Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.860
Cevap
37
Favori
133.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hpcam size nasıl ulasabilirim bemde ankaradayım
  • Mrtdnzmrl M kullanıcısına yanıt

PM attım.

Evet çözüldü hocam pm atabilirsiniz.
    Hangi romda olursan ol fark etmez. Yeterki çift simli gözüksün.
  • Merhaba android 10 rootlanabiliyordu. Şuan Android 11 - miui 12.0.4 sürümündeyim magisk son sürüm zip olarak yükledim ama bootloop a düştü kaldırdım geri. Root için fikriniz var mıdır?

• yasak_ask3434 kullanıcısına yanıt

Android 11 ile v21.1 surumu uyumlu sadece. TWRP olarak konudakini kullanabilirsiniz.

Buyrun : https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/tag/v21.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Aralık 2020; 15:19:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam çok tşk ederim, Siz anakonu ya bunu eklediğiniz için denemiştim malesef bootloop a girmesine sebep oldu. Rom kaynaklımı bilmiyorum, eu rom mevcut cihazda

• Mi 10pro en uygun suan nerden alabılırım kamerası normale göre daha guzel sanırım. Artık piyasada cok yokta zor bulunur oldu alıp almamada cok kararsızım

• yasak_ask3434 kullanıcısına yanıt

Vardir bir yanlislik hocam, cumartesi yuklemistim daha son cikan EU yu onun uzerine kullandim.

Teşekkür ederim hocam cevaplar için

• Pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Vardir bir yanlislik hocam, cumartesi yuklemistim daha son cikan EU yu onun uzerine kullandim.

Hocam merhaba twrp hangi sürümü kullanıyorsunuz. Magisk yükleyememem bundan dolayı olabilir mi. Bendeki 3.4.1b-0313 sürümü.

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]

Yeni C3 selection bu 135.500

• quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

Hocam merhaba twrp hangi sürümü kullanıyorsunuz. Magisk yükleyememem bundan dolayı olabilir mi. Bendeki 3.4.1b-0313 sürümü.

Alıntıları Göster

Konunun en başındaki eklediğim 2020.12.06 sürüm. Sizde 2020.03.13 sürümü varmış sanırsam ilk yayınlanan TWRP bu. Android 11 için v21.1 Android 10 için v20.4 kurulacak.

Bende sim1 kullanmadım henüz, sim2'deyim 21aralikta son 30gün mesajı geldi bakalım sıfırlanacak mı göreceğiz. 😄
  • Bende sim tray aldim fakat sim 2 ye takmadım 1 Ocak tan sonra tekrar deneyeceğim acilmazsa sim2ye geçeceğim
  • voldirim V kullanıcısına yanıt

Rom değiştirmeniz zorunlu taktıktan sonra neden görmüyor diye endişe etmeyin. Xiaomi.EU sürüm kurarsınız TWRP ile.

• quote:

Rom değiştirmeniz zorunlu taktıktan sonra neden görmüyor diye endişe etmeyin. Xiaomi.EU sürüm kurarsınız TWRP ile.

Eu rom yüklü telimde
  • quote:

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]

Hocam eu 12.2.2.2 rom yüklü 2.simi görmüyor telefonum

• voldirim V kullanıcısına yanıt

Görüyor sıkıntı yok, hat yok sadece. IMEI atılması gerekiyor SIM2 için. SIM1 kapandıysa 1 hafta bekleyin açılır büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Ocak 2021; 16:51:27 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.