Bildirim
Xiaomi Huami Amazfit (37. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmeler için. genç lisede muhtemel oyalanıyordur. Tavsiyelerinizi aldım iyi akşamlar dilerim. -
Rica ederim 😊
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Amazfit Pace'e yeni firmware ile harita geldi. Bilginize. -
beyler şarj aparatını kaybettim
beyler orjinalini bulamadım ama n11 de 50 lira civarına satılıyor alayım mı yoksa aliecpress yada gearbest üzerinden aayım mı
beklemeye değer mi ? -
Aliexpresten gelinceye kadar şarj edemeyeceğiniz göz önüne alınırsa beklemenin anlamı yok, n11'den alın gitsin bence.
verge modelini kullanan var mı? satışı da henüz pek bir yerde yok ama özellikleri ve fiyatıyla olarak gayet tercih edilesi duruyor. -
Daha cok yeni, tanitildi ama dogru duzgun satışı bile yok gordugum kadariyla.
-
Merhaba, ben saatimi yeni bugün aldım Pace modeli. Daha önceden de karşılaştım araştırdım ancak fazla anlamadım bu uygulama/widget yükleme işini. Kimisi ses kaydedici, video oynatıcı bile yüklemiş. Lütfen anlatır mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jalfred -- 3 Ocak 2019; 20:53:49 > -
-
Merhaba, uygulamaların nasıl yüklendiği siz biliyor musunuz? -
XDA Developers[APP] AMF Better Amazfit Notificationshttps://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/app-amf-amazfit-notifications-t3808848
Mesela bildirimler icin kullanilabilecek bir uygulama...
"pace app apk" diye aratin baskalari da cikar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 3 Ocak 2019; 22:21:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Sadece play store dan uygulamayı mı indirecez bu bildirim apk sı için
Yok hocam, xda forumda anlatiliyor. Apk dosyasini bilgisayara indirin. Sonra apk yuklemek icin kullanilan bir uygulama var bilgisayarda, usb kablosuyla saati bilgisayara bagkayarak o uygulama vasitasiyla yukluyorsunuz.
Teşekkürler hocam hallettim bir kaç uygulama yükledim saate. -
Ne demek...
-
850 tl den geldiquote:
Orijinalden alıntı: rock steady
Daha cok yeni, tanitildi ama dogru duzgun satışı bile yok gordugum kadariyla. -
İyimiş...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X