Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.857
Cevap
38
Favori
132.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theVerge

Poco X3 NFC sizi mutlu edecektir.

mi 9 pro Dan veya 10 prodan farki nedir bir de Çin’den direk alabildiğiniz bir site var mı AliExpress de bulamadım ben 10 pro yu

tr de değilim onun için kargo gümrük sorunu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altiparmak1982 A kullanıcısına yanıt

Turkcell.e mesaj atarak volte yi hallettim telefonda root yok şimdilik vowifi olmasada olur teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yardimedinheri

ustalar bi yazın konu cok uzun oldugundan bulamadım nerde yazıyor. bu telefonun yurt dısı gelıslı satanı var. alsam imei atılıyor mu imei atılırsa telefonun ozellıklerı azalıyormu uygulamar falan guncellemeler gelıyor mu guncelleyebılıyormuyuz. apk ındırmede sıkıntı varmı. ımeı atılıyorsa kacaa atılıyor kesın kalıcı oluyormu. bunların hepsını bılen bı babayıgıt ceavaplasın da sımdıden tesekkur ederım

aynen bende yurtdışı satanlardan almayı düşünüyorum mishop fiyatından 1500 tl daha ucuza veriyorlar ama arkadaşın yazdığı sorular benim de kafamı kurcalıyor, cevap verecek olan varsa seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yardimedinheri

ustalar bi yazın konu cok uzun oldugundan bulamadım nerde yazıyor. bu telefonun yurt dısı gelıslı satanı var. alsam imei atılıyor mu imei atılırsa telefonun ozellıklerı azalıyormu uygulamar falan guncellemeler gelıyor mu guncelleyebılıyormuyuz. apk ındırmede sıkıntı varmı. ımeı atılıyorsa kacaa atılıyor kesın kalıcı oluyormu. bunların hepsını bılen bı babayıgıt ceavaplasın da sımdıden tesekkur ederım

@stuka

yazdık daha önce ama yine yazalım. imei atılıyor, bir eksiklik yok cihaz aynen kullanılmaya devam ediliyor, güncelleme vs. yine otomatik yüklenir.

imei atılması için çift sim yuvası almanız gerek, bl kilidinin açık olması gerek. cihaz alırsanız imei işlemi için ücretli yardımcı olabilirim, aldığınız yerde yapabilir.

• Yurtdışı mi 10 pro çin çıkışlı telefon kullanıyorum IMEI sim 2 ye atılabiliyor global yada Avrupa cihazı alırsanız tek simli oluyor haricen sim tepsisi almanız gerekiyor sim 1 bildiğim kadarı ile IMEI atılamıyor böylece kullanacağınız tek yazılım custom eu rom oluyor (çin ve hindistan orijinal yazılımlarda çift sim çalışıyor fakat onlarda da başta dil sorunu olmak üzere bazı sorunlar var) bootloader kilidi açık kalmak zorunda bu bilgilerden sonra cihaz ile alakalı herhangi bir sorun bulunmuyor 4.5g ve Volte çalışıyor vowifi için Root gerekiyor ben şu anda Xiaomi eu 12.0.4 yazılım kullanıyorum stabil durumda tespit ettiğim tek sorunu kamera Makro modu çalışmıyor yazılım kaynaklı bu bilgiler ışığında

Bugün telefon alacak olsam s20 ultrayı da bir incelerdim

• quote:

@stuka

yazdık daha önce ama yine yazalım. imei atılıyor, bir eksiklik yok cihaz aynen kullanılmaya devam ediliyor, güncelleme vs. yine otomatik yüklenir.

imei atılması için çift sim yuvası almanız gerek, bl kilidinin açık olması gerek. cihaz alırsanız imei işlemi için ücretli yardımcı olabilirim, aldığınız yerde yapabilir.

Alıntıları Göster

Sim 1 e IMEI atılabiliyor mu?

• altiparmak1982 A kullanıcısına yanıt

Hayır ssadece sim 2, yeni cihazların hiçbirine atılmaz. Sim 1 şifreli oluyor.

• 4.5g kullanınca şebeke problemi yaşamıyor musunuz çin çıkışlı mi 10 proda? Bende şebeke kesintisi oluyor o yüzden 3g'de kullanıyorum cihazı. Qcn sıkıntısı olabilir mi acaba? Çünkü bildiğim kadarı ile çin versiyonlarda band20 sorunu nedeniyle şebeke sorunu oluşuyor. band takip uygulamasinda band 3 kullandığını farkettim. İmei atarken bandlari uçuruş mu acaba imei atan kişi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de çin versiyon mi 10 pro kullanıyorum. eu 12.0.4 rom yüklü ve imei işlemi yapılmadı henüz. 4.5G de kullanıyorum, her seferinde olmasa da şebeke problemi yaşıyorum. görüşmelerde bazen görüşmenin başında bazen de 15-20. saniyelerde kopmalar olabiliyor. ben bunun telefondan kaynaklı olabileceğini düşünmemiştim. bazen de hiçbir problem olmuyor. 3G'de kullanmayı hiç denemedim. zaten 3G de kullanmak pek de mantıklı gelmiyor elindeki telefon mi 10 pro olunca.

romdan kaynaklı bazı buglar mevcut

1- makro modu çalışmıyor

2- telefonla konuşurken (her seferinde yapmıyor) görüşmeyi kapatmadan ana menüye dönemiyorum.

3- kullanımda ara ara kilitlemeler olabiliyor

şu rom işini tam stabil hale getirseler tertemiz olacak aslında.

bu arada çin versiyon mi10 proya official rom yüklenebiliyor mu miui 12 olarak?

• fazla yazılım işlerinden anlamıyorum ama bi kaç sorum olacak.ahmet mardin den mi 10 pro aldım. şebekede konuşurken kopma yüzünden kendisiyle iletişime geçtim sağolsun yardımcı oldu ve telefonu geçen ay yazılıma yolladık.yazılım dan sonra yine kopma sorununa ilaveten facebook ve instagramda özellik le storylerde ve videolarda donma,bankacılık uygulamalarına girememe sorunu ,tema yükleyememe sorunuve cihazda yavaşlama oldu.yine kendisiyle iletişime geçtim yine yardımcı oldu ve telefonu tekrar yazılıma yolladık dün.bakalım ne olacak.eşime mi storeden mi note 10 lite aldım dün akşam güncelleme geldi.miui12 12,0,3e güncelleme oldu .benim proda 11 vardı.acaba miui12 yüklenebilir mi?mi türkiye garantili mi10 larda da acaba bu sorun var mı? ve onlarda hangi yazılım kullanılıyor bilen var mı?telefondan soğudum resmen,bu sorunları nasıl giderebilirim yardımcı olacak var mı dır acaba?

düzelmezse satıp s20+ almayı düşünüyorum.

• ronin67773 R kullanıcısına yanıt

Ahmet mardinden bende mi10 pro aldım hattımda vodafondu.Telefona ilk simi taktığımda hat gidip geliyordu önemsemedim ve aynı gün andorid 11 eu room atıp hattımı tekrar taktım 4.5 g de 30 saniyede bir kopmalar yaşadım arayan ulaşamıyor bende arayamıyordum ahmet mardin ile irtibata geçtim telefonumu ertesi gün gönderdim yaptık dediler ve telefon 3 gün sonra geri geldi (t.telecom hat ile denemişler) hatta bana telefonu kurcalamışsın android 11 kurmuşsun diye sitemdede bulundular.Telefon gelir gelmez hattımı taktım ve hiç bir şey değişmemiş kopmalar devam etti tekrar irtibata geçtim ve telefonu müşteri memnuniyeti olarak değiştirelim isterseniz geri alalım dediler.(bu konuda haklarını yiyemem dürüst esnaf ve ilğileniyor yardımcı oluyor) Telefonu tekrar geri gönderdim ve yenisini gönderdiler yeni telefondada 4.5 g de eski telefondaki gibi kopmalar devam etti problemin vodafon hat larda baş gösterdiğini komşumun t.telecom hattını ve arkadaşımın turkcell hattını telefonda deneyince anladık (bu arada problem sim kartımdadır diye kızımın vodafon hattını takıp denedim problem devam etti 35 tl verip yeni sim bile aldım) bu iki s.s dada hiç kopma olmadı.Problemi bulduk diyerek uzaktan 3 defa imei repair işlemi tekrar yapıldı değişen hiç bir şey olmadı telefonu tekrar istediler ben göndermek istemedim uzaktan bağlanıp deneyin dedim onlar yanaşmadı telefonu bu arada 3 g de problemsiz kullandım.3 gün önce taahhütümü bozup turkcell.e geçtim ve 4.5 g de problemsiz kullanmaya başladım.2 gün öncede haftalık eu beta android 11 sürümünü telefona yükledim şu an için problemsiz kullanmaya başladım.Daha önce pasaport kayıtlı mi9 um vardı hiç problem yaşamamıştım mi10 pro ilk defa repairli aldığım ve problem yaşadığım ilk telefon oldu.İnşallah sizin probleminizde çözülür.

• olmazsa bende iade etmek istiycem bakalım ne diyecekler

• Bir zamanlar almak istedigim cihazdi. Yukardakileri okuyunca iyiki almamisim. Bastan beri xiaomi markasina hep şüpheyle baktim. Kamerasi iyi olabilir ama yazilim olarak sorunlu. Sonrasinda kasim indirimlerinden düz note 20 aldim. Gayet memnunum. Kameradan, yazilimdan, genel kaliteden... kendini kanitlamis..

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

yok yaşamadım

• mrhccr kullanıcısına yanıt

bende makro modu çalışıyor 12.1.3 yüklü eu rom yüklü

• arkadaslar simdi

mi 10 var

mi 10 pro var

mi note 10 var

arasinda temel ne fark var,hangisini almak gerek

kendi sitesine bakıyorum

mi10t pro diye yazdigi cihaz MI 10 pro mu

bir de bu cihazları nereden alabilirim yurtdisindayim amazona bakıyorum yok aliexpress e bakıyorum yok

kendi sitesine bakıyorum orada zaten yok yani Boyle şirket kur bu kadar kotu tanıtım ve pazarlama yap harika

• muvakkit kullanıcısına yanıt

gsmarena dan bakabilirsiniz cihaz detaylarına ve aralarındaki farklara.

• quote:

gsmarena dan bakabilirsiniz cihaz detaylarına ve aralarındaki farklara.

Peki Hocam mi10t pro almak istesek nereden alacağız yurt dısı sitelerinden

• muvakkit kullanıcısına yanıt

Burada mevcut satın alma linkleri.

www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-10t-pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 19 Kasım 2020; 17:34:6 >
  • Mi 10 pro için orjinal qcn dosyasi nereden bulabilirim? Çin versiyonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.