Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.857
Cevap
38
Favori
132.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur, T yi düşük fiyata getirdiler. Stoklar anında tükendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

Kendi sorumu kendim cevaplayayım. MEMC teknolojisi mi 10 serisinde mevcut. son güncelleme ile gelmiş. video araç kutusunda motion smooting'i açtığımızda videolarda düşük fpsli videoları akıcı bir şekilde izleyebiliyoruz.

• altiparmak1982 A kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]

hocam şu özellik de gelmiş mi acaba güncelleme ile. video araç kutusu açıkken kontrol edebilir misiniz?

• Merhaba arkadaşlar. Telefonu geçen hafta ablama aldık. Herşey çok güzel fakat ara ara donma kilitlenme oluyor. Ben mi 9t kullanıyorum böyle bir sorun hiç görmedim.

Var mı bilgisi olan veya bu sorunu yaşayan? Iphone dan geçtik hemen soğusun istemiyorum Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] 

• mi 10 ultra türkiyede satılmıyor mu ? mi store giriş seviyesi cihazlarla dolmuş flagship satmıyoruz diyor adamlar şaka gibi

• car_lover C kullanıcısına yanıt
    Normalde donma yapmaz çok güçlü bir işlemcisi ve akıcı bir arayüzü var. Yuklenen romla ilgili bir sorun olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Mi 10 ultra ve mi 10 pro turkiye satışı yok diye biliyorum

• Kayıtsız ise eu rom kurmayı deneyin, kayıtlı ise fabrika ayarlarına döndürmeyi. Donma hiç yaşanmayan bir problem bu cihazda.

• Arkadaşa Mi 10 12gb/256gb lık modeli bakıyoruz.

Tüm özellikler kısmına baktığımda model kodu; M2001J2C yazıyor.

Bu telefonun çin mi yoksa glabol sürüm mü olduğunu anlamak için internette bakındım.

Ama herhangi bir bilgi bulamadım. Arkasındaki etikette yazıların çin çe olmasından dolayı çin sürümü olduğundan kuşkulanıyorum.

Çünkü xaomi nin çin sürümü telefonlarında genellikle Band 20 olmuyor.

Bu konuda yardımcı olur musunuz.

• viperc V kullanıcısına yanıt
    12/256 olanlar çin cihazları diye biliyorum. C ile biten çin G ile biten global olması lazım. Global versiyonlar 8gb ram ve tek sim olarak geliyor. 2inci sim açmak için sim tepsisi gerekiyor. Bendeki de C ile biten 12/256 olan çin cihazı. Çin cihazı olan 12/256 olanlara eu rom yüklenip satış yapılır ki sizdeki rom da eu rom. Band20 bulunmuyor bu cihazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHSNNSL -- 28 Kasım 2020; 20:39:43 >
  • viperc V kullanıcısına yanıt

C ile bitenler Çin, Band20 muhtemel yok. Network Signal Guru ile test edebilirsiniz.

Bu modellere çok daha rahat IMEI atılıyor Global cihazlara göre, daha stabil oluyor mobil ağ. Bence dert etmeyin Band20'yi bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Kasım 2020; 22:20:41 >
  • İnternet paylaşım sorunu yaşıyorum çözümünü bulamadım. Bilginiz var mi bu konuda(mi 10 pro 12/256 eu 12.0.4)

• Konudaki çoğu kişi eminim daha önce iphone,samsung gibi markalar da kullanmıştır,o yüzden objektif değerlendirebileceğinizi düşünüyorum.Kamerasıyla,güçlü işlem gücüyle,ekranı ve benzer özelliklere sahip rakiplerine göre uygun fiyatıyla haftalardır ilgimi çeken mi 10 veya mi 10 pro kullanıp da kesin tavsiye edebilecek var mı?Veya ciddi problem sayılabilecek durum mevcut mu telefonda,alıp gönül rahatlığıyla bi 5 yıl kullanılır mı?

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    Samsung serisi(s6-7-9-10) ve sonrasinda iphone 11 prodan mi 10 proya geçtim. İşlemci kamera gercekten çok iyi. Miui arayüzü çok kullanışlı ve güzel. Stabilite konusunda eu rom kullandığım için midir bilmem ama herşey 4-4luk diyemem. Rahatsiz olduğum şebeke kesintisi dışında gayet güzel bir telefon. Oneplus 8pro ve mi10 pro arasında kaldım bunu tercih ettim. Kağıt üstünde oneplus kamera dışında her türlü bundan daha iyi diyebilirim.(ip68 su geçirmez,qhd 120hz ekran, çift sim kayıt ve band20 sorunu yok) Onu da bi araştırın derim. 5 yıl kullanabilir misiniz sorusuna cevap veremem sonuçta xiaomi bi apple veya Samsung değil.(bunlar kendi görüşlerim) kamera benim için ilk sıralarda olduğu için bunu tercih ettim diyebilirim.

• mi 10 pro 12.0.4 stabil eu sürümü yazıyor benimkinde yine ara ara hat kesilme sorunu yaşıyorum.bide whatsapda isimler gidiyor yenile yapınca düzeliyor ama devamlı bunlamı uğrşacam.bin pişman olum aldığıma gidip samsung almadıkda ...

• İyi ki mi 10 almışım diyorum bende pronun başına gelenleri okuyunca. Rahatsız edecek bir problem ile karşılasmadim henüz.
  • ronin67773 R kullanıcısına yanıt
    Ne kadar süredir 12.0.4 kullaniyorsunu?. Benim henüz birkaç hafta oldu whatsapp sorunu olmadı hiç. Turkcell kullaniyorum sebeke kesilmesi vardi ama volteyi açtıktan sonra 3-4 gündür kesinti de olmadı umarım olmaz da.

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt

10 yıl bile kullanırsınız, düşürmezseniz size bir sorun çıkarmaz.

• @MHSNNSL Pro sürümün yazılımı sorunlu malesef bir türlü oturmadı. Bana kalırsa çok uzun süre EU V11.0.18.0.QJACNXM de kalmanız en doğrusu olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 30 Kasım 2020; 21:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin67773

mi 10 pro 12.0.4 stabil eu sürümü yazıyor benimkinde yine ara ara hat kesilme sorunu yaşıyorum.bide whatsapda isimler gidiyor yenile yapınca düzeliyor ama devamlı bunlamı uğrşacam.bin pişman olum aldığıma gidip samsung almadıkda ...

WhatsApp kişiler için WhatsApp izinlerinde kişiler izinlerini daima yapın sorun düzelir bende Turkcell kullanıyorum volte vowifi açtım 12.0.4 yazılımındayım android 11 sürümleri henüz stabil değil kamera yazılımında gcam deniyorum bana daha iyi gibi geldi

Root twrp vs herşey var imei de var

Tek sıkıntım Chrome bazen takılıyor bazen donuyor Chrome yi de yerleşik çeviri özelliğinden dolayı kullanmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altiparmak1982 -- 30 Kasım 2020; 22:39:49 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.