Şimdi Ara

Xiaomi M2s 10 Adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın Arkadaşlarım Bir Hafta İçerisinde Çin e Gidecekler. Çin de Mail Üzerinden Satıcı İle Görüştük. Arkadaşlar Orada Pazarlık Yapmayı Düşünüyorlar Şu an ki Fiyat olarak En Yüksek 850 TL Dir. Ürünler Elinize Orijinal kutularında Sıfır Olarak Gelecektir. Bu işlemci Türünde İmei Değişimi Henüz Bilinmemektedir. Çin ile Bu konuda da Görüşmelerimiz Sürüyor. Ancak Pek Umut Yok. Kayıt Etmek Durumundasınız. Biz İlk Etapta Kesin Alıcı 10 adet İsteyen DH üyesine Getirmeyi Düşünüyoruz. Fiyat Kesinlikle 850 TL den Yukarı Olmayacaktır. İsteyen Arkadaşlar Bana PM ile Ulaşabilir. Ve ayrıca Bir kaçta Yedek Alıcıya İhtiyacımız Var. Eğer Yeterli İlgiyi Görmezsek Telefon Piyasasına Girmeyeceğiz. Her Türlü soruya ve Yardıma Açığız. Ayrıca Çin den Özel İsteklerinizde Düşünebilir Fiyat Teklifi Veririz. Fiyatları Uygun Tutmaya Çalışıyoruz.

Fiyat Aldığımız Telefon Aşağıda Modeli Ve Özellikleri Belirtilen Cihazdır. Birebir Pazarlık Yapılmamıştır. Fiyatı Düşük Tutmaya Çalışacağız.
    (Fiyat 16 GB model İçindir 32 GB için Görüşeceğiz)

Model Xiaomi M2s
    Screen size 4.3 Inch IPS Capacitive Touch Screen
    Resolution 1280*720
    OS MIUI V4/V5 based on Android v4.1
    CPU Snapdragon 600 Quad Core
    CPU Speed Max 1.7GHz
    GPU Adreno 320
    Screen Capacitive Touch Screen,Multi Touch Support
    Color Black Front and White Back
    RAM 2GB RAM
    Memory 16GB/32GB ROM
    Extended Momery Not support TF Card
    Adobe Flash Support
    GPS Yes
    Bluetooth Yes
    Wifi WIFI 802.11b/g/n
    Camera:Dual Camera 1*Front camera:2.0MP
    1*Back camera 8.0MP /13.0MP Back Camera (Xiaomi M2s)
    G-Sensor Support
    Proximity Sensor Support
    Light Sensor Support
    SIM card Single SIM Card Standby
    Mobile phone system WCDMA/GSM
    Support band 2G:GSM:850/900/1800/1900MHz
    3G:WCDMA:850/1900/2100MHz
    Battery 2000mAh
    Language English and Chinese
    Support Format
    (Some Formats may need install third party software support) Audio:Support:MP3/WAV/AMR/AWB,etc.
    Video:Support:MP4/H.263/H.264/RMVB/FLV720p,etc.
    Picture:Support:JPEG/PNG/GIF/BMP,etc.
    E-Book:Support:TXT,etc.
    Ringtones Type:Polyphonic/MP3
    Other Functions Music,Search,Email,Gmail,
    Calculator,Calendar,Clock,Alarm clock,etc.
    Item Dimensions 126*62*10.2mm
    Weight 0.8K
    Packing: 1*Xiaomi M2s Mobile Phone
    1*Charger
    1*Battery

Sorularınızı Bekliyorum.

• 850 tl dolar bazında 441$ ediyor. üstelik bu fiyat 16 gb için..

ama şuanda orjinal ve ücretsiz kargolu ve 32gb lık modeli 370$ dan satılıyor.

aradaki 70$ dolar ve 16 gb depolama alanı size kalıyor..

bu bilgiyi ilanınızı baltalamak için yazmadım ama durum ortada
  • 370$ nerede satılıyor öğrenebilimiyim mümkünse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• f1bilalII F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Facker70

