Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
32
Favori
78.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayatibebek

ondan bende almayı düşünüyorum peki bağlantı sorunları yaşıyor musunz iphone ile ? örneğin saat ile bluetooth bağlantın koptuğunda otomatik olarak yeniden bağlanıyor mu ? bağlandığı zaman bildirimler düşüyor mu ? böyle bir sorun vardı çünkü. Birde iphone u türkçe kullanıyorsunuz değil mi ? bu dediğim sorun çünkü türkçe de ortaya çıkıyor. Diğer uygulamalardan bildirim alabiliyor musunuz ? örnegin haber uygulamalarının bildirimleri saate düşüyor mu başlıklar okunuyor mu ?

telefondan uzaklaştığımda kendi kendine kopup kendi kendine bağlanıyor hiç böyle bi sıkıntı yaşamadım. Bildirim gelmeme gibi bir sorunda olmadı bu bakımdan. İphone türkçe kullanıyorum evet. Diğer uygulamalrdan bildirm alma işini bilmiyorum bildirimleri pek seven biri olmadığım için hep kapalı kullanıyorum o tarz haber uygulamalarını. Şimdi açıp deneyceğim sonuca göre editleeyceğim mesajımı.

• cevabınız için teşekkürler, haber uygulaması örnekti yani instagram olsun diğer uygulamalar sahibinden n11 vb. gibi onlardan gelen bildirimlerde düşüyor mu onu merak ettim. SMS ve whatsapp düşüyor onu gördüm, peki mesela whatsapp dan bildirim düştüğünde, saatte size "whatsapptan mesaj var telefonunu bak" mı yazıyor yoksa, telefonda kilit ekranına düştüğü gibi mesaj içeriğinden bir kısmı da gözüküyor mu ? Birde saati nereden aldınız linki var mı ?
  • quote:

cevabınız için teşekkürler, haber uygulaması örnekti yani instagram olsun diğer uygulamalar sahibinden n11 vb. gibi onlardan gelen bildirimlerde düşüyor mu onu merak ettim. SMS ve whatsapp düşüyor onu gördüm, peki mesela whatsapp dan bildirim düştüğünde, saatte size "whatsapptan mesaj var telefonunu bak" mı yazıyor yoksa, telefonda kilit ekranına düştüğü gibi mesaj içeriğinden bir kısmı da gözüküyor mu ? Birde saati nereden aldınız linki var mı ?

Misal su hatırlatma uygulamasının, kelimelik bildirimleri acık ben de geliyor. Zaten uygulama bildirimleri açık siz blackliste atıp bildirim istemediklerinizi seçiyorsunuz.
    Mesaj içeriğini gösteriyor. Telefona bakmanıza gerek yok kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 12 Aralık 2017; 14:17:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

cevabınız için teşekkürler, haber uygulaması örnekti yani instagram olsun diğer uygulamalar sahibinden n11 vb. gibi onlardan gelen bildirimlerde düşüyor mu onu merak ettim. SMS ve whatsapp düşüyor onu gördüm, peki mesela whatsapp dan bildirim düştüğünde, saatte size "whatsapptan mesaj var telefonunu bak" mı yazıyor yoksa, telefonda kilit ekranına düştüğü gibi mesaj içeriğinden bir kısmı da gözüküyor mu ? Birde saati nereden aldınız linki var mı ?

Geliyor evet. İnstagram facebook zaten sekme olarak var yani aç kapa olarak. Birde APP kısmını açarsanız gelen tüm bildirimler geliyor watsapp facebook dışında. Biraz önce sahibinden uygulamasındaki bildirimlerde gelmiş. "FAvori ilanınızın fiyatı düştü" ve "e92 favorinizde yeni ilanlar var " gibi bildirimler geliyor. Ancak yine ş ü gibi türkçe karakterler prablemli kare kutucuk cıkıyor.

Saati nerden aldım. Gearbestten aldım sıcak fırsatlardaki kodla birlikte. birde 1 dolara kordon aldım kumaş kordon öyle duruyor. Yanlışım yoksa 50-55 Dolar gibi bir fiyata geldi toplam. Gümrüğe takılma gibi bir problem olmadı. MNG kargo aradı kargonuzu gelin alın diye gittim aldım bende.
    https://tr.gearbest.com/smart-watches/pp_668632.html?wid=90

Üstteki benimde aldığım çin versiyonu ama önceki mesajımdada anlattığım gibi saat kendi kendine türkçe oldu iphone ile..
    Aşağıya atacağım sürüm ise uluslararası sürümmüş. Ama sorunlu olur mu bilmem benim çin versiyon sorunsuz. https://m.gearbest.com/smart-watches/pp_662581.html?lkid=11004390 Xmas025 kodu ile 60 dolara geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 12 Aralık 2017; 14:32:10 >

• www.nextbuying.com
    Xiaomi Amazfit Pace 2 Stratos Sports Smartwatch 2 50M Waterproof GPS Heart Rate
    https://www.nextbuying.com/xiaomi-amazfit-pace-2-sports-smartwatch-50m-waterproof-p000598.html

Pace 2 tanıtıldı, ekran hala tam yuvarlak değil bataryaya da 5 gün denmiş 50 atm dışında çok fark göremedim

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    1. nesilden çok ciddi bir fark göremedim ben.
  • peki gelen bildirimi saatten sildiğinizde telefonun kilit ekranından da gidiyor mu yoksa kalıyor mu ?
  • kalıyor bildirimler telefonda.
    Birde mesela şey var sorunuzla benzerliği bakımından biri sizi aradığı zaman saatte 2 seçenek sunuyor. !. si direk arayan kişiyi reddediyor. Diğeri ise saatin bildrimini susturuyor. Kolunuzda vırt vırt titremiyor ama teleofnda çalmaya devam ediyor.
  • daha önce pebble kullanmıştım, onda; eğer saatten bildirimi silersen telefondan da siliyordu. Güzel bir detay, illa ki güncelleme ile çözülür sanırım.
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    şu kadran ilk nesle de gelir umarım. hoşmuş.
  • eyvahnecdet kullanıcısına yanıt
    konuya direkt girdim ama
    saat ile ilgili bir kaç sıkıntım var yardımcı olabilir misiniz lütfen
  • Huami Amazfit 2 ile bomba gibi geliyor...

1.34-inch, ile görünen ekran gayet başarılı
    320 x 320 pixels. Powering it is a 1.2GHz dual-core CPU,
    512MB of RAM and 4GB of storage (2GB, or so, user-accessible).

280 mAh battery, 3 gün gidebilen batarya

Xiaomi Huami Amazfit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 14 Aralık 2017; 0:1:6 >

• amazfit pace cihazı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim , öncelikle saat pil konusunda başarılı tüm özellikler aktif ekran ışığı otomatikte 3 günü deviriyor,(devamlı kalp atımı ölçümü de dahil), telefon için gerekli amazfit yazılımı emekleme aşamasında diyebilirim, çok eksikleri var, mifit yazılımı ile bağlanabilsek çok daha başarılı olabilirdi, cihazın nabız ölçümleri hatalı bunu söyleyebilirm, dil desteği konusundaki malum durumdan bahsetmeme gerek yok sanırım, bir sonraki yazılım güncellemesinde bu eksiklikler giderilirse gayet kullanışlı bir cihaz olabilir.
  • katin K kullanıcısına yanıt
    Sürekli nabız ölçümü derken 7/24 olan mı yoksa aralıklı olan mı? Saat hafif gev?ek ise doğru ölçemez nabzı. Tam oturması, altına kesinlikle isik girmemesi gerekiyor.

• Merhaba iyi günler. Ben saati gearbest uzerinden indirimle aldım. Saat çok güzel. Telefonh zaten ingilizce kullabıliyorum o yüzden kopma veya bağlanmama gibi problem yok gayet stabil. Tek bir sorunum var kendi kendine zamanıb1 saat ileri gösteriyor saati wifi ya baglayip guncelleme yapiyorum saat uzerinden dogru zamani gosteriyor fakat bir sure sonra zaman tekrr 1 saat ileri kayiyor. Bu problemi çözebilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar ben de Gearbest'ten 80 dolara aldım. Ancak fotoğraftan da anlayacağınız üzere şöyle bir sorunum var; saat adım sayıyor ama saydığı adımı km cinsinden ekranda yansıtmıyor. Bir ayarı mı var yoksa sorun mu var?

Xiaomi Huami Amazfit

• quote:

Orijinalden alıntı: katin

amazfit pace cihazı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim , öncelikle saat pil konusunda başarılı tüm özellikler aktif ekran ışığı otomatikte 3 günü deviriyor,(devamlı kalp atımı ölçümü de dahil), telefon için gerekli amazfit yazılımı emekleme aşamasında diyebilirim, çok eksikleri var, mifit yazılımı ile bağlanabilsek çok daha başarılı olabilirdi, cihazın nabız ölçümleri hatalı bunu söyleyebilirm, dil desteği konusundaki malum durumdan bahsetmeme gerek yok sanırım, bir sonraki yazılım güncellemesinde bu eksiklikler giderilirse gayet kullanışlı bir cihaz olabilir.

yazılım güncellendi ve mifit benzeri çok hoş bir arayüze sahip.
  • Merhaba iyi günler bende gearbest üzerinden aldım ve kullanmaya başladım fakat bağlantı kopup tekrar baglandiginda saat 1 saat ileri aliyor. Boyle bir sorun yasiuor musunuz?

• eyvahnecdet kullanıcısına yanıt
    hani ne zaman güncelleme geldi? nasıl yukleniyor?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.