Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
38
Favori
132.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanıcı arkadaşlardan telefon tavsiyeleri istiyorum 🙂 çoğu arkadaş gibi Bende çok kararsız kaldım.Benim şimdiye kadar olumlu baktıklarım ise 🙂 ( Bütçe max 6 bin civarı 2 el olabilir) iPhone sevmiyorum 🙂

1🙂 S10 Plus Exynos a acaba diyorum, snapdragon mu tercih etmeliyim

2🙂 Huawei mate 20 pro eski model ama hala amiral geliyor bana, gogle servisleri güncelleme alıyor olması.. üst modellerinin servis destekleri almayısini bile bile alarak sıkıntıya girmek istemiyorum

3🙂Mi 10 harika görünüyor keşke ultra modelini alabilsem

4▪️Mi 10 T Pro stoklarda görünmüyor, yurtdışı alsam kayıt konusunu nasıl halledilir bilmiyorum

Hali hazırda mate 9 Pro kullanıyorum, artık değişim zamanının geldiğini düşünüyorum..Yeni Alicam telefon en az 3 4 yil idare etsin isterim Batarya süresi- Kamerası - Kullanim kolaylığı..
    Huawein google servisleri konsunda sıkıntı olmasi beni farklı markalara yönlendiriyor yoksa çok memnun birisiyim mate den... Siz değerli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serdarGs kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Öncelikle 6bin'e kadar bütçe koyduğunuzda kafanız çok karışır. Çünkü onlarca alternatif var.

1-Kesinlikle snapdragon tercih edin.

2-Huawei Mate 20 pro güzel tercih ama cihaz güncel değil 2018-2019 cihazları olacak.

3-Mi 10 serisi yerine 10T serisini tercih etmenizi öneririm ekran dışında bir eksikliğini görmezsiniz. Poco F2 Pro da bir diğer önerim olur hazır 5800'e kadar inmiş fiyatıyla, AMOLED ekran olmasıda cabası.

Hemen alacaksanız bu fiyata bir daha düşmeyeceğini bildiğimden F2 Pro 256GB alırdım.

https://www.evofone.com/pocophone

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 13 Aralık 2020; 14:26:28 >

• Scorsing S kullanıcısına yanıt

ben mi store dan aldım. imei konusunda bilgim yok

• serdarGs kullanıcısına yanıt

s10 plus eski bir cihaz. adına aldanmayın. s10 lite bile daha donanımlı ondan. mi10T öneririm.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neurotoxin1 -- 13 Aralık 2020; 15:40:27 >
  • LOG_BOOK L kullanıcısına yanıt

Çünkü aldığınız telefon Xiaomi Türkiye için üretilen bir cihaz değil.

256 gb olanların hepsi yurt dışı pararel ithalat telefonlar.

Bu nedenden dolayı İMEİ aktifleştiikten sonra çekim kapasiteniz düşmüş.

Ben 2 ay önce aynı telefonu almak üzereyken sırf bu nedenden dolayı gidip 128 gb olanını almıştım Mi 10'nun.

Mİ store Bursa şubesinden alırken uyardılar,çekim problemi konusunda.

Hepsiburada üzerinde Xiaomi türkiye garantili diye yazılan 256 gb olan telefonlarda malesef doğru bilgilendirme yapılmıyor.

• Arladaşlar mi 10 prolar fiyatları nedir düşmedi mi fiyat hala yurtdısı getirenler artık getirmiyor bu facebook satıcıları falan bir sorun mu var 10T getiriyorlar.

Birde imei sorunu çözuldumu mı note 10 işlemcisi beni çıldırtıyor bazen ağır klaıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arladaşlar mi 10 prolar fiyatları nedir düşmedi mi fiyat hala yurtdısı getirenler artık getirmiyor bu facebook satıcıları falan bir sorun mu var 10T getiriyorlar.

Birde imei sorunu çözuldumu mı note 10 işlemcisi beni çıldırtıyor bazen ağır klaıyor.

İmei repair den sonra vodafone 4.5g çalışmıyor, ayrıca global yazılım imei repairden sonra çalışmıyor.
    Sadece Eu rom kullanılabiliyor. Bu sıkıntılardan dolayı muhtemelen satmak istemiyorlar.
  • Arkadaşlar yurt dışı kayıtlı cihaz almak mantıklı mı ?

Garantisi olmuyor herhalde. Onu geçtim. Kayıtlı olmasının kriterleri nedir ? Kapanma durumu olur mu ?

• drangelman kullanıcısına yanıt

Eksik olmuş 256GB olanlar değil 12GB ram'e sahip olanlar direk Çin sürümü cihazlar. 8GB ram'e sahip olanlar Global, resmi satışta olanlar.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt

10T ucuz çok daha rahat satılıyor tek sebebi bu getirmelerinin. Yakında 11 çıkacak, görseller dolanıyor artık çok nadir bulunur 10 cihazlar.

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt

Kayıtlı sözcüğü sizi yanıltmasın, üzerindeki imei değil kayıtlı olan. X telefonunun imeisini atıyorlar. Her daim kapanma riski var.

• theVerge T kullanıcısına yanıt

Peki benim kendi kullandığım ve anakartı bozulup çekmeceye attığım LG G3 ün ime"sini kullansam olurmu ?

Olur usta ben bozulan e250 attım imei kendi telefonum. Kafam daha rahat şuan. Sadece bende var sonuçta bu imei :)
  • sudden_44 kullanıcısına yanıt

Hangi cihazı kullanıyorsunuz ? Bankacılık işlemlerinde problem yaşadınız mı ?

Mi 10 kullanıyorum. İş bankası, yapı kredi, qnb ve ziraat yüklü bazıları ikiz uygulama hiç birinde sorun olmadı bende. Diğer uygulamalarda da bir sorun çıkarmadi bana
  • brk_41 kullanıcısına yanıt

İmei repairden sonra Vodafone 4.5g calismiyor mu? Ben mi 10 pro ve Vodafone kullaniyorum imei repair henuz yapilmadi. Ama boyle birsey varsa imei repairden sonra hattimi degistirmem mi gerekecek 4.5g kullanmak icin?

• mrhccr kullanıcısına yanıt
    Mi 10 pro kullanıcıları içerisinde vodafone abonelerinin çoğu sıkıntı yaşıyoruz diyorlardı. Birçoğu turkcelle geçip sorunlarını çözdüğünü söylüyorlardı. Şebeke sorunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de telefon konusmalarinda sebeke sorunu yasiyordum. Ta ki 5 gun once volte yi acana kadar. Volteyi aktif ettim ve telefon konusmalarindaki kesilme sorunu bitti. Ama 4.5g de sorun yasarsam ciddi sıkıntılı bir durum

• mrhccr kullanıcısına yanıt

Repair yaptırdığınız yerden garanti isteyin garanti vermeyen her önünüze gelen yerede yaptırmayın problem yaşarsanız telefonu eski haline getirip para iadesi yapsın. Repairden öncede orjinal qcn ve efs yedeklerini alsın.Ben vodafonda 4,5 g de problem yaşadım hat devamlı koptu telefonu 3g de kullandım devamlı.En sonundada taahhütü bozup turkcell geçtim şu an problemsiz 4.5 g de kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 15 Aralık 2020; 0:23:48 >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.