Yakın Arkadaşlarım Bir Hafta İçerisinde Çin e Gidecekler. Çin de Mail Üzerinden Satıcı İle Görüştük. Arkadaşlar Orada Pazarlık Yapmayı Düşünüyorlar Şu an ki Fiyat olarak En Yüksek 850 TL Dir. Ürünler Elinize Orijinal kutularında Sıfır Olarak Gelecektir. Bu işlemci Türünde İmei Değişimi Henüz Bilinmemektedir. Çin ile Bu konuda da Görüşmelerimiz Sürüyor. Ancak Pek Umut Yok. Kayıt Etmek Durumundasınız. Biz İlk Etapta Kesin Alıcı 10 adet İsteyen DH üyesine Getirmeyi Düşünüyoruz. Fiyat Kesinlikle 850 TL den Yukarı Olmayacaktır. İsteyen Arkadaşlar Bana PM ile Ulaşabilir. Ve ayrıca Bir kaçta Yedek Alıcıya İhtiyacımız Var. Eğer Yeterli İlgiyi Görmezsek Telefon Piyasasına Girmeyeceğiz. Her Türlü soruya ve Yardıma Açığız. Ayrıca Çin den Özel İsteklerinizde Düşünebilir Fiyat Teklifi Veririz. Fiyatları Uygun Tutmaya Çalışıyoruz.

Fiyat Aldığımız Telefon Aşağıda Modeli Ve Özellikleri Belirtilen Cihazdır. Birebir Pazarlık Yapılmamıştır. Fiyatı Düşük Tutmaya Çalışacağız.
    (Fiyat 16 GB model İçindir 32 GB için Görüşeceğiz)

Model Xiaomi M2s
    Screen size 4.3 Inch IPS Capacitive Touch Screen
    Resolution 1280*720
    OS MIUI V4/V5 based on Android v4.1
    CPU Snapdragon 600 Quad Core
    CPU Speed Max 1.7GHz
    GPU Adreno 320
    Screen Capacitive Touch Screen,Multi Touch Support
    Color Black Front and White Back
    RAM 2GB RAM
    Memory 16GB/32GB ROM
    Extended Momery Not support TF Card
    Adobe Flash Support
    GPS Yes
    Bluetooth Yes
    Wifi WIFI 802.11b/g/n
    Camera:Dual Camera 1*Front camera:2.0MP
    1*Back camera 8.0MP /13.0MP Back Camera (Xiaomi M2s)
    G-Sensor Support
    Proximity Sensor Support
    Light Sensor Support
    SIM card Single SIM Card Standby
    Mobile phone system WCDMA/GSM
    Support band 2G:GSM:850/900/1800/1900MHz
    3G:WCDMA:850/1900/2100MHz
    Battery 2000mAh
    Language English and Chinese
    Support Format
    (Some Formats may need install third party software support) Audio:Support:MP3/WAV/AMR/AWB,etc.
    Video:Support:MP4/H.263/H.264/RMVB/FLV720p,etc.
    Picture:Support:JPEG/PNG/GIF/BMP,etc.
    E-Book:Support:TXT,etc.
    Ringtones Type:Polyphonic/MP3
    Other Functions Music,Search,Email,Gmail,
    Calculator,Calendar,Clock,Alarm clock,etc.
    Item Dimensions 126*62*10.2mm
    Weight 0.8K
    Packing: 1*Xiaomi M2s Mobile Phone
    1*Charger
    1*Battery

Sorularınızı Bekliyorum.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi 32 Gb sürümü 370$ eğer kaydı size ait 850 TL ise fiyat normal

• Kimse babasının hayrına çinden telefon getirip aldığı fiyata vermez.
    370 dolara yurtdışından alıp gümrüğe taktırmak var. Sonra uğraşın durun paranızı geri alana kadar.
    Bence imeisi değiştirilemeyen telefon getirmenin anlamı yok. Pasaport kaydınıda fiyata ekleyince yurtiçinden garantili nexus 4 gibi telefon almak çok daha mantıklı hale geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Redmi Pad Pro 12 8/256GB
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çinden Biz Kendimiz Gidip Alıyoruz. Gümrük Sıkıntı Yok. Telefon Piyasasından da Başlangıçta Kar Beklentimiz yok. Telefon Marka Modeline Gelince Zevk Meselesi. Çok Kaiteli MTK6589T İşlemcili Telefonlarda Var, İmei Degişim Gayet Kolay. Kimseye Zorla telefon satmıyoruz. Üstelik Türk Piyasasının Altında Hizmet Veriyoruz.

