan kalori vs gibi ölçümlerde sapıtmalar başladı.

Dün dağlık bir noktada toplamda 100m tırmanmama rağmen 10m civarı bir yükselme gösterdi saat!

Eminim ki bir sonraki gelecek olan güncelleme ile bu sorunlar çözülecektir.

Ben şu haliyle almazdım. Fakat bunlar düzeltilirse tam bir f\p ürünü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz_371 -- 23 Ağustos 2018; 22:51:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

Deneyimleri alalım. Ayrıca saatte rakım ölçümlerinde duraklamalar, yanlış ölçümler vs gibi hatalar alıyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Hocam sizin kadar deneyimim yok maalesef o kadar detaylı analiz yapamadım.

1 saat 48 dk yürüyüş yaptım. 12350 adım saydı. 5,68 ortalama hız. Yakılan kalori 532. Ortalama Nabız 127

cardio training yüzde 79

fat burning yüzde 18

Ortalama pace 10,33 /km

Ortalama cadence 114 spm max 140 spm bunu tam anlamadım nedir acaba :) dakikadaki adım sayısı mı yoksa ?

Bu arada yeni güncelleme ile gelen 2 tane arayüzü fark ettim. 1 tanesi güzel onu kullanmaya başladım. Diğeri de fena değil.

Strava programı üzerinden de farklı bilgiler görmek mümkün ve harita görülebiliyor. Gps'i gayet iyi çalışıyor gibi göründü.

Decathlondan aldığım ayakkabı ayağımı perişan etse de dönüş yoluna dayandık :(

Dönüşü de kayıt etmiştim ama rom yükleyince gitmiş maalesef.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Saatin altındaki şarj aparatının temas ettiği yuvarlak yerleri kürdan yardımı ile temizlemeyi dene. Mutlaka sonuç alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkansavci

Saatin altındaki şarj aparatının temas ettiği yuvarlak yerleri kürdan yardımı ile temizlemeyi dene. Mutlaka sonuç alacaksın.
    Sondaki gülüşün pek hayra alamet değil gibime geldi :)
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Deneyebilirsin. Bende de aynı sorun olmuştu. Ordan kaynaklandığını gördüm. Ter toz vs birikiyor katman oluşturuyor şarj aparatının pinleri saate temas etmiyor. Temizle düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkansavci

Deneyebilirsin. Bende de aynı sorun olmuştu. Ordan kaynaklandığını gördüm. Ter toz vs birikiyor katman oluşturuyor şarj aparatının pinleri saate temas etmiyor. Temizle düzelecektir.
    Tamam sağolasın :)
  • Çok aramama rağmen pace de çalışan Speedometer apk bulamadım. Bir çoğunu denedim kuruluyor fakat saatte göremiyorum sanırım uyumsuz.

Speedwear adındaki uygulama kuruluyor fakat oda çalışmıyor. Sanırım satten GPS v.s izinleri veremediğimden.

Acaba bu izinleri vermenin yolu var mı veya çalışan bir speedometer apk si önerebilirmisiniz.

• Amazfit 2 satın aldım. Bir koluma amazfit bip sol koluma sa amazfit 2’yi taktım. Aynı anda kullanmaya başladım. Amazfit 2’ye göre 1559 adım atmışım, amazfit bip’e göre 1073. Amazfit 2 nabzıma 75 diyor bip ise 70. Hava durumu bilgileri aynı. Amazfit 2’ye istediğiniz kadar saat arayüzü yükleyebilirsiniz son yüklediğinizi silmenize gerek yok maşallahı var. Bip ile 2’yi iOS cihazımda aynı anda kullanabiliyorum, bip mi fit ile diğeri de amazfit watch ile çalışıyor. Bip daha çok bileklik gibi kullanıma daha uygun. Ayrıca amazfit 2’de bütün uygulamaların bildirimleri geliyor, istemediklerinizi uygulama üstünden kapatabiliyorsunuz. Dün koşuda denedim ikisini aynı anda, hafif tempo 5 km koşuda bip mesafeyi 200 metre fazla gösterdi. Bunun dışında amazfit 2’yi spigen kablosuz kulaklığım ile eşleştirdim içine müzik attım ve koşu sırasında hem gps takipli koşuyu açtım hem müzik dinledim, bildirimlerim etkindi, telefona hiç ihtiyaç duymadım elimde aksesuar olarak durdu koşu sırasında telefon. Çarşambadan beri kullanıyorum, aynı anda şarj ettim ikisini de, amazfit 2’nin şarjı yoğun kullanımda (bisiklet, koşu, müzik) bir günü çıkarıyor, bip ise halen 87 şarj gösteriyor. Merak edenlere fikir olsun. Ayrıca amazfit 2’de uygulama üzerinden yükleyeceğiniz fotoğrafı bazı saat arayüzlerinde arka plan olarak koyabiliyorsunuz. Xiaomi Huami Amazfit

