|
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (72. sayfa)
-
-
İmei işlemi yapmadım orjinal halde duruyor. -
Bende neden aktif olmadı acaba.
İmei de atılırda hattım Vodafone sıkıntı oluyormuş 4,5g de -
-
Benim hat Turkcell, Vodafone ile ile ilgili bir sorun olabilir mi? -
Cihazda Global ROM kurulu sanırım Google Aramalar var. Çift sim EEA ve Global'de çalışmaz. EU rom kurabilirsiniz oda CN bazlı zaten veya IN rom kurabilirsiniz.
-
Tamam hocam teşekkürler eu rom kuracağım tekrar global rom atınca twrp gitti.
Bilgisayar anakart yandı yenisini sipariş ettim artık gelince bakacağım.
Şimdilik global rom ile devam edeyim. -
Arkadaşlar merhaba
Repairli Mi 10 Pro kullanıyorum (tek hat). 1 ay kadar önce bir güncelleme gelmişti OTA üzerinden. Tam yükleyecektim, foruma baktım. Sorunlu diye yüklemedim. OTA ile alabileceğimiz bir güncelleme yok mu henüz Mi 10 Pro için?
Bu arada Yusuf kardeşim benim Vodafone 4G sorunlu cihazımı halletti sağolsun. Paylaştığı ekran görüntüsündeki Face mesajı bana aittir.
Saygılarımla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşımda Mi 10 12/256 lık modeli mevcut. Çin modelidir.
Yeni gelen miui 12.5 sürümü yüklemek istiyor ve fastboot ekranında takılı kalıyor. Telefon brick olmuş durumda.
Telefona miui 12 (çin) sürümünü yükledim. Sorunsuz açıldı. Ama hem çinçe hem ingilizce mevcut. Daha sonra TWRP üzerinden miui 12.5 sürümü yüklemek istedim ama yine brick oldu.
Bunu türkçe yapmak istiyorum. Sıfırdan başlayarak ne yapmam gerekli. Yardımcı olur musunuz.
-
Hindistan romu mi flash ile cleall all seçerek flashlıycaksın sonra twrp kurup format data / reboot recovery sonra eu romu telefona atıcaksın install bölümünden flashlıycaksın sonra reboot recovery magisk 21 bulup flashlıycaksın reboot system yapıp telefonu açıcaksın eu rom kurulmuş olucak hindistandada kalabilirsin tabi
Arkadaşlar her romda repair yapılır eski yeni fark etmez sadece çift sim gözükmesi yeterlidir komple backup alıyorum cihazınızın her dosyanısını orjinal haliyle alıyorum sonra yedeklerden sonra işlem yapıyorum yedeksiz hazır yapanlara yaptırmayın işlem dediğim şekilde Çift sim gözükür ise atılır her rom mum fark etmez :) he 4.5g söylemeye Gerek yok c g f g h bütün alfabetik cihazlar ok ok
Konunun en başında paylaştım pro için link. Oradan düzenli kontrol edebilirsiniz.
MIUI 12.5 için biraz daha bekleyin. Son sunulan sürümlerde yok şuan için. Çin sürümü yerine EU kurun. Reklamsız, MIUI uygulamalarıyla Türkçe kullanabilirsiniz. Konunun başındaki TWRP yi kullanın, öncesinde format data yapın.
Haftalık Beta larda sunulmuş olabilir onları kurmanızı tavsiye etmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 5 Ocak 2021; 14:2:16 >
-
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Ama bir türlü yükleyemiyorum. TWRP hata veriyor.
Miflash ile yüklemek istediğim de hata veriyor. Glabol rom deniyorum, olmuyor. Resimdeki hatayı veriyor. bununla alakalı çözümde bulamadım.
XiaoMiTool V2 programı da aynı hatayı veriyor. Programa avrupa romu da yükleyemedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: vipercYanıtınız için teşekkür ederim.
Ama bir türlü yükleyemiyorum. TWRP hata veriyor.
Miflash ile yüklemek istediğim de hata veriyor. Glabol rom deniyorum, olmuyor. Resimdeki hatayı veriyor. bununla alakalı çözümde bulamadım.
XiaoMiTool V2 programı da aynı hatayı veriyor. Programa avrupa romu da yükleyemedi.
Konudaki anlatımı uygulamanız gerekiyor. MiFlash vb. araçlara gerek yok. rom klasörünün içeriği nedir? CRC hatası indirilen dosyanın bozuk veya hatalı olması anlamına geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Ocak 2021; 11:26:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu başındaki TWRP yükleme hata veriyor.
Bazı konularda yüklenecek romun klasör ismi uzun olduğundan bahsedilmiş, bu sebeple kullanacağım romu atıyorum.
Acaba bootloader kilidi kilitlenmiş olabilir mi.
Telefon sadece fastboot da açıldığından kilit ne durumda bilmiyorum.
-
Iki adet betik var Android 10 için çalıştırmanız gereken Android 11 için çalıştırılması gereken. Dikkat ettiniz mi?
Betikleri ben yazdım bu sabah kullandım daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Ocak 2021; 11:54:38 >
ikisini de denedim. aynı hatayı alıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: vipercikisini de denedim. aynı hatayı alıyorum.
İlk 10 olanı denediginiz için hata alırsınız. flash yapılmadan boot edilmesi gerekti normalde. Stok olanı flash edin. Cihaz açılsın bir kez, daha sonra 11 olan betik ile tekrar deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Ocak 2021; 13:14:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X