Şimdi Ara

Xiaomi marka telefon SIM kart takarken patladı [video] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Örneğin kendı kullandıgım discovery 2 kendi şarj aleti ile şarj olmuyor.uzun süredir başka şeylerle şart ediyorum işletim sistemi yavaşlamasından tut kendi kendine kapanma,bataryada ani ısınmalar,donma vs gibi sıkıntılar olmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

Vay arkadaş her ucuz etin yahnisi yenmezmiş.

Note 7'yi hatırla. Pek de ucuz değildi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtinax

quote:

Arkadaşı iyi kapak etmişsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

adamlar her şeyi çaldığı gibi patlamayı da çalmış. ah şu çinliler...

Patlayan telefonun modeli bile "Note". Videonun tamamen gönderme olduğunu düşünüyorum dediğin gibi
  • samsung patlar cilar nerede? Goremiyorum onlari??? isminde bile hayir yok ki markanin. Şamaromi diye okuyor millet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Burda samsung ile ilgili hiç birşey demedim. Madem konu açtın samsung telefonlarını geri topladı. Xiaomi de toplasın o zaman ne olacağı belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsavasxx2 -- 30 Temmuz 2017; 14:46:11 >
  • Alınmaz dediğimizde dorumda bizi rezil etmişlerdi

• Xiaomi patlar ama samsung konuşulur. Hani derler ya zenginin malı fakirin ağzını yorar. Harbiden doğru bi cümle konu başlığı ne konuşulan konu ne samsung hatasını anladı note 7 yi piyasadan çekti ve ayrıca paralarını iade etti. Çok komik yorumlar görüyorum.

• adam yanıyordu az kala
  • quote:

quote:

quote:

Burda samsung ile ilgili hiç birşey demedim. Madem konu açtın samsung telefonlarını geri topladı. Xiaomi de toplasın o zaman ne olacağı belli olmaz.

Milyonlarca satmış telefonlardan birinde bu sorun oldu diye bütün telefonlar geri çağrılmaz herhalde?
    Patlayan Iphone 7 sayısını düşünürsen, senin bakış açında, hepsinin toplatılması gerekirdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Milyonlarca satmış telefonlardan birinde bu sorun oldu diye bütün telefonlar geri çağrılmaz herhalde?
    Patlayan Iphone 7 sayısını düşünürsen, senin bakış açında, hepsinin toplatılması gerekirdi.

Toplucak kardeşim yada seriyi kontrol edicek insan hayatı bu kadar ucuz değil. Bi telefon parası değil. Hatta minyon tane telefon parasıyla ölçüşemez burda konu başlığındaki marka hakkında yorum yapıyorum. Hemen başka markaları öne sürün benim dediğim sadece xiaomi için değil konu xiaomi olduğu için ona göre yorum yaptım. Bunu anlamak bu kadar zormu şimdi iphone girdi konuya bakalım htc veya lg diyen çıkacak mı.

• xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    Dünya o kadar mükemmel değil.
    Milyon tane telefon satan firma gerekeni yapmadığı zaman o markadan bir daha telefon alınmamalı.
    Milyarlarca dolar nakit parası olan Apple maalesef birçok devletten daha büyük mali güce sahip.
  • quote:

Dünya o kadar mükemmel değil.
    Milyon tane telefon satan firma gerekeni yapmadığı zaman o markadan bir daha telefon alınmamalı.
    Milyarlarca dolar nakit parası olan Apple maalesef birçok devletten daha büyük mali güce sahip.

Ben iphone da kullanmıyorum. Samsung da kullanmıyorum. Xiaomi de yok elimde. Dünya o kadar mükemmel değil. Hep bu zihniyet düşünce herşeye göz yumduruyor. Dünyayı ben mi kurtarcam gibi bişi oluyor. Benim düşüncem dediğim gibi insan hayatı bu kadr ucuz olmamalı şimdi firmalar yazılım ile gelişmeyi değilde. Arge olarak sürekli donanım peşindeler. Herkezin aklı fikri var. Ama benim düşüncem bu yöndedir.

Edit: Ben millete akıl vermiyorum. Kendi düşüncemi ve yorumum yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsavasxx2 -- 5 Ağustos 2017; 9:17:32 >

İnsan hayatı ucuz olmamalı. Katılıyorum ama pratikte dünya o şekilde dönmüyor. İdeal ve gerçekler var. Bu hakkımızı aramamamız anlamına gelmiyor. Bir firmanın birinci amacı kar maksimizasyonudur.(İşletmeye Giriş) İnsan hayatı ve kalitesi devletlerin problemidir. Devlet, firmadan güçlü ise sorun yok ama firma, devletten büyük ise(mali olarak) işler tersine dönüyor.

Benim hassasiyetimin olduğu bir konu ise Türkçe'nin düzgün kullanımıdır. Lütfen "HERKES"i "HERKEZ" yazmayalım.
  • Amperi fazla gelmiştir

• quote:

İnsan hayatı ucuz olmamalı. Katılıyorum ama pratikte dünya o şekilde dönmüyor. İdeal ve gerçekler var. Bu hakkımızı aramamamız anlamına gelmiyor. Bir firmanın birinci amacı kar maksimizasyonudur.(İşletmeye Giriş) İnsan hayatı ve kalitesi devletlerin problemidir. Devlet, firmadan güçlü ise sorun yok ama firma, devletten büyük ise(mali olarak) işler tersine dönüyor.

Benim hassasiyetimin olduğu bir konu ise Türkçe'nin düzgün kullanımıdır. Lütfen "HERKES"i "HERKEZ" yazmayalım.

Haklsınız benim sözümle olcak diye bişi yoktur. Benim kendi düşüncelerim bunlar. Eskiden bu tür kazalar olmuyordu. Şimdi çok sık olmaya başladı.

Eskisine göre daha çok sayıda ürün daha hızlı şekilde üretiliyor.
    Cihazlarda daha komplike olmaya başladığı için bu olayları daha sık duymaya başladık.
  • Bu sene kaç tane 7 Plus patladı haberi okuduk sayan var mı? Bu haberlerin çok ciddi boyutlarda olmadığında yani Note 7 de ki gibi firma tarafından da bizzat kabullenilmediği durumlarda ciddiye alınmaması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

http://www.milliyet.com.tr/redmi-note-4-sahibinin-cebinde-teknoloji-haber-2502069/

yeni patlama

xiaomi bir teknoloji firması değil,tasarlayıp parçaları toplayıp fasoncu büyük firmalara toplatır,ne yazılım olarak,nede teknik deneyleri sağlıklı yapar,patlaması,çatlaması normaldir..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.