Örnegin AMD FX 8150 Türkiyede Şu anda Vatanda %20 İndirimli Fiyatı 385 TL Peki Çin de Bunun Piyasasından Haberin Var mı? sana 190 Tl Gibi Cazip Bi Fiyata Kargo dahil Teslim Edebiliriz.
  • xiaomi m2s fiyat düşsün biraz daha bekliyeceğim sonra alırım

• Facker70 F kullanıcısına yanıt
    buna hizmetmi diyorsunuz, lütfen biraz vicdanlı olun. Bu çn telefonları satanlar derlerki yıllarca ve hala samsung apple nokia vs türkiyeyi sömürüyo, pazara başka telefon markalarını koymuyorki çok fazla kar yapsınlar diye, derler. Çok da doğru söylemekteler, ama sizin gibi satıcılar olunca da çin telefonları türkiyede yok diye getirtip üzerine koyup fazladan fazladan paraları satıolar bizlere ( bazıları hariç). bu nokia samsung applein başında olsanız onlardan daha vicdansız olurdunuz vesselam . hizmet milleti kazıklamakla olmaz, koy üzerine bir miktar para sat amenna kardeş, iyi satışlar ...
  • Mİ3 satılmaya başlamışken kimse M2s'ye bakmaz,bence Mİ3 getirmeyi deneyin,uygun olursa ben de alırım.
  • parası imei bi yana 3G türkiyede çalızmaz deniyor bilmem ne kadar doğru bilgi verirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bekir6168

Mİ3 satılmaya başlamışken kimse M2s'ye bakmaz,bence Mİ3 getirmeyi deneyin,uygun olursa ben de alırım.

mi3 snapdragon versiyonu henüz satışa çıkmadı.
    sanırım 1 ay kadar beklemek gerekecek
  • quote:

Mİ3 satılmaya başlamışken kimse M2s'ye bakmaz,bence Mİ3 getirmeyi deneyin,uygun olursa ben de alırım.

Katiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

quote:

mi3 snapdragon versiyonu henüz satışa çıkmadı.
    sanırım 1 ay kadar beklemek gerekecek

20 kasimda cikacak diye biliyorum. Bekliyorum :-)

• Mi3 İçin Fiyat Bekliyoruz. Özelden Talep Gelmişti Zaten. Cevap Gelince Buraya da Yazarım. Mi3 Kesin Olarak Getireceğiz. Hatta Bir adette Kendime Almaya Karar Verdim.

@themiku Biz Zorla Satış Yapmıyoruz. Unutmayın Ki Çin Piyasası İle Aynı Fiyattan Getiremeyiz. Nakliye Gibi Ücretleri de Var Bu İşin. İsteyen Arkadaşlar Tüm Riskleri Alıp kendileri Getire bilir. Emin Olun ki Fiyatı Makul Tutmaya Çalışıyoruz.
  • Mi2S 32 GB için son fiyat nedir ? Aliexpress'te 350 $'a kadar gördüm güvenilir satıcılardan.
    Bir başka sitede 320 $ diyor : Miniele
    300 $'a kadar yolu var.
    Bu cihazda sorun kayıt ettirmek sanırım. Onun da bir yolu olsa...
  • Facker70 F kullanıcısına yanıt
    size zorla satış yapıyorsnuz diyen olmadı ve zaten zorla istesenizde satış yapamazsınız kimseye:) Çin fiyatıyla kimse getirip satmaz zaten kardeş benim ona lafım olmadı, sen hala anlamamışsın yazdıklarımı tekrar oku istersen. Hızlı getirirsen nakliye ücreti ödersin onun dışında genelde free olarak getirtiliyor mallar, senin kadar az çok bende biliyorum bu işleri. Riskleri bilen ve göze alan zaten kendi getirir sizlerin sattığı mallara bakmaz. Umarım bundan sonrakileri uygun tutmaya çalışırsın fiyat olarak. Sen bu işten para kazan kimse senin parana laf etmiyor ama sende küreselleşme kardeş. İyi satışlar tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brazmir

Mi2S 32 GB için son fiyat nedir ? Aliexpress'te 350 $'a kadar gördüm güvenilir satıcılardan.
    300 $'a kadar yolu var.

kayit neden sorun oluyorki

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.nacak

quote:

Orijinalden alıntı: Brazmir

Mi2S 32 GB için son fiyat nedir ? Aliexpress'te 350 $'a kadar gördüm güvenilir satıcılardan.
    300 $'a kadar yolu var.

kayit neden sorun oluyorki

130tl sorunu var pasoport kayıtı imei degişmiyor o telefonun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.