|
Bildirim
8 dolar ne kadar ucuz diyorum. Sonra güncel kurla çarpıyorum 260lira. Çok da ucuz değilmiş diyorum. Sonra McDonald's menü fiyatlarına bakıyorum, menü üründen pahalı. Ha o zaman ucuzmuş diyorum tekrar...
Paramız o kadar hızlı değer kaybetti ki hala ne pahalı ne ucuz ikilemi yaşıyorum. Yine de 8 doların 260 lira etmesi çok can sıkıcı bir durum. Sayısal olarak insanın moralini bozuyor. |
Yaparsa xiaomi yapar zaten, inşallah buna da yurt dışından getirme yasağı gelmez yoksa burada 8 değil 28dolara satarlar 😀
|
Batılı, Japon ve Tayvanlı firmalar rakip yokluğunda 50 yıldır bizi nasıl öpmüşler arkadaş :)
Bu ürün markete 8 dolara çıkıyorsa üretim maliyeti maksimum 0,5 dolardır Bir de aynı ürünü apple, Sony, Asus, Gigabayte vb vb firmalardan geldiğini düşün. En az 70 dolar derlerdi Sonra finansal yılsonu haberi "rekor kar açıklandı" diye haberini okur, altında da överdik bol bol "yaa adamlar çok iyi yaa, hakkıdır yaa" diye Piyasaya karşı değilim bu arada. Herkes istediği gibi satar da Allahtan Çinliler geldi de ürünlerin gerçek fiyatlarını da öğrenebilir olduk, ne kadar öpüldüğümüzü :) |
TR'ye 500 liradan giriş yapar.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Mayıs 2024; 22:56:07 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Piyasada bollaşınca fiyatı düşer ama sahtesi olan ürünler arasına girer diye düşünüyorum. Umarım büyük firmalar uyguna satar da alınabilir. Ama piyasada muadilleri var zaten, ugreen ve anker olarak güzel ürünler var. Yeri gelmişken yazayım, orjinal samsung vs.. diye satılan şarj aletlerine güvenmeyin, piyasadakilerin çoğu sahte. |
|
|
|
Kanka 260 lira ucuz bu arada iyi misin sen? 25w adaptörü 1000 liraya satan apple veya 700 liraya satan Samsung varken 45w 260 lira(vergisiz) bedava ve gan adaptör. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |