Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
78.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün itibariyle amazfit pace siparisi verdim, kargoyu bekliyorum. Daha once moto 360 sport kullaniyordum ama bataryasi öldü, bircok yonuyle pace'e cok benziyordu. 70 tl'yr batarya aldim ama 1. nesil icin oldugundan kullanamadim, Yeni batarya 300 tl civari aliexpreste, birkac telefoncuya sordum saati acip batarya degistirmeye yanasmadilar, saat konusunda teknik tecrubeleri az sanirim. Ben de kendim actim, cok zor degilmis ama dıştaki kaucuk kısmı zedeledim biraz. 300 kusur liraya yeni batarya alip bi de degistirme konusunda risk alacagima yeni saat almak daha mantikli geldi, bazi yonlerden de pace ustun olunca alayim dedim. İns memnun kalirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum

• Amazfit pace 2 ile Oneplus 2 veya Xiaomi mi4c telefon takas etmek isteyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben saati yaklaşık 2-3 ay kullandım gayet iyiydi kasma donma yoktu sonrasında bi gün arkadaşımda kaldım o gün de şarjı azdı şarjı bitti kapandı o günden beri saat açılmıyor iyice sinir bozdu bu durum araştırma yaptım ama başka başına gelen yok galiba ki hiç bir yerde bu konu dikte alınmamış bende en çok kullanılan site olduğu için donanım habere yazıyim dedim bilgisinolan varsa veya fikir verecek olan varsa bekliyorum şimdiden sağolun 🙄😔

• quote:

Orijinalden alıntı: RioZet81

Ben saati yaklaşık 2-3 ay kullandım gayet iyiydi kasma donma yoktu sonrasında bi gün arkadaşımda kaldım o gün de şarjı azdı şarjı bitti kapandı o günden beri saat açılmıyor iyice sinir bozdu bu durum araştırma yaptım ama başka başına gelen yok galiba ki hiç bir yerde bu konu dikte alınmamış bende en çok kullanılan site olduğu için donanım habere yazıyim dedim bilgisinolan varsa veya fikir verecek olan varsa bekliyorum şimdiden sağolun 🙄😔
    XDA Developers
    Amazfit Forum on XDA Developers
    https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit

Buradaki konulara bakın.
    https://www.youtube.com/watch?v=I-85tWF_JDM
    support.google.com
    My watch won’t turn on - Wear OS by Google Help
    https://support.google.com/wearos/answer/6100834?hl=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 25 Eylül 2018; 16:18:49 >

• Hepsiburada'dan aldığım severek kullandığım Siyah renk amazfit pace saatimi satıyorum. Tertemiz, çiziği vs. yok.
    İlgilenenler PM'den ulaşabilir.
  • Arkadaşlar merhaba
    Geriye doğru sayfalara baktım ama göremedim. İki sorum var
    1. Whatsapp 2 den fazla ardarda bildirim gelince telefon üzerinden mesajı okuyamıyorum. Sadece sayı olarak 2 mesaj yazıyor
    2. Özellikle gece kolumu kaldırdığım zaman ekran aydınlanmıyor
    Yardımlarınız için teşekkür eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukars

Arkadaşlar merhaba
    Geriye doğru sayfalara baktım ama göremedim. İki sorum var
    1. Whatsapp 2 den fazla ardarda bildirim gelince telefon üzerinden mesajı okuyamıyorum. Sadece sayı olarak 2 mesaj yazıyor
    2. Özellikle gece kolumu kaldırdığım zaman ekran aydınlanmıyor
    Yardımlarınız için teşekkür eder
    Evet ilk sorun bende de varmış denedim :) Uygulamanın google market kısmındaki bazı yorumlarda da bu sorundan bahsetmişler. Telefon üzerinden derken saat üzerinden demek istediniz muhtemelen :) Uzun süredir bu özelliğini kullanmıyorum ama hatırladığım kadarıyla daha önce böyle bir sorun olmuyordu.

Gece olunca aydınlanma olayına baktım sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 8 Ekim 2018; 11:56:22 >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    WhatsApp bildirimlerini bir iki diye sıralı şekilde görüp içeriği görememe mevzusunun çözümü amazmod uygulamasını saate ve telefona kurmak xda da mevcut.

• Gece kolu kaldırınca Aydınlatma setings ,common, activate on raise açık olacak.

• 1 aydır amazfit stratos kullanıyorum. Koşu ve havuzda sürekli kullanıyorum. kosularda bir sıkıntısı yok, mesafe ölçümü başarılı. Havuzda ise biraz sıkıntılı gördüm. Mesafe doğru ölçmüyor turları yanlış sayıyor ,kulaç atmazsan mesafeye eklemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: katin

WhatsApp bildirimlerini bir iki diye sıralı şekilde görüp içeriği görememe mevzusunun çözümü amazmod uygulamasını saate ve telefona kurmak xda da mevcut.
    Bazı hataları varmış sanırım o uygulamanın. O yüzden güncelleme gelmesini beklemek daha iyi gibi. Ama deneyimlerinizi yazarsanız bir fikir edinmiş oluruz.
  • Amazmod şu an için iş görüyor bir iki aydır kullanıyorum WhatsApp için hızlı hazır cevap modu bile var çalışıyor.

• Arkadaşlar selam.

Ben bu saati almayı planlıyorum ancak telefonla eşleştirmeyeceğim. Bunun için bluetooth'u kapatacağım. Mi band 2'deki gibi bluetooth'u kapatamıyor muyuz? Kapatılıyorsa alacağım inş.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Uçak modunda kullanabilirsiniz, ayni cep telefonu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rock steady

Uçak modunda kullanabilirsiniz, ayni cep telefonu gibi.
    Bluetooth kapanıyor mu ucak modunda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Bluetooth ve wi-fi kapanıyor, zaten baska kapanacak bisey yok ucak modunda 😊 Xiaomi Huami Amazfit

• Merhabalar. Amazfit Pace cihazım ile su takibi yapmak istiyorum. Bunun bir yolu var mı? Su içtikçe +1 bardak şeklinde eklemek istiyorum.

• Hocam halen satılık durumda ise ne fiyat düşünüyosunuz?
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    Satıldı hocam

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.