• Band 3 kullanıyorum buda çok yararlı oldu bip felan geçmeyi düşünenler için güzel karşılaştırma

• GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Mi band 2 kullandım, band 3 aldım ancak sürekli bağlantı kopması ve dokunmatiğinin doğru çalışmaması için iade edip n11’den tansiyon ölçen renkli ekranlardan bir tane aldım, bir ay sonunda bir hafta giden şarjı iki üç güne düştü, ayrıca telefon uygulaması da vasattı, band 2’yi bile arattı bana ben de bip aldım ve saat olarak değil de biraz kolum kalın da olduğu için sağ kolumda bileklik olarak kullanmaya başladım. Xiaomi kesinlikle bu işin piri. Şarj ne oldu diye düşünmek yok. Sporda koşu yaparken bileklik üzerinden gps takipli kullandığım halde şarjı yememek için adeta direniyor. Diren bip

Kısaca Mi band 3’ten bip’e geçmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar nabız geçmişini nasıl silebilirim başkasınınkini de ölmüştüm karışmasını istemiyorum tamamen nasıl silebilirim?

Xiaomi Huami Amazfit

• quote:

Orijinalden alıntı: sallagitsindostum

Amazfit 2 satın aldım. Bir koluma amazfit bip sol koluma sa amazfit 2’yi taktım. Aynı anda kullanmaya başladım. Amazfit 2’ye göre 1559 adım atmışım, amazfit bip’e göre 1073. Amazfit 2 nabzıma 75 diyor bip ise 70. Hava durumu bilgileri aynı. Amazfit 2’ye istediğiniz kadar saat arayüzü yükleyebilirsiniz son yüklediğinizi silmenize gerek yok maşallahı var. Bip ile 2’yi iOS cihazımda aynı anda kullanabiliyorum, bip mi fit ile diğeri de amazfit watch ile çalışıyor. Bip daha çok bileklik gibi kullanıma daha uygun. Ayrıca amazfit 2’de bütün uygulamaların bildirimleri geliyor, istemediklerinizi uygulama üstünden kapatabiliyorsunuz. Dün koşuda denedim ikisini aynı anda, hafif tempo 5 km koşuda bip mesafeyi 200 metre fazla gösterdi. Bunun dışında amazfit 2’yi spigen kablosuz kulaklığım ile eşleştirdim içine müzik attım ve koşu sırasında hem gps takipli koşuyu açtım hem müzik dinledim, bildirimlerim etkindi, telefona hiç ihtiyaç duymadım elimde aksesuar olarak durdu koşu sırasında telefon. Çarşambadan beri kullanıyorum, aynı anda şarj ettim ikisini de, amazfit 2’nin şarjı yoğun kullanımda (bisiklet, koşu, müzik) bir günü çıkarıyor, bip ise halen 87 şarj gösteriyor. Merak edenlere fikir olsun. Ayrıca amazfit 2’de uygulama üzerinden yükleyeceğiniz fotoğrafı bazı saat arayüzlerinde arka plan olarak koyabiliyorsunuz.
    hocam sa , bir iphone kullanıcısı olarak bu saati( Amazfit 2 ) merak edenlerdenim. Saat ile ilgili görüşleriniz nedir ? Spor yaparken de kullanacağım. Fikirlerinizi alabilir miyim ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmtBey -- 4 Eylül 2018; 15:55:21 >

• MhmtBey M kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim. Müziklerimi attım ve blutut kulaklıkla bağlanıyorum, spor aktivitelerden koşu bisiklet gibi ne yapacaksam seçiyorum gps sinyalini buluyor on saniye içinde, spor yaparken hem müziğimi dinliyorum saat üzerinden hem de gps ile takip yapıyor. Daha sonra telefon uygulamasına saatteki veriler senkronize oluyor. Bilgiler saat ekranında da yeterince ayrıntılı. Kalp atışını sürekliye ayarladım sürekli ölçüyor, arayüzler süper değiştir değiştir kullan. İnternetten de indirebilirsin bir site var bununla ilgili. Şarj anca oturmaya başladı galiba bende mesela, şu an yüzde 47 şarjda ikinci gündeyim. 3 gün gidecek şarj sanırım. Hava durumu verileri güncel, birden çok alarm kurabiliyorum saate, çok aşırı olmasa da alarm saatinde titremesi gayet yeterli, çok hafif olduğu için spor sırasında ağırlık yapmıyor, 56 mm ağır diesel saatten sonra kuş gibiyim :) koşu sırasında mesela her km’de kaç dakikada koştuğunuzu bildiriyor titreşimle. Ekranın parlaklığı benim için gayet yeterli. Başka varsa merak ettiğiniz sorun benim aklıma gelenler bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sallagitsindostum

Tavsiye ederim. Müziklerimi attım ve blutut kulaklıkla bağlanıyorum, spor aktivitelerden koşu bisiklet gibi ne yapacaksam seçiyorum gps sinyalini buluyor on saniye içinde, spor yaparken hem müziğimi dinliyorum saat üzerinden hem de gps ile takip yapıyor. Daha sonra telefon uygulamasına saatteki veriler senkronize oluyor. Bilgiler saat ekranında da yeterince ayrıntılı. Kalp atışını sürekliye ayarladım sürekli ölçüyor, arayüzler süper değiştir değiştir kullan. İnternetten de indirebilirsin bir site var bununla ilgili. Şarj anca oturmaya başladı galiba bende mesela, şu an yüzde 47 şarjda ikinci gündeyim. 3 gün gidecek şarj sanırım. Hava durumu verileri güncel, birden çok alarm kurabiliyorum saate, çok aşırı olmasa da alarm saatinde titremesi gayet yeterli, çok hafif olduğu için spor sırasında ağırlık yapmıyor, 56 mm ağır diesel saatten sonra kuş gibiyim :) koşu sırasında mesela her km’de kaç dakikada koştuğunuzu bildiriyor titreşimle. Ekranın parlaklığı benim için gayet yeterli. Başka varsa merak ettiğiniz sorun benim aklıma gelenler bunlar.
    Aklımda ki soruları hep cevaplamışsınız teşekkürler .. Yarın alabilirim bu saati .. Çok sağolun , teşekkürler tekrar.

• Arkadaşlar saati kırmak üzereyim, denemediğim yol kalmadı. Birisi aradığında; bu kişi rehberde kayıtlı da olsa, saatte incomming call yazıyor; adını yazmıyor. Bir çözümü yok mu bunun?
  • 10 Eylül 2018 öğlen itibariyle

2.8.1.0 Güncellemesi geldi...

Bakalım neler geldi, neler düzeltildi.

Xiaomi Huami Amazfit

Edit
    İnterstaller adında watchface eklenmiş
    Bazı düzeltmeler

Sanırım rusça dil eklenmiş
    Darısı Türkçeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 10 Eylül 2018; 14:22:21 >
  • Yeni gelen arayüz değilde önceki gelen şu arayüzü kullanıyorum bu aralar.

Xiaomi Huami Amazfit
  • merhaba

2 aydır kullanıyorum güncel yazılım kullanıyorum.

herşeyi ile başarılı,ancak bi sorunum var

bluetooth kulaklığımı bi türlü saat ile eşleştiremedim

saatten arama yaptığımda görmüyor.

bilgisi olup cevap verecek olana şimdiden minnettarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wetssss

merhaba

2 aydır kullanıyorum güncel yazılım kullanıyorum.

herşeyi ile başarılı,ancak bi sorunum var

bluetooth kulaklığımı bi türlü saat ile eşleştiremedim

saatten arama yaptığımda görmüyor.

bilgisi olup cevap verecek olana şimdiden minnettarım.
    Benim şu kulaklığı görmüştü önceki sürümlerde ama son sürümlerde denemedim.

aliexpress.com
    US $13.99 20% OFF|Baseus S06 Gerdanlık Bluetooth Kulaklık Kablosuz kulaklık Için Xiaomi iPhone kulaklıklar için stereo auriculares fone de ouvido MIC ile|wireless headphones|bluetooth earphonebluetooth earphone wireless - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/Baseus-S06-Neckband-Bluetooth-Earphone-Wireless-headphone-For-Xiaomi-iPhone-earbuds-stereo-auriculares-fone-de-ouvido/32813977154.html

Belki özelliklerini karşılaştırabilirsin diye yolladım.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.