Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (68. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim cevabınız için ancak cihaza 1 gün zor dayandım benim mi9 8/128 cihazımın gözünü seveyim
Android 10 MIUI 12 global stabil rom ile
Herşey MIUI hemde arama kaydı var hemde müthiş stabil mi 10 yazılım olarak gerçekten sorunlu imiş
Ayrıca benim cihaz çift IMEI pasaport kayıtlı rahat rahat kullanabiliyorum bu cihazı bu kadar arayacağım aklıma gelmezdi
Tek değiştirmek istememde bataryası yuzundendi onada katlanacagim artık
Xiaomi resmen kendini Google a teslim etmiş :( ki ben 2011 yılında redmi ile başlayıp 9 yıldır Xiaomi kullanan biriyim şaşırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam tabiki sizede yardımcı olalım bana ulaşabilirsiniz :) çözdük mi10 mi10pro 4g sorununu kanıtlarıda paylaştım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1A402B26hocam tabiki sizede yardımcı olalım bana ulaşabilirsiniz :) çözdük mi10 mi10pro 4g sorununu kanıtlarıda paylaştım
mi 10 pro 12/256 var türk telekom kontörlü hat yüklü, bendede volte çalıkmıyor , imei atılan cihaz vodafone r207 görünüyor, kodları girdim ama volte görünmüyor, acaba imeisi atılan cihaz vodafone r207 olduğu için volte çalışmıyor olabilir mi?
-
Yusuf arkadaşa bir danışın bakalım yardımcı olur. Burada paylasacagi bir seyse anlatımda bekleriz. Sorun yaşayan herkes yapsın. IMEI repair internete düştü zaten şuan herkes yapabilir durumda.
Volte çalışan kayitli bir cihazda aktif etmeniz gerek öncesinde. Eğer rom dan kaynaklı bir sorun yoksa çalışması gerek.
Arkadaşlar konuyu devraldım, ilk mesaj'ı düzenledim. Vakit buldukça eklemeler yapacağım.
-
Teşekkürler, Bu gibi konuların derin bilgisi olanların elinde olması bizlere güzel bir rehber oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: theVergeArkadaşlar konuyu devraldım, ilk mesaj'ı düzenledim. Vakit buldukça eklemeler yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 23 Aralık 2020; 21:31:8 > -
Yusuf hocam benim de Mi 10 Pro Vodafone 4.5g sorunumu çözdü. Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1A402B26hocam tabiki sizede yardımcı olalım bana ulaşabilirsiniz :) çözdük mi10 mi10pro 4g sorununu kanıtlarıda paylaştım
-
IMEI repair konusunda sim2 yapılıyordu sim1 için bir gelişme oldu mu bilginiz varmı bu konuda
Hayır sadece sim2 oluyor. Yeni cihazlarda sim1 beklemeyin lütfen, olma ihtimali imkansıza yakın.
-
rica ederim abim güle güle kullan inşallah
-
Yusuf kardeşimiz mi10 pro vodafon 4.5 g kopma problemimi halletti kendisine teşekkür ederim ellerine sağlık.
-
arkadaşlar bende mi 10 pro da google chorme yükleyemiyorum indir dediğimde bekleyip indirmiyor store da bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
-
Rica ederim geçmiş olsun tekrardan abim :)
Chrome WebView ile çalışıyor belki ondan bekliyordur. APKMirror ile kurmayı deneyin.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apkmirror.helper.prod
-
Arkadaşlar emojileri iphone emojisine cevirmenin bir yolu var mi?
Mi 10 için son çıkan twrp Aralık ayı sürümü kasdediyorum. Android 11 olanlar için sadece sanırım. Yabancı bir forumda okumuştum konuyu link bulursam eklerim bi okursunuz hocam.
Edit: konu http://https://xiaomi.eu/community/threads/new-twrp-3-4-2b-1206-from-wzsx150.58765/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal076 -- 24 Aralık 2020; 22:50:43 > -
Konuda mevcut zaten..
Konu mevcut olduğunu gördüm hocam, o yüzden belirttim zaten. 🙂 Bazıları sıkıntı yaşamış son sürümde. Siz yüklediniz mi? eu A11 12.2.2 sürüm yüklü bende. Twrp 3.4.0 yükledim, şifre çözme hatası veriyor. Bu son sürümü 1206 yı denemedim henüz.
Edit:
2020.12.06 sürüm (umi) Mi10 twrp yi pcden minimal ADB ile fastboot modunda kurdum.
fastboot devices
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot boot recovery.img
Bundan sonra siyah ekran kalıyor telefonda ve yaklaşık 1dk sonra twrp ekranı kendiliğinden açılıyor zaten.
Ufak bir ekran dokunmatik sorunu var. Tıklamak istediğiniz yerin biraz altına dokunmanız gerekiyor.
Bilgi paylaştıkça çoğalır. 🙂🙋🏼♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal076 -- 25 Aralık 2020; 10:34:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X