Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
31
Favori
78.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rock steady

İyimiş...
    Kasası plastik olmasa beklemeden alırdım

Bir de amazfitin üst modelleri stratos ve verge gibi cihazlar, gear serileri gibi akıcı çalışıyor mu?
  • Bende pace var, memnunum. Stratos kullanmadim hic.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bende pace var, memnunum. Stratos kullanmadim hic.
    Dokunmatik hassasiyeti ve yazılımın akiciligi telefondaki gibi mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondaki gibi demek gercekci olmaz, biraz daha yavas menuler arasi gecis. Daha once moto 360 sport kullaniyordum, ondaki android wear daha iyiydi acikcasi, uygulama yukleme, bildirimler vs açısından ama ne yazik ki onda da donmalar takilmalar cok oluyordu. Pace bu anlamda daha stabil calisiyor, takilma, kendi kendine bastan baslatma gibi bir durumla karsilasmadim. Bildirim eksigini de harici uygulamalarla giderebiliyoruz. Bu anlamda bence parasinin karsiligini fazlasiyla veriyor.

• yurtdışından stratos buldum 830 liraya geliyor nasıl sizce değer mi almaya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

yurtdışından stratos buldum 830 liraya geliyor nasıl sizce değer mi almaya?
    iyi fiyat
  • Arkadaşlar.gearbestten global versiyon amazfit aldım.sms bildirimleri geliyor ama whatsapp bildirimi gelmiyor

Birde mesela telefona çağrı gelince saatte de çalıyor.yeşile basıp kabul edince herhangi bir aksiyon olmuyor.bunu bluetooth kulaklık ile çözebilirmiyiz acaba?

Yani bluetooth kulaklık alsam,telefona çağrı gelince ekranda beliren yeşil simgeye basınca kulaklıktan konuşabilirmiyim

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Kulaklikla konusabilirsiniz, dogrudur. Kulaklik olmadan da yesile basip aramayi yanitladiginizda tefon uzerinde de yanitlamasi lazim. Whatsapp bildirimi de gelir fakat birden fazla mesaj olursa mesaj icerigini gostermez. Bunun icin ekstra uugulama yuklemeniz gerekli.

• quote:

Kulaklikla konusabilirsiniz, dogrudur. Kulaklik olmadan da yesile basip aramayi yanitladiginizda tefon uzerinde de yanitlamasi lazim. Whatsapp bildirimi de gelir fakat birden fazla mesaj olursa mesaj icerigini gostermez. Bunun icin ekstra uugulama yuklemeniz gerekli.
    Hocam.saat üzerinden yeşil tuşuna basınca telefon çalmaya devam ediyor

Birde bu whatsapp bildirimi hiç gelmiyor ama sms geliyor.whatsapp için ek başka birşey yapmakmı gerekiyor acaba

AMF diye bir uugulama var, 10-15 mesaj yukarda bahsetmistik, onu yukleyerek whatsapp bildirimlerini okuyabilir hatta cevaplayabilirsiniz. Baska uygulamalar da var,"pace app apk" diye aratin cikar zaten.

• quote:

AMF diye bir uugulama var, 10-15 mesaj yukarda bahsetmistik, onu yukleyerek whatsapp bildirimlerini okuyabilir hatta cevaplayabilirsiniz. Baska uygulamalar da var,"pace app apk" diye aratin cikar zaten.
    Hocam.bunun yükleyince miu uygulamasını sileyimmi

mi fit'i kastediyorsunuz galiba? Ya da amazfit watch uygulamasi... Silmenize gerek yok, bende her ikisi de var, bildirim erisimlerini kapatsaniz yeterli, yoksa bildirimler cifter xifter gelir.

• quote:

mi fit'i kastediyorsunuz galiba? Ya da amazfit watch uygulamasi... Silmenize gerek yok, bende her ikisi de var, bildirim erisimlerini kapatsaniz yeterli, yoksa bildirimler cifter xifter gelir.
    Çok teşekkü ederim.şimdi xiaomi bluetooth kulaklık alcam .inş çağrı geldiğinde saate basıp direk kulaklıkta konuşabilirim

Kulaklığı telefon ile eslestirirseniz,saat uzerinden aramayi cevapladiktan sonra kulaklikla telefon uzerinden konusabilirsiniz.

2 tane bluetooth kulaklığım var ucuz ürünler ve ikisinide görmüyor pace saatim
    Ve çok sinir ediyor beni illaki pahalımı almalıyım görmesi için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wetssss -- 11 Ocak 2019; 22:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wetssss

2 tane bluetooth kulaklığım var ucuz ürünler ve ikisinide görmüyor pace saatim
    Ve çok sinir ediyor beni illaki pahalımı almalıyım görmesi için...
    Markaları ne acaba? Xiaomi bluetooth kulaklık iş görür mü acaba

• Bende X.cell soul 5 var, sorunsuz calisiyor pace ile. Xiaomi Huami Amazfit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 12 Ocak 2019; 10:24:55 >
  • quote:

Bende X.cell soul 5 var, sorunsuz calisiyor pace ile.
    Ne kadara alınız acaba hocM.tr de var mı bu ürün

Yurtışından almistim 1,5 sene once 90 tl'ye , Turkiye'de yok sanirim. Cok kaliteli bisey degil esasen ama iş goruyor.

• Beyler bu saatten alacağım. Birinde var fakat Çin sürümü. Global değil. Bunu İngilizceye çevirebilir miyiz ?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.