Hayır konu o değil. |
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (67. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: neurotoxin1
Merhabalar. Mi 10 ile bir sorun yaşıyorum. Telefon Bluetooth cihazlarına bağlıyken arama geldiğinde varsayılan olarak ahizeden ses geliyor. Normalde bağlı olduğu Bluetooth cihazından geliyordu önceden. Mesela arabanın Bluetooth una bağlanıyor, araba ekranından arama yapıyorum, ses tel ahizesinden geliyor. Aynı şey Bluetooth kulaklıkla da oluyor. Bluetooth cihaz ayarlarında çağrı sesleri hep açık.Sanırım sorunu çözdüm; Pil performans / Uygulama pil tasarrufu kısmında "Al Life" uygulamasının pil tasarrufunda olduğunu görüp kapattım, dolayısıyla siz de benzer şekilde kablosuz kulaklık bağlantısını aynı şekilde "pil tasarrufu" modunu kapattığınızda düzelecektir.
-
AI Life bende de var. Freebuds pro kullanıyorum. Ama sorun sadece kulaklıkta değil, arabada da oluyor. O uygulamanın araba ile bir ilgisi yok sonuçta. Ama denerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: neurotoxin1AI Life bende de var. Freebuds pro kullanıyorum. Ama sorun sadece kulaklıkta değil, arabada da oluyor. O uygulamanın araba ile bir ilgisi yok sonuçta. Ama denerim
Kast ettiğim; arabada ki kablosuz bağlantı telefonda ne olarak görünüyorsa aynı işlemi ona yapıp deneyiniz...
-
Arkadaşlar vodafone sorununu biz çözdük olmazsa geri iade yaparız yapan kişiler yanlış dosyalar kullanarak bozuyor
Bana ulaşop sorununuzu giderebilirim hatta ilk kişiye ücretsiz yapıcam ki kanıt olsun.
Hocam bi iletişim adresi verirmisin -
Yapılmış bir cihaz için görsel atin arkadaslara kanıt olsun. Hat bilgisi IMEI bilgisi ve 4.5G bilgisini içeren.
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA Mİ 10 CİHAZIM VAR GLOBAL VERSİYON MODEL KODU:M2001J2G YURT DISI CIHAZ SIM YUVASI ILE ALDIGIM YER KAYDINI YAPTI FAKAT ILK ALDIGIMDA IMEI KAYDI YAPMADAN ONCE GUNCELLEMELERI YUKLEDIM WIFI IKONU FALAN BOYLE BUYUK GORUNUMDEYDI GUNCELLEMEYLE DEGISMISTI SIMDI MIUI 12 VAR YINE GLOBAL 12.0.3 KARARLI YAZIYOR GUNCELLEMELERI KONTROL ET DIYORUM GUNCELLEME GORUNMUYOR KAYITDAN SONRA GUNCELLEME ALMAYACAKMI DAHA EN SON SURUMU NEDIR MIUI 12 NIN BIRDE ANDROID 11 GUNCELLEMESI DE CIKMIS SANIRIM ONU DA GORMUYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
-
Tabiki facebook adresimi grubumu vericem buyrun ordan özel mesaj yazın yardımcı olayım facebook. Comdan sonra lonelyusuf yazın ben çıkarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üstad burada Çin - eeu - global gibi versiyonlar. Hangisini indirip yüklemeliyiz? Ensağlıklı çalışanı hangisidir?
Cihaz Xiaomi mi 10 pro
Üzerinde şu an miui global fake rom var
Android 10
Pro için burası, bilemiyorum hangisi stabil Pro da sorunlu genelde yazılım : https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/cmi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 21 Aralık 2020; 20:46:6 >
Mi 10 8/256 global cihazim var android 11 miui 12 yüklü ve hiç uğraşılmadi
Bu cihazda mi9 'daki gibi arama mesajlar ve bazı şeyler miui değil aksine google
Mi9 da olan miui sürümü bu cihaz için yokmudur
Ayrıca bootloader kilidi için başvuru yaptım açılmasını bekliyorum
Tek istediğim mi9 da bulunan miui 12 stabil rom güncellemeyi ota olarak kendisi alması
Imei atılınca global kararlı rom kullanamayacakmıyim acaba ?
Kilit açıldıktan sonra India rom kurabilirsiniz. Xiaomi uygulamaları var ve IMEI işlemi için 2.hat çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 22 Aralık 2020; 14:55:47 >
-
Attım hocam üst mesajda incelermisiniz -
Vodafone sorunu
Anlamadığım şey, normal olarak çalışması gereken Vodafone TR çalışmıyor da, VPN kullanırsan tıkır tıkır çalışıyor...
-
-
Pro değil aslında sıkıntı yaşadığımız cihazlar.. Global Mi 10 cihazlar, m2001j2g kodlu.
-
Reis benim telefon da mi 10 pro vodafone 4.5g de devamlı hat kopuyor. Çin cihazı?quote:
Orijinalden alıntı: theVergePro değil aslında sıkıntı yaşadığımız cihazlar.. Global Mi 10 cihazlar, m2001j2g kodlu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X