12.06 kalıcı olmuyor. Her kurulumda açmanız gerek ama şifre çözme konusunda sorun yasatmiyor. boot yerine reboot recovery komutu verirseniz açılır direk. Konudaki betiklerde mevcut. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (69. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: theVergeChrome WebView ile çalışıyor belki ondan bekliyordur. APKMirror ile kurmayı deneyin.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apkmirror.helper.prod
tamamdır bu şekilde yüklendi teşekkür ederim kral:)
-
Mi 10 E sımi destekliyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yıllardır kullandığım Android serüveninden (Sırasıyla HTC OneX, Samsung Note 2, Samsung s7 Edge, Samsung s10) 2 ay önce iPhone 11 Pro'ya geçtim. Resmen ağzımdan burnumdan geldi. iOS resmen rezalet. Android gerçekten çok daha kullanışlıymış onu gördüm. Yılbaşından itibaren çıkacak güncel bir Android cihaza geçmeyi planlıyorum. Sizce Xiaomi alınır mı? Xiaomi 11 çıkacak galiba onu almayı düşünüyorum ama zamanla destek, güncelleme ve performans/pil kaybı durumları hakkında yorum yapmanız mümkün mü? Yoksa çok memnun olduğum Samsung'a S21 ile devam mı edeyim?
-
Samsung'a alistiysaniz bütçeniz el veriyorsa oradan devam edin. Macera aramayın boşuna 😃
Hocam mi 10 global için 4.5g sorunu çözüldü mü şimdi -
Yusuf adındaki arkadaş çözüldü diyor. Poco F2 Pro dosyaları ile işlem yapınca 3G sorunsuz çalışıyor Mi 10 5G de. Yapan arkadaş dosyalar farklı diyor ama işlem yaptığı cihazlardan aldığım bilgiye göre diğer imei 864376026015007 olarak gözüküyor. Yani Poco F2 Pro factory_nv.img dosyasını kullanıyor demek. Bakalım bulursam paylaşıcam.
-
Eyvallah hocam haber bekliyorum -
Selam Mi 10 cihazım bu akşam kayit sebebiyle kapandı sim tray de bulamamıştım güncel eu cift simli rom kullanıyorum bir şekil de diger sime kartimi taksam çalışır mı?
Veya ne önerirsiniz -
Sim tray şart veya kendiniz kesip biçebilirsiniz. Şu videoda sim'i ısıtarak arkaya yapıştırıyor ama zarar verebilirsiniz. En iyisi maket bıçağı ile sim tepsisini kesin. Var olan sim'in tam tersi yönde olacak şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 26 Aralık 2020; 20:49:49 > -
EFS ve QCN Yedeği Alma İşlemi
IMEI Tamir İşlemi
Eklenmiştir, Xiaomi.EU da 3G de sorunsuz çalışıyor 4.5G de kesilme oluyor.
4.5G sorunu düzeltilmiştir. İşlemleri V11.0.7.0.QJBINXM üzerinden yaptığımızda her şey çalışıyor. Saatlerdir uğraştırıyor, sonunda hallettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Aralık 2020; 21:5:25 >
-
Elinize sağlık hocam, Allah razı olsun 🙂👍 -
Cift simli mi 10 pro kullanicisiyim. İmei repair yapilmadi henuz, sim 2 de kullaniyorum telefonu ve 4 aylik sure 5 gun sonra doluyor. Sim 1 e takip 4 ay daha devam edebiliyor muyum? Eu rom yuklu telefonda.
Daha önce sim 1'e takmadıysanız evet kullanırsınız 120 gün daha.
-
Hocam yılbaşında sıfırlanıyor diye biliyordum yanlış mı -
Merhaba, ben Mi9 SE kullanıcısıyım. İşlemcinin yetersiz kalması, daha iyi kamera deneyimi (özellikle ois), yazılımsal olarak daha iyi destek alabilmek (gerek sistem güncellemeleri, gerek gcam vs. ek yazılımlar) sebeplerinden dolayı Mi10 a geçmeyi düşünüyorum. (Kayıtsız veya kayıtlı kısacası yurt dışı cihaz) Siz ne önerirsiniz bu konuda. Cihazda çekim problemi olduğu söylentisi de kafamı karıştırıyor. Ek olarak yaşadığım şehirde cihaz bulmam pek mümkün değil. Şu satıcıdan alışveriş yapan varsa bilgi verirse sevinirim havale sonrası kargo yapabileceğini söylüyor.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-bugune-ozel-mi-10-128gb-garantili-sadece-4799-886242658/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet kalan süre denk gelirse sıfırlanıyor. Eğer 120 gün dolup kapandıysa tekrar açılmıyor diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Aralık 2020; 16:10:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X