Bildirim
Xiaomi Huami Amazfit (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Telefonu zırt pırt ingilizceye çevirip bağlayıp sonra Türkçe yapmaktan bıktım :(
İsteyen varsa elimdekini satabilirim.
Fiyat 450 TL(Aliexpress fiyatı) -
Telefonu ingilizce kullanmanın bir sıkıntı çıkaracağını sanmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bende de aynı sorunlar var. çözümü baska yerde bulursan buraya da at lütfen.
Araştırıyorum ama pek birşey bulamadım. Bulursam mutlaka yazarım.
ingilizcem çok kuvvetli olmayınca :(
Birde whatsapp, uygulamalar, gelen çağrıya otomatik msj vs hepsi ingilizce olunca sıkıntı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 15 Aralık 2017; 10:27:58 > -
Merhaba ... Km cinsinden mesafeyi ekranda göremezsiniz.. Önce saatin sol daki spor menüsünden etkinlik seçilmeli örneğin run sonra gps e bağlanır sonra gittiğiniz mesafeyi ekranda görebiliyorsunuz..
Telefon uygulaması güncellendi Türkçe bağlantı problemi giderildi.
quote:
Orijinalden alıntı: excalibur
Merhaba ... Km cinsinden mesafeyi ekranda göremezsiniz.. Önce saatin sol daki spor menüsünden etkinlik seçilmeli örneğin run sonra gps e bağlanır sonra gittiğiniz mesafeyi ekranda görebiliyorsunuz..
Teşekkür ederim bilgi için. Diyelim ki yürüyüş moduna aldım saati, bir süre sonra normal ekrana dönüyor mu yoksa yürüyüş ekranı mı hep açık kalıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç inanasım gelmiyor :( birkaç kişiden daha duymam lazım, özellikle iphone kullanıcılarından. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayatibebek
hiç inanasım gelmiyor :( birkaç kişiden daha duymam lazım, özellikle iphone kullanıcılarından.
iPhone um var , sorunsuz kullanıyorum, hiçbir problem yok.
Bende hala Türkçe iken bağlanmıyor (HUAWEİ MATE 9 )
Saati resetleyip deniyorum şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 16 Aralık 2017; 13:41:54 > -
Cihazı sıfırladım (Saati)
Telefondan da uygulamayı sildim. Bir daha kurdum.
Şimdi Türkçe bağlanıyor
Birde cihaza Türkçe dil desteği de gelirse süper tadından yenmez -
bluetooth bağlantısı koptuktan sonra kendisi bağlanıyor mu geri ? geri bağlandıktan sonra bildirimler düşmeye devam ediyor mu ? düşen bildirimleri saatten sildiğinde, telefon kilit ekranından da siliniyor mu ? kısıtlamalar neler ? -
Evet sonunda amazfit pace uygulaması google playde güncelleme aldı artık telefon dili Türkçe olsada bluetooth bağlantısı kopunca tekrar dili değiştirmeden bağlanabiliyor. Kaç aydır mail atıyoruz sonunda halletmişler. -
Evet bluetooth Türkçe bağlantı problemi giderilmiş son güncelleme ile nihayet otomatik bağlantı sağladı :)
2-3 günlük kullanımımda , fiyat performans açısından açık ara en iyi akıllı saat olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. ( pebble time round, Apple Watch, mifit 2, kullandıklarım)
Üstelik çok şık görenler çok beğeniyor.
indirdiğim watchface leri watchfaces klasörüne atıyorum ama saatte gözükmüyor. saate bi reset atmadan önce sorunsuz du. bu sorunu yaşayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X