Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
38
Favori
132.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet bende okumuştum mi10 t lerde bir bakıma 10 pronun önünü kesti bu saatten sonra hindistan romunun çıkması benim için sürpriz olacak.

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Ben 51 yaşındayım. 4,5 yıllık Huawei Mate 8ime veda edip Bu telefonu alırken "60ıma kadar kullanırım" herhalde" diye aldım. 4 veya 5 yılda 1 telefon değiştiren bir insanım. Mi10 Pro ya geçtim. Çin cihazı üzerine eu romlu, tek simli. Tek sıkıntım vodafone sorunu. Telefonu 4,5G ye alınca sürekli hat kopuyor. İçinde SIM kart yok gibi davranıyor telefon. Bırakın İnternete girmeyi, Arayamıyor ve aranamıyorsunuz. Onun dışında batarya performansından ve fotoğraf kalitesinden, hızından çok memnunum. 10 saatten fazla açık ekran süresi alıyorum. Çok yoğun kullanımda bile tam günü çok rahat çıkarıyor. Ama 5Gli telefonu 3Gde kullanmak büyük eziyet. İşim gereği teams üzerinden toplantılara katılmam, dosya indirmem veya yüklemem gerekiyor. O zamanlarda büyük sıkıntı çekiyorum. 4 ay içinde bir çözüm bulunmazsa Vodafone taahhütüm bitince, hiç istemesem de, Turkcell'e geçeceğim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alttaki uyarı beni uyuzlandırdı :D yüklemedim. nedir bu? mi 10

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]
  • muRTah kullanıcısına yanıt

Denediniz mi başka bir operatör. Normalde Pro sürümlerinde çift sim olduğundan sorunsuz çalışıyor IMEI Repair olsa dahi. Başka operatorde de kopma olursa Repair sorunludur.

• neurotoxin1 kullanıcısına yanıt

Yüklemeyin, geri çekildi bu güncelleme. Test kullanıcıları olarak kurduruyorlar arkada sürekli log topluyor. Sorunlu zaten şuan tüm Android 11 ler.

• theVerge T kullanıcısına yanıt

aslında birilerinin de yükleyip test etmesi lazım ki daha stabil bir ana güncelleme yayınlansın. yok mu şöyle bir cengaver Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] 

milyar insanı var çin kendi içinde halletsin onu 😂

mantıklı Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] 

Merhabalar

Başka operatörde deneme şansım olmadı. Ama benim cihazım tek sim IMEI repairli.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Merhabalar,

Ben 51 yaşındayım. 4,5 yıllık Huawei Mate 8ime veda edip Bu telefonu alırken "60ıma kadar kullanırım" herhalde" diye aldım. 4 veya 5 yılda 1 telefon değiştiren bir insanım. Mi10 Pro ya geçtim. Çin cihazı üzerine eu romlu, tek simli. Tek sıkıntım vodafone sorunu. Telefonu 4,5G ye alınca sürekli hat kopuyor. İçinde SIM kart yok gibi davranıyor telefon. Bırakın İnternete girmeyi, Arayamıyor ve aranamıyorsunuz. Onun dışında batarya performansından ve fotoğraf kalitesinden, hızından çok memnunum. 10 saatten fazla açık ekran süresi alıyorum. Çok yoğun kullanımda bile tam günü çok rahat çıkarıyor. Ama 5Gli telefonu 3Gde kullanmak büyük eziyet. İşim gereği teams üzerinden toplantılara katılmam, dosya indirmem veya yüklemem gerekiyor. O zamanlarda büyük sıkıntı çekiyorum. 4 ay içinde bir çözüm bulunmazsa Vodafone taahhütüm bitince, hiç istemesem de, Turkcell'e geçeceğim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılarımla...

Çok yardımcı oluyor bu tarz gerçek deneyimler,çok teşekkürlerXiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] 

• Ben güncelledim bi sıkıntısı yok suan 11 in hafif eksikleri var onlarda tamamlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrtdnzmrl -- 6 Aralık 2020; 3:33:48 >
  • Merhaba arkadaşlar cihazım mi 10 televizyon kumandası bir türlü çalışmadı bilgisi olan varmı?
  • reçkoxx R kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: neurotoxin1

Alttaki uyarı beni uyuzlandırdı :D yüklemedim. nedir bu? mi 10

Hocam merhaba. Mi 10 kullanıyorsunuz sanırım. Bende Mi 9 var, bataryasından memnundum ama MIUI 12 ile ciddi anlamda performansı azaldı bataryanın. Bu yüzden satabilirsem yeni bir cihaz alabilirim. Mi 10T düşünüyorum ama bir yandan da Mi 10 var kafamda. Mi 10’un 4780 mAh bataryası vardı yanlış hatırlamıyorsam. Oyun oynamam, YouTube, Whatsapp, Chrome kullanırım gün içinde. Böyle iken ortalama ne kadar ekran süresi alırım Mi 10'da, sizin deneyiminiz nasıl?

• Herkese kolay gelsin telefonu alırken çok heyecanlanıp aldım.sonra IMEI süresi azaldıkça gerildim.Sürekli forumu takip ediyordum.bir yerlere telefonu yollayıp IMEI attiricaktim ama hem başında durmadan telefona mudehale ettirmek istemiyordum hem de yedek telefon bulamadım. forumdan @theVerge ile iletişime geçtim.uzaktan bağlantıyla hızlı bir şekilde yardımcı oldu.kafamda çok soru vardı cevaplarıyla konu hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunu gösterdi.Güvenim boşa çıkmadı kendine çok teşekkür ediyorum.

Telefonun gece modu çekimleri için manuel ayar tavsiyesi olan var mı? ışıklar uzunlamasına parlıyor .bazen yuzler cok sönük kaliyor
  • Elimdeki mi 10 android 10 ve MIUI 11 çok hata veriyor
  • Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz

Mi 10 kullanıcısıyım hepsi burada dan tr garantili aldım mevcut sürümünde takılmalar oluyor diye gözü kararttım test sürümünü yükledim. Takılmalar birnebze düzeldi fakat aşırı derecede bekleme modu şarj tüketimim arttı. Gece saat 1 de alarmı sabah 6 ya kurup birkaç erteleme sonunda kalktığımda şarjın 80 e indiğini görüyorum. pil kullanım istatistikleri baktığımda bekleme %27 şarj tüketmiş olarak gösterirken diğer %45 şarj tüketimi gösteriyor. Bu diğer denen meret neyse neden bu kadar çok şarj tüketiyor 5 saatte bekleme modunda %20 şarj tüketimini bana açıklayabilecek varmı

• Byferdi23 B kullanıcısına yanıt

Fabrika ayarlarına dönmeniz gerek bu şekilde büyük sürüm yukseltmelerinde. Eski uygulamalar uyumlu çalışmayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 8 Aralık 2020; 9:46:57